Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (176)
Raspunsuri - Pagina 26
monica70 spune:
MIRELA ce sa mai stiu,Denisa e ocupata ca de obicei
,dar acum e mai nasol ca e si cu serviciul si cu Emma si cu burtica ... Vor merge in Jamaica o saptamana in vacantza,cam asta e noutatea.
Mai stiu de Ioana Danielei ca iar a facut enterocolita si cam atat.De restul nu stiu nimic.Comunic doar cu cine ma contacteaza
,nu de alta da' n-am timp 
Diana e venita sus de mult,apapat piure de legume cu carnitza,dar nu vrea sa se culce nicicum
Acum incearca ghitza runda a doua,doar doar reuseste sa o adoarma.Deocamdata o des - kk -reste
![]()
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
monica70 spune:
ANA am inteles cam ce zici tu si ai dreptate
Oricat m-ar fi disperat Diana,preferam sa stau acasa, ca o "disperam" si eu
Pai daca eram acasa,relaxata,fara ganduri de genul "maine trebuie sa depun bilantzul si saptamana viitoare declaratiile ... iar s-a schimbat nu stiu ce si trebuie pana saptamana urmatoare sa depun ... alta declaratie bla bla" ... atunci era trai nineaca!!! Pai o tinem numai in dansuri si teatru de papusi
Si plimbari si vizite etc. Nu ma stresam eu sa fiu gospodina perfecta,mai bine ma jucam cu Diana! Nici acum nu ma stresez
,il las pe husband cu
,e bine si asa ... mai importanta e Diana,decat ca nu am spalat geamurile de 3 luni ![]()
Si acum ne jucam, ca daca lucrez conta sa zicem o ora - din ora asta 15 minute fac pauza si ma mai tavalesc cu strumfa si inca 15 minute mai bag nasul pe DC ,deci se vede clar de ce am asa spor la conta acasa 
Ce nu reusesc eu - plimbarile ,dar ma consolez cu faptul ca afara e oricum interesata de hinte,tobogane,caini si copii ... nu de cine o duce,deci faptul ca o scoate Ghitza sau mami si nu eu,nu mai conteaza atat.
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
monica70 spune:

MONI
de
monica70 spune:
D-AIA AM CHEMAT UN SOBOR DE PREOTI ![]()
MONI
de
monica70 spune:
DA' PUN PARIU CA DE MAINE DE CAND VOI FI LA BIROU SI NU VOI PUTEA CITI,SI RASPUNDE,VOR DA NAVALA TOATE ![]()
MONI
de
monica70 spune:
Presupun ca nu se deranjeaza nimeni sa raspunda,dar tot intreb: voi ii scoateti afara daca bate vantul binisor,chiar daca e cald (cca20)? Ca mami s-ar duce cu ea,dar cam de fiecare data cand a facut febra iesise inainte afara pe vant
si acum ii e frica.De fapt a batut vantul si azidimineatza cand a fost cu Ghitza si acum ii curg mucii oleaka mai tare ![]()
MONI
de
Ana_m spune:
Uite ca eu iti raspund , atat cat ma pricep
. eu am mai scos-o cand bate vantul , si aici bate nu se incurca . Daca zici ca sunt si 20 de grade , nu poate fii vant rece, asa ca parerea mea e ca ai putea sa o scoti. Dar vezi ca sa nu ma
, daca raceste din cauza sfatului meu ![]()
Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m
Giova spune:
din Timisoara!!!!
am plecat la ora 14.30, caci la ora 18 trebuia sa fie Clau intr-o sedinta la primarie
.asa ca...cu toata viteza spre banat.
L-am lasat la birou si eu am venit cu
acasa. e super ok, m-am invatat cu ea, probl. e la garajul de la subsol, dar ma invat si cu asta.
Moni pai am bagat masina la subsol sa nu ne vada italianca, care era la birou, dar poate apare acasa. nu vreau sa stie ca avem masina, ca sa nu fac pe taxi in astea 2 sapt. cat sta aici.
Daca e vant puternic nu-l scot afara.
Ana_m bine ca ati scapat de-un stres si o grija.
Mirela
si ma bucur ca ai mai scris.
Ma bucur de aseemenea ca a intrat Ioana, ca stim vesti despre Anda si Denisa.le
pe toate.
Daca ii aproba lui Clau concediul, sapt. cu 1 mai mergem in Italia
. facem adunare generala cu toti prietenii
. asa ca vom vizita si tarile de tranzit, caci mergem cu masina. de abia astept vacanta asta de o sapt.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
monica70 spune:
ANA mersi,pana la urma s-a dus la fratelo in apartament,ca cica nu mai poate sta decat vreo juma' de ora cu ea,trebuie sa mearga sa calculeze inventarele
si pentru atat n-avea rost sa coboare,plus ca daca intra soarele deja e mai frig. Dar la voi e mai cald de obicei,nu? Pe vant mai rece ai scos-o? Pe la 10 grade sa zicem ...
MONI
de