Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (176)
Raspunsuri - Pagina 11
monica70 spune:
Trebuie pasaport pentru ei asa stiu.
Eu nu prea port decoltat,ar trebui???
Gata plec la nani , noapte buna
Drum bun PUFU si sa va distrati fain!
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
Biancas spune:
Vai Moni...cum nu porti decoltat?
Pai draga..ia taie-ti toate bluzele mai ales daca ai si ce arata
Aveam o colega la faculta si vesnic era cu decolteuri...dar dinalea rotunde in mijlocul sanilor. Am intrebat-o de una naiba isi cumpara numai tricouri decoltate. Mi-a spus ca sunt tricouri normale dar si le decupeaza ea si le coase ca se pricepe. Si eu am 2 tricouri dinalea luate din Selgros de 2 ani si arata super cu sutien push-up
.
Vreau sa iti zic ca arata super tipa, si avea si un copil de vreo 5 ani. Si corp si tzitzi si tot ce vrei.
Daca as fi slaba as stii cum sa ma imbarc
.
Rochia mea preferata in care ma visez (bine zis visez
) e una lunga, simpla in fatza , pe gat, decoltata la sani si goala in spate pana la fund
Of..vise si iar vise..
Noapte buna tuturor.
Puf, vacantza placuta
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop
Giova spune:
Neatza!!!
Azi noapte la 12 l-am trimis pe Clau la farmacie dupa anestezicul ala prescris de paula si canda. Toata noaptea a dormit bine, exceptand febra, care a scazut doar cu antitermice.
Dim. a inceput calvarul cu
, cand facea pipi. cred ca a facut si foarte putin....ca pampersul era plin dim. si asta....pe jumate gol.
I-am pus iar anestezic si a adormit.
asa ca biserica nu servim azi. Mi-e groaza si de serbare ca s-o apuca saracul sa urle acolo, si nu vor sti astea ce are.
Mai stau si azi sa vedem cum e cu febra, nu am depasit 38.5. Clau zice sa-l trec pe antibiotic, eu as vrea sa mai stau....nu stiu. Si maine la pranz plecam si la Alba.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
Giova spune:
Pufumic Paste fericit si voua si distractie faina. si noi am vrea sa mergem vara asta la Albena, am gasit oferte super faine si ieftine.
Bianca e haioasa rau sandra ta. cred ca asa eram si eu...ati uitat cum e la varsta asta...cand iti plac baietii mai mari, faci orice sa atragi atentia lor, bla, bla, bla.
Ingrid hai ca nu faceti varicela, fi serioasa. acum ca am si eu masina, tre sa ne intalnim. sa scape piciul meu de probleme.
frumoasei.
Inaltime: marco mi se pare pitic in comparatie cu ceilalti, are 79 cm. eu am 1,68 si Clau are 1,89. deci pitic nu ar avea cu cine sa semene. asa ca astept sa se lungeasca, dar sa mai si puna pe el, ca ar fi leit tat-su' atunci.
Sani: mici i-am avut, purtam nr. 1 la sutien. acum am ajuns la 3, dar cu slabitul meu...vad ca imi sunt cam largute cupele.oricum am ramas cu siguranta cu un nr. in plus.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
toanca spune:
Neata fetele.
Intr-un final glorios am si eu calculatorul meu...deci nu mai stau pe la colegi sa trimit si eu cate un email sau un mesaj de DC.
Ieri nu a mers forumul nu?
Am crezut ca mi-au taiat mie accesul la internet...dar se pare ca nu a fost asa.
Noi suntem bine...Mateias e ok.
Mananca bine, se joaca, face nazdravanii, tipa cand nu-i convine ceva si tot asa..
Sper ca si voi sunteti bine.
Cand mai pot mai intru.
Va pup
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2
loren@ spune:
Fetele Paste fericit..noi plecam pa!
Bia nazdravana
poze noi
www.dropshots.com/utocatalina" target="_blank"> filmulete
Giova spune:
Toanca
.
Cata drum bun si Paste fericit si voua!!!petrecere frumoasa.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
nunta noastra
Biancas spune:
Cata..drum bun , Paste Fericit si
LA MULTI ANI pt Dan

Giova...ce inasemna nr 1, nr 3? Ca marimile nu mai sunt cum erau...70,75,80...etc.. Am gasit si eu sutien nr 4 dar nu l-am incercat ca mi-a fost lene si oricum cred ca era 85.
la Marcolino sa se faca bine. Apropo...e a doua raceala decand e la cresa nu?
Si Dani e mai sensibil cred...cine stie daca va rezista. Cu Sandra nu am avut treaba, nu s-a imbolnavit asha ushor.
Toanca...fain ca ai calc...i-am luat aseara la Dani dovlecel si m-am gandit la tine. Azi ii dau spanac si maine dovlecel
Eu vreau sa le fac o surpriza de paste copiilor mei, am vrut sa fie numai pe sambata dar din pacate o sa mergem azi sa o cumparam.
Le cumpar iepuras viu 

Cred ca vor fi incantati de el, sunt curioasa de reactia lui Dani.
Am facut rost de cutie, am sa il tin in balcon si pe marti, miercuri am sa il trimit la un unchi din alt oras care creste iepuri.
E doar 10 lei
Daca e paste, e iepuras,.... sa fie si unul adevarat.

Dana,
..cred ca ar fi super incantata Oana de un iepuras adevarat
Ce ziceti ce idee mi-a venit????

Bianca
Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
Biancas spune:
Am uitat sa va spun. i-am facut la Dani supa de peste si ii place foarte mult.
I-am cumparat 3 felii de merlucius, am pus 2 morcovi, un pic de telina, un pic de gulie, o ceapa, patrunjel verde si la sf am pus o lingura de faina cu smantana
.
Imediat imi vine iepurasul

Bianca
Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
Craciun 2006
Biancas spune:
Vad ca iar haberez singura pe aici..
Merg sa ii fac la Dani spanac si are si supica de peste.
Azi avem si noi spanac si snitele
A venit iepurasul/........e super....alb

Bianca
Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
Craciun 2006