Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (176)
Raspunsuri - Pagina 28
Biancas spune:
Seara gagici...am aparut si eu azi nu am avut chef de calc..dypa-masa l-am deschis putin , am citit ce ati scris dar chef de scris nu aveam.
Noi suntem bine, putin muciosi dar nu tare. Ieri la gratar ne-am distrat super bine, Dani a dormit in masina 40 min dar a rezistat bine, cu chef de alergatura pe acolo. A mancat carfofi prajiti (prima oara i-am dat
) si i-au placut. A stat in masina la volan peste 30 min si se tot juca cu muzica..ba mai tare, ba mai incet si tot asha. Am pus poze in drop pt cine nu a observat
Moni, eu nu il scot pe vant decat daca e necesar. Duminica l-am scos ca am iesit, cu toate ca am fost cu masina si luni deja ii curgeau lumanarile
I-am dat si supa de miel, eu am facut-o altfel anul asta, cu bulion,legume si galuste. Carnea nu i-am dat-o.
Ana, bine ca ati trecut peste ce a fost mai greu, urata experientza ati avut, dar bine ca s=a terminat totul cu bine.
Mirela,,,bine ca i-a trecut tusea lui Dani
Giova, frumoase pozele, se pare ca v-ati distat bine la Alba.Nu am vazut poze cu masina...sa vedem cum arata
Maraki, stropitul e obicei unguresc, se practica si la noi pana inainte de revolutie, dar apoi romanii nu au mai vrut
. Era frumos copil fiind sa vad ce baieti vin la mine la udat
. Bine ca obiceiurile americanilor le-am adoptat dar altele nu![]()
Cata, frumoasele pozele de la mare, aveti carucior ca al nostru 
Ma bucur si eu ca au mai dat un semn de viata fetele ce nu au intrat demult![]()
Noul limbaj a lui Dani: iepuras= gaghi
. Eu tot il intrebam unde e iepurasul el tot gaghi-gaghi ii spunea. poate vine de la draga draga ca intotdeuna ii spuneam unde e iepurasul, fa-i draga draga.
Mama nu vrea sa spuna iar, doar tata si nana(Sandra)
.
mai astept poate poate o sa ma bage si pe mine in seama
O intrebare...voi ce ceai le dati la copii? E bine sa ii dau ceai cu miere oare? In loc de zahar, dupa 1 an am inceput sa ii pun miere in ceai si la 500 ml apa ii pun 2 plicuri de ceai Laricol si treisefrt maxim o linguritza de miere. Am incercat sa ii dau si apa plata dar nu il incanta, bea f putina. Deocamdata nu vreau sa renuntz la ceai. Poate vine vara si il prostesc cumva sa bea apa in cantitatea in care bea acum ceai.
A inceput sa baleasca iar, iar e cu barbitza toata ziua
. I-am bagat mana in gura si nu simt nimic. Nu prea mananca bine si iar e constipat, iar face kk ca bilutzele de oaie
. Cand sta kk si sta pe fund ii ramane urma pe buci de la ele asha tari sunt. Face zilnic dar nu destul.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop
Biancas spune:
Am mai observat o chestie la poze.
Unii baieti arata mult mai mari decat varsta lor obisnuita. Adica sunt mai maturi. Iar la fetitze e invers, arata mult mai mici decat varsta lor reala.
Unele si unii
Ciudat nu? Poate si datorita inaltimii baietilor si parului...habar nu am.
Bianca
Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
monica70 spune:
BIANCA sper ca n-ai prins-o pe MARAKI la masa ![]()
Eu nu ii dau deloc ceai ca nu vrea,dar i-am pus miere in suc cat a fost racita.Dupa aia nu i-am mai pus ca s-a terminat mierea
Trebuie sa mai cumpar.Eu zic ca e sanatoasa si e buna si la bilutze
Si mie mi se par mai maturi unii baieti in poze.
Merg la o
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
Giova spune:
am pus si 3 filmulete aici:
http://www.dropshots.com/giova
Bianca se vede putin masina intr-unul dintre filmulete, adica botul. si in poze se vede curul, sta cumnata rezemata de ea.
Ma uit maine la pozele voastre.
felicitari pt. noul cuvant a lui dani.
cam dupa cat timp l-ai mai decalotat odata? si noi trebuie sa repetam figura. Oricum nu e asa lipit, se vede mai mult decat la inceput.
Moni dus placut. si eu merg sa-l dusulesc pe marco si apoi urmam noi.
Cata maine ma uit la poze, azi nu am apucat.
Marco e un rau de numa. urla, tranteste cu toate. de cand cu vizita acasa e schimbat total. i-am luat toate jucariile primite ca arunca cu ele si pe urma se apuca de ras, asa in bataie de joc.
sa speram ca maine pot sa stau pe net, s-a anuntat italianca prin Clau ca vine la mine. poate vine cand sunt cu marco la cresa.
va
, pe maine.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
szaboali spune:
Hristos a inviat!!! si de la noi...
Noi am petrcut aproape bine , am fost plimbareti, plecati pe la case straine si am avut si noi musafiri de iar m-am saturat de ei
.
Iarina e racita , a inceput vineri sa tuseasca foarte rar si apoi sambata i-au aparut si secretii in gat, i-am dat Panadol si Humex dar aproape degeaba ca azi i-a dat nenea dr. antibiotic, credeam ca scapam fara dar vad ca am ajuns si la el si inca e si de ala puternic cica ,Cefaklor de 250
...sper sa ii treaca repede , desi nu zici ca e bolnava ca toata ziua danseaza si e tare miscatoare
.De papat papa destul de bine , ciudat e ca dr. mi-a zis ca poate si sa refuze papa din cauza secretei dar ea baga serios la burtica si orice a papat acum de sarbatori chiar si drob si asta ma bucura.
Cam atat despre noi...
Am pus si noi ceva pozici in brop.
la toata lumea...
ali si
IARINA (16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete si poze Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,www.dropshots.com/new.php?userid=237417&cdate=20070120&cimg=7" target="_blank">3,www.dropshots.com/new.php?userid=263931" target="_blank">4
www.dropshots.com/day.php?userid=237417&cdate=20060317&ctime=162032" target="_blank">
Am implimit un anisor!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU montaj
Povestea nasterii Iarinei
szaboali spune:
Monica si eu am scos-o pe Iarina la plimbarica si sufla tare vantul , poate de aia a si racit , nu sunt sigura pentru ca a fost Mitica racit bine si poate de la el a luat raceala dar se poate sa fie si de la vant...sper sa nu aiba nimic Diana
Maraki deci iti place Prision??????
si eu l-am terminat sezonul 2 acum astept sa apara sezonul 3
...
si voua.
Bianca
nu am fost la iarba verde
dar vad ca voi ati iesit
Nu mai tin minte ce am citit
dar v-am
pe toate si pe toti spiridusii...vad ca ati
la
toate![]()
ali si
IARINA (16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete si poze Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,www.dropshots.com/new.php?userid=237417&cdate=20070120&cimg=7" target="_blank">3,www.dropshots.com/new.php?userid=263931" target="_blank">4
www.dropshots.com/day.php?userid=237417&cdate=20060317&ctime=162032" target="_blank">
Am implimit un anisor!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU montaj
Povestea nasterii Iarinei
Biancas spune:
Ali..santate multa Iarinei. Am vazut-o in film e tare dulce
, se vede ca i-a placut la ospatz
.
Giova...ce fain danseaza Marco
. Cam asha face si Dani dar mai putin...se lasa pe genunchi si cam asta e tot dansul. Ba..el mai pocneste si din degete . Tare bine arata masina, sa va bucurati de ea, fara incidente. Scapa de italianca daca te streseaza.
Moni...spor la lucru maine
Maraki...faine pozele...ciudat ca nu m-a anuntzat dropul cand le-ai pus
Cat ai dat pe canitza cu cioc de la NUK? Cat costa in germania? Si eu am vrut sa ii cumpar la Dani dar si sa dau 28 lei pe ea si sa nu imi bea
.. are 2 aici si nu bea din ele. El bea din sticla cu biberon, cu paiul cand ii dau, sau cand nu am nimic la indemana cu paharul simplu.
Eu mai bag un joc ca m-a prins jewel quest 2
Am adus 9 filme Prison Break dar nu am chef sa ma uit la ele.
Noapte buna gagici.
Bianca
Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
Craciun 2006
Denisam spune:
CHRISTOS A INVIAT!
Vreau sa multumesc celor ce au intrebat de noi si sa ure la toata lumea sanatate si numai bine bebeilor.
Noi suntem binsior, eu si emam cu ansul,d ar asat nu e o noutatea, suntem asa de 2 luni, poate sapt cealalta in jamaica la caldura siocean fiind sa ne revenim, oricum emma deja a primit puffer, spray pt mucus si incepem din seara asta- intelege multe, vb mult si cuvinte cunoscute si pe limba ei, ii plac DVD baby einstein cu animale si cartziella fel, orice ii arat 2 zile la rand el stie- o sa pun cateva poze cu ea ca sa vedetzi ce a facut de PASTE.
pupici si numai bine!
www.dropshots.com/emdeni
Denisa
Denisa
27+ w si
'de
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
loren@ spune:
Neata fetele..eu scriu repede cit pot..
Monica si Bia vrea la plimbare non stop..daca ar fi dupa ea, ar sta numai afara
Mirela am zis eu ca s-a ingrasat Bia dar nu stiu ce sa cred ca e mai slaba decit la 1 an..cica 11100...habra nu am cum e mai grea si cintarul o arata mai slaba..in fine..ma bucur ca Dani a descoperit ce bine e sa fugi pe afara...
Giova vad ca inca se poarta suzy la voi..apropo imi place mult culoarea de par pe care o ai..stiu ca ti-am mai zis, dar o repet de frica sa nu ti-o schimbi..a..azi imi cumpar placa de par..mai zi-mi o data ca am uitat..ce marca era..avea si ceva pentru protectia parului? Parca era 2 mil jumate..
Ana_m felicitari pentru rezultatul negativ..bine ca a trecut tot..
Denisa sanatate multa voua..si concediu placut...mi-au placut pozele!
Nasol ca Anda si Mark au facut varicela..
Ali sanatate Iarinei..si noi cam mucisori de ieri, dar speram sa nu se agraveze..pe aici a cam batut vintul ieri si azi cam la fel e..
Bia nazdravana
poze noi
www.dropshots.com/utocatalina" target="_blank"> filmulete
loren@ spune:
Am uitat..din ciclu ce prostii a mai facut Bia le enumeram pe cele de ieri..
1.era sa ma inchida pe balcon,
2. a golit pasta de dinti in cada pregatita de baie,
3. a inghesuit intr-un colt un baiat si atit la pipait pina a inceput bietul de el sa plinga,
4. de 3 ori mi-a aruncat pumni de pamint de la flori prin toata sufrageria
Cam atit pentru moment
Bia nazdravana
poze noi
www.dropshots.com/utocatalina" target="_blank"> filmulete