sweet november
este titlul unui film care mi.a placut enorm,l.am vazut pe DVD cu sotul meu si am plans amandoi in hohote...
l.a vazut careva?ce parere aveti?
daca nu ,vi.l recomand cu caldura,in caz ca aveti nevoie,intr.o seara de o poveste de dragoste ...
Raspunsuri
Garofitza spune:
Nu mi-a placut deloc, o fii fost poveste de dragoste, dar total aiurea, cu un subiect "twisted". Faptul ca ea s-a indragostit de personajul lui Keanu Reeves, mi-a ridicat un semn de intrebare, daca asa a procedat cu toti pe care ea ii "caza" la ea timp de o luna.
Sfarsitul si mai cumplit. Sorry, asta este parerea mea. (gusturile nu se discuta)
Garo
Sanatate, ca-i mai buna ca toate.
yurika spune:
Vreau de mult sa vizionez acest film ,dar tot timpul se iveste ceva si iar il pierd ,il voi putea vedea luna aceasta pe 15 asa ca o sa am o nou sansa si sper ca nu o voi pierde din nou
Sint nerabdatoare
Yurika &Mark
ralucami spune:
Yurika tu unde il vezi? La cinema? Am tot vazut ca-i face publicitate pe star chanel dar pana acum l-a difuzat? Zi-mi si mie plizzz
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
yurika spune:
Ralucami filmul va fii difuzat pe 15 luna aceasta pe star chanel,am impresia ca va fii simbata la ora 21 atunci incep toate filmele ,parca pe programul 316sau 315 vezi tu
Vreau sa te intreb ceva daca se poate ,ti-am trimis mai multe mesaje nu le-ai primit sau ai fost ocupata
Toate cele bune!
Yurika&Mark
moto spune:
Eu am vazut filmul de 3 ori si de fiecare dacta l-am urmarit cu sufletul la gura mi-a placut...dar ce sfarsit...Delia si bb-ul Sebastian.
karlla spune:
Fetelor...cu toate ca sint nebuna dupa Matrix ...nu mi-a placut de loc Sweet November.
Daca imi permiteti v-as recomanda un film care e nemaipomenit..."The Bridges of Madison County"
L-am vazut de 10 ori si-am plins de fiecare data ...e foarte puternic.
yurika spune:
In sfirsit am putut vedea si eu filmul
A fost foarte frumos ,mi-a placut dar sfirsitul a fost cam
Yurika&Mark
ralucami spune:
L-am vazut si eu intr-un final si pot spune ca nu mi-a placut deloc. E o copie ieftina dupa" Autumn in New-York" cu Richard Gere si Winonna Rider. Inchiriati un dvd sau o caseta cu cel din urma si cred eu ca dupa ce il vedeti o sa va dati seama despre ce vb. La finalul filmului cu Richar Gere am plans de a sarit camasa de pe mine in schimb la "Sweet november" abia asteptam sa se termine.
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
Camelia spune:
Am reusit si eu sa vad filmul.Sincera sa fiu, n-am prea inteles.Oare sunt de vina cunostintele mele de germana ?
Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor
carmenutza spune:
Eu am vazut filmul..l-am inchiriat de la hollywood . Mie mi-a placut..mi s-a parut sensibil..de actori imi placea oricum....sint si cateva faze haioase....un film relaxant de weekend.
carmen