***LA REDOUTE(16)***

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

quote:
Originally posted by vlada

http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324118906&documentid=414707&categoryid=22910743&single=&hasNext=1&hasPrev=1 - uite pt fetite si merge si la sandalutele roz !
Mor ca n-am si io o motata....

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Lasa, mai, ca-i 100% poliester!

madau la marimea 86:
cand ii pun in cos 6.49, cand ma duc sa vad tot cosul: 9.99

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

mada, 9.99.

Ce face soacra de e groaznica? Sa invat si eu...sa nu fac la fel...

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Claudia io-s rac..fimea e sagetator..nu stiu cum ne-om potrivi, pana acum ne iubim tare mult. Io-s incapatanata rau..

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Nu apar redusi pantalonii, ci 9,99
E super locul Mada, ti-am zis ca il stiu si chiar ca merita !!!
Io sper din suflet sa nu fiu rea, nu mai cobiti....adica sa nici n-am de ce, sa aiba fete de zahar...

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Ce face socrella?? Pai NU FACE NIMIC...adica sta toata ziua si fumeaza si bea cafele, ceilalti din jurul ei trebuie sa fie sclavi, si totdeauna are ceva de comentat. De aia s-au si indepartat toti si a ramas singura...cat am stat acolo cu ea mai aveam un pic si o luam razna si eu si barbata-miu...nu-ti zic ca eram gravida cu Miruna si stateam in pat..n-a venit niciodata sa ma intrebe daca vreau ceva. . Nu o interesa ca nu e paine sau mancare in casa...daca avea ea tigari era ok totul..asa o persoana egoista si rea nu mi-a mai fost dat sa vad. Si ar mai fii mult dar nu-si au locul a fi spuse aici...bine ca s-a terminat si ne-am mutat...ce crezi ca pe Miruna a venit s-o vada?

www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Hai cu toate la capitol nou...speram sa fie cu noroc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

claujro,si eu sunt tot varsator.
am comandat astea:
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324112833&documentid=207607&categoryid=22911341&single=&hasNext=1&hasPrev=1
nu mai gasesc, ceva set de doi pantaloni de la fetite si de la baieti total 4 pantaloni ,doua fustite tot la set de vara ,toate pentru Sorana si grilul care s-a mai comandat .vreo 50 euro si am introdus un cod de reducere de pe prima pagina si mi-a redus pana la 26euro.

nu-i paguba mare daca nu vine ,da ma oftic,ca erau mai mult pt pitica si erau dragute.

SOSO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

dordia, yo's la 77
nu am avut probleme pana acum.

fetelor, fi-miu e bolnav cu temperatura shi diaree, asa k stau mai putin la computer si mai mult dupa fundul lui...

eu am pe tzava un colet cu 4 bluzite taillisime dar nu astept sa apara pana dupa paste desi cred k vineri o sa dau o tura pe la posta...

asa de greu imi vine cand e cupilu bolnav, daca ream bolnava eu nu-mi era sa de greu....

Adina si Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Claudia fac ce fac si reusesc sa seman cu tine . M-a umflat rasul, ca si eu m-am inscris peste tot si acum primesc tot felul de aiureli pe mail, numai sa ma uit cu jind.

Nushulica sa iti traiasca nepotica. ce veste frumoasa, de inceput de aprilie!

Mai fetelor, cine o fi angajat-o pe Sabine asta la relatii cu clientii? Cum isi permite ea sa traga barbi din astea cu stoparea livrarii, vorbeste cumva in numele vreunui factor de decizie din LR sau are vreun delir mistic in care se crede shefa?

Tania 14+ &
bebemic
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

aaaa..si mai vroiam sa zic ceva:
v-ati imaginat cum ar fi ca soacrele noastre sa se intalneasca? Toate intzolite la setul plasticos, ar putea pune de o secta, ceva.... Si ar servi mici facutzi la tigaia-minune-care-rugineste-instant ----- CADOOOOOOOOOOOOO !!!

Tania 14+ &
bebemic
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput