Mamici noiembrie-decembrie 2007 (8)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AndreB spune:

quote:
Originally posted by Anne_Ma

Buna dimineata!
Astazi este al doilea test consectiv cu a doua liniuta pala, asa ca pentru siguranta ma duc sa fac Beta HCG. Tot astazi mi se vor da si rezultatele si va voi spune daca sunt mamica de noiembrie-decembrie sau nu.
Va pe toate si sa aveti o zi buna!

http://tt.lilypie.com/RMrfp2.png

Buna!
Si eu locuiesc in Constanta! In ceea ce priveste testele de sarcina, doua liniute chiar cu una pala este concludent: esti graviduta!
Am patit-o si eu, am cumparat si alte teste diferite ca firma, dupa control medical si simptomele ce au urmat s-a verificat. Nu strica sa-ti faci analiza pentru linistea ta, dar sa treci si pe la ginecolog. Ce medic ai?
Succes la investigari! Sa ne dai vesti bune!

AndreB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Anca schimba medicul ptr ca utrogestanul se da gratuit si apropo cam rarut pe la noi

anca 8+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndreB spune:

Scuzati-mi ignoranta! Ce este si la ce foloseste Utrogestanul?
Legat de alocatia pentru concediul de intretinere a copilului pana la doi ani sa stiti ca nu mai e de 8 milioane. S-a micsorat la 6 mil si s-a mai marit alocatie copil.
In aceste conditii va fii si mai greu sa cresti un copil acasa, gandindu-te cat costa pampers-iii si laptele artificial!

AndreB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina spune:

Anca, cand ai tu timp treci si la mine data nasterii...06.09.1976. Merci!

Gianina si Simona Andreea(24.07.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ramo, nu ai ajuns ink????

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

9

http://bd.lilypie.com/EvCDp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Gata m-am programat la eco la Iosup pe 3 mai

anca 8+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Buna drage gravidute,
Nu am reusit sa intru demult, vad ca voi ati tot scris! Bravo!
Mie mi-a fost foarte rau, am vomitat incontinuu cateva zile si am ajuns si sambata si duminica la urgenta, mi-au pus perfuzii, e foarte nasol, sper sa nu ajungeti si voi!
Am ochii rosi ca vampirii - ca mi s-au spart vase de sange de la efort.
Am stat mai mult in pat.
aaa...si am niste arsuri pe esofag, groaznice, voi aveti asa ceva? sau doar eu...cu atatea pb si

Am vazut ca s-a discutat despre apa minerala - mie mi-a zis dr ca nu e buna apa cu minerale pentru ca unele din ele se depun in exces.

Cam asta

Pupici
7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Am venit!!!!
L-am vazut pe bebe,e bine,are 30,4 mm+ piciorusele 1 cm,deci 4 centimetri!!!!!Ce mari suntem!!!!!!!Asa ii batea inimioara!!!!!!!!!Si se misca de zor!!!!Ce frumos e copilasul meu!!!!!!
Din pacate n-am putut sa-i fac poza,pentru ca nu se prea vedea nimic,si era intuneric.Imi pare rau ca v-am facut sa asteptati.
Si doctorita spune in continuare ca am cu o saptamana in plus,adica in loc de 9 saptamani si 2 zile,am 10 saptamani si 2 zile.
Ce fericita sunt!!!!!!!!

poze
vine bebe

Ramonel9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Wov, ma bucur mult pentru tine Ramonelule !!!
Macar ti-a printat o poza? Sau ai fost la clinica?
Eu tocmai am sunat la Stanca si mi-au zis ca Diculescu e acolo joi, asa ca la 8 dimineata ne-am prezentat la el :))

------------------------
Flory 7+
Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Nu mi-a printat nici poza,ca la clinica nu fac poze.Asta e.Dar in 8 mai cand ma duc la ea la cabinet,acolo a zis ca-mi face poza.

poze
vine bebe

Ramonel9+

Mergi la inceput