Nou stil de viata (136)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Crys, da, ne-am simtit super! Am facut si poze multe, poate reusesc sa descarc mai tarziu cateva.
Ce scumpica e Lilly!
Spor la invatat si in sesiune numai note mari!

Tzuni, x 10 ori!
Tu cum te-ai distrat de Pasti?

Hopes, ...azi mananc numai mere, tu?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Pazea ca a venit shefaaaa!!!!

Carmen, bine ai revenit . Sper ca stai prin preajma azi ca sa am si eu cu cine ma conversa .

Cristina, ce domnisoara mare ai!!! Si zici ca ingerasul ala e obraznic???

Tzunica, ce faci tu?

Delidana,hai si tu la raport.

Da, trebuie sa facem echipele pt urmatorul concurs.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Mephala, sambata am fost la cineva acasa si am vopsit oua si am facut praji cu branza, duminica am lenevit, odihnit si uitat in nestire la Tv, iar luni am fost la film. La www.cinemagia.ro/movie.php?movie_id=15892" target="_blank">asta. Comedie de dragoste! Ca sa vezi...io care nu ma uit la asa ceva! Dar eram intr-o stare buna si mi-a picat bine. E chiar dragutz filmul. L-ai vazut?

Cine deschide capitol nou?

Editez pt Puskin: iaca, sunt la munca, astept sa vaz daca plec sambata la Roma. Inca nu se stie exact. E cald in Praga?

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Carmen, bine ai revenit si multumesc de complimente. M-ai facut sa ma "umflu in pene" nitel.
gusta, bine ai venit si spor in continuare la slabit. Noi "ne stim" de la Superdieta si stiu ca ai dat mult jos si ca ai vointa destula.
Eu azi ma duc iar la sala, abia astept sa vina Robert sa pot pleca. Inca mai am febra musculara dar nu ma las. Mi-am propus sa merg de 3 ori pe saptamana.
M-am cntarit azi dar prefer sa nu va spun rezultatul ca tare nu as vrea sa vad un porc ca de Craciun.....ca unul din asta merit...Poate-poate pana luni mai slabeste porcul....
Si inca ceva, de vreo saptamana fetelor am o stare aproape permanenta de lesin/moleseala/epuizare/ameteala cum vreti sa-i ziceti. Am inceput sa iau calciu si vitamina C ....stiti vreun remediu, ceva care sa ma puna pe picioare dar care sa nu dea pofta de mancare??? Cred ca e o astenie de primavara .....daca inchid ochii se invarte camera cu mine, tare nasol. Eu am si tensiunea mica de regula, o fi si de la asta?
Edit: Anky, bine ai venit si tu! Scuze ca uitasem sa-ti spun!

Cornelia, mami dewww.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard si Eric

APRILIE 2007
www.TickerFactory.com/weight-loss/wfcAKbn/" target="_blank">
Nou stil de viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Fetele multumesc inca odata de primire.Sper in timp sa va retin dupa nume si sa imi fie mai usor sa va raspund.

Nu conteaza in ce echipa sunt si o sa imi aleg targetul de 4 kg .SPer sa nu fac echipa de rusine ca cred ca o sa fie greu sa scap de astea 4 kg.Ca de cateva zile stagnez la 64 si nici ca se misca acul.Mai am din Superdieta numai maine si cred ca raman tot cu 64,si sper ca in weekend sa nu dau in dulciuri si sa pap cat nu am facut-o timp de 6 saptamani ca dupa pun eu biciul pe mine.

Ma duc ca am un copil care nu vrea sa se culce si face tumbe in pat si eu urlu la ea.

Doamna cu urgenta si maimuta Maruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Buna dimineatza fete dragi.

Mephala bine-ai venit de la Roman. Si zici ca esti grasa si frumoasa??? {Parca nu-mi vine s acred ca esti grasa...o poza ceva???

Puskin tu esti cea mai activa de pe-aici. si spor la slabit si alergat.

Delia eu chiar cred ca Tzuni ti l-a trimis pe uratul ala mic si negricios. Cadou de Pasti.

Crys bafta-n sesiune si sa bem shampania la sfarsit. Dulcica foc Lily. Va pe-amandoua.

Gusta bine-ai venit in clubul nostru. Chiar asa minuni face Superdieta? Eu am avut o tentativa cu ea dar am esuat. Cred ca e numai vina mea. Poate daca ai timp ne spui si noua care e secretul tau.

Mamicutz multumesc de mesaj.

Tzuni te sarut si eu si-ti doresc sa-mi arati poze din Roma.

Fetelor eu is cu rusii pe cap si c-un moral de neinvidiat. Dar o sa-mi treaca toate. Saptamana viitoare incep pregatirile pentru ziua Isabellei si dupa ziua ei o sa plecam o saptamana in Cuba. Abia astept.
Va pe toate si s-aveti o zi cat mai buna.

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Gusta-mama, ai un nick ca-mi vine sa te...pap!

Zuzilici! Auzi la ea! Pleaca in Cuba, dar e cu moralul la pamant! Ce sa spun!?! Zi mersi ca nu pleci la Cuca Macaii din Romania, ca atunci sa vezi moral!

Faci chef mare de ziua piticei? Dragutza de ea.... Banuiesc ca o sa aiba o rochita de poveste! Sa pui poze, da?

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Da mai Zuzilici, vad ca Tzuni doar uriti imi trimite, ba cocosati, ba pitici si negriciosi.

Crystina si Tzuni, am vazut videoclipul celor de la Keane si nu pot sa zic decit . Cred ca mai bine stau in banca lor. Melodiile lor sint foarte frumoase, nu au nevoie sa imite pe altii.

Carmen, bine ai revenit!

Puskin, azi n-am fost la sala pentru ca e inchis pina duminica. Am fost plecata in oras la film, am vizionat www.imdb.com/title/tt0481369/" target="_blank">"The number 23", cu Jim Carrey, mi-a placut mult. E interesant sa-l vad si in alte roluri decit in cele de comedian.

M-am cintarit, am tot 68 kg, mi-a mai revenit inima la loc pentru ca ma ingrasasem cu aproape 1 kg in persioada rusilor. Inca ma mai simt umflata, am o burta....

Cornelia, dormi destul? Eu de regula incep sa am probleme din cele pe care le descrii tu atunci cind nu ma odihnesc noaptea cit trebuie.

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Delidana

M-am cintarit, am tot 68 kg, mi-a mai revenit inima la loc pentru ca ma ingrasasem cu aproape 1 kg in persioada rusilor. Inca ma mai simt umflata, am o burta....

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Vezi? Cum vrei in conditiile astea sa-ti trimit feti-frumosi?

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Pentru ca n-am vazut-o pe An_k pe receptie am deschis eu un nou capitol .

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'

Castigatoarele Andre_ea-Ileana-Hopes-DianaR

Mergi la inceput