Mamici noiembrie-decembrie 2007 (8)
Raspunsuri - Pagina 12

cataro spune:
BB, convenabil pentru cine poate. Eu se pare ca o sa fiu o mamica singura, asa ca imi convine sa iau 85% din salariu cat pot mai mult dupa nastere, decat alea 8 milioane pe care ti le da statul dupa.

cataro spune:
Anca, eu stiu ca se plateste 85%. Din cea-m citit pe net, n-am citit legea. Va pup, trebuie sa plec, ne auzim maine

bb_yasmi spune:
nu, eu stiu ca 85%, dar nu iti mai trage nu stiu ce taxe, impozite si iese mai bine atunci.
gata eu am plecat aks!!!
ne auzim mai tarziu!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!! 9
http://bd.lilypie.com/EvCDp2.png

gill spune:
salutare tururor!
bb-yasmi..referitor la durerile de burtik.....si eu le am...si destul de dese.....medicul mi-a dat sa iau no-spa sau scobutil.
la mine no spa nu isi mai face efectul pentru ca am avut .....si inca mai am niste mici calculi renali si am tot luat anul trecut pt rinichi no-spa.......asa ca iau scobutil.......dar incerc cat mai rar...caci totusi mi-e frica sa nu-i fac rau lui bebe....chiar daca dr. m-a asigurat ca nu.....
....In rst.......dac nu ar fii durerile astea......destul de suparatoare ...ca niste crampe care se lasa in jos......ar fii totul ok.......
Referitor la schimbarea md de fam.......cand l-am schimbat nu a trebuit dacat sa duc o copie de CI si adeverinta de la locul de munca.....iar medicul cel nou a facut scrisoare care medicul vechi.....chestii birocratice care se rezolva intre ei.......
Sanatate tuturor!
GILL8+

pufulet74 spune:
eu am intrebat, multumesc frumos :)
deci am 126 de zile, din care musai sa imi iau 42 postnatal?
eu mi-as luat cit de mult prenatal ca am examene si fac naveta, asa ca incerc sa scap de asta
------------------------
Flory 7+
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk

bebika spune:
fetelor dragutelor am fost azi la dr si mi-a zis ca nu vede nimic si m-a programat ptr sapt viitoare marti in 10.04 a zis ca spera sa vada ceva atunci,cred ca am mers si eu pea repede
multi
pozenunta31.07.2004
vine bb
ADRIANA 4+

AndreB spune:
Salutare!
Ma numesc AndreB (30.07.1977) locuiesc in constanta dar am si apartament in Bucuresti (unde cred ca voi naste).Azi am aflat oficial ca sunt insarcinata si ma incadrez in lista aceasta. Um 11.02.2007 si PDM (nasterea)20.11.2007.
are 4 saptamani si cateva zile si se va naste prin cezariana (din cauza unor probleme oculare pe caare le am.Maine fac prima echo intravaginala.
Astept informatii despre testele care urmeaza a fi facute in aceasta perioafda Sper ca la saptamana a 4a sa nu fii pierdut nimic important. Am deja analize de sange, papanicolau si secretia vaginala facuta (mai sunt multe) dar ma gandesc ca altele se pot face si compensat din momentul sarcinii.
AndreB

donna79 spune:
Buna fetele!
Se pare ca nu numai la tine, Bebika, nu se vede nimic, ci si la mine care ar trebui sa am 6 saptamani.
Acum am venit de la doctor si nu am vazut nimic nici la eco normala nici la transvaginala.
Doctorita mea spune ca o explicatie ar fi ca am ovulat mai tarziu si probabil sarcina e mai mica decat credeam.
Intre timp mi-a dat Utrogestan (sper ca am scris corect) si e musai sa fac maine dimineata HCG-ul.
Problema e ca nu stiu unde, eu stau in dectorul 6, Militari.
Daca aveti idee unde as putea merge, va rog sa ma ajutati cu o informatie.
Cred ca m-am cam panicat, sper totusi sa fie ok. Doar ca speram sa plec cu o pozica azi de la spital si nu cu buza umflata.
Pupici pentru toate.

ancadragoman spune:
Donna stai calma ca si la mine la 6 saptamani abia am vazut ceva,sacul si nu pe bb.Maine fac bHCG la Giulesti de la 8 la 8.30 si ai rezultatul pe la 1.Iti tin pumnii
Andre bine ai venit la noi ,acum te trec pe listuta.
anca 8+
vine bebe....
poze

Anne_Ma spune:
Fetele, voua v-a dat doctorul Utrogestan intravaginal sau pastile?
Mie mi-a dat dr. Vladareanu Utrogestan intravaginal, 2 dimineata si 2 seara.
http://tt.lilypie.com/RMrfp2.png