Dureri la inceputul sarcinii?!
Buna fetelor!
Ieri am aflat ca sunt insarcinata dupa ce am facut dimineata un test Femmina betigas si au aparut imediat cele 2 liniute iar dupa-amiaza inca un test Surecheck caseta - a doua liniuta la fel de intensa ca prima!
UM - 3 martie deci as fi in 4 saptamani... Primele simptome care mi-au pus semne de intrebare au fost durerile de sani si faptul ca s-au marit putin. In schimb de aseara ma doare spatele cam tot timpul asa si capul! Ma sperie rau durerea de spate pentru ca am citit in Superbebe ca poate fi un semn de extrauterina.
Eu am mai trait o experienta nefericita la inceputul lui ianuarie anul acesta (unele dintre voi stiu povestea mea) cand am avut ciclu peste sarcina, urmat de sangerari, suspecta de extrauterina si in final sa se constate ca a fost avort spontan. Nici acum nu stiu daca a fost extrauterina sau nu.
Burta nu ma doare, doar ca ma simt putin balonata si mai am unele mici intepaturi cand pe stanga cand pe dreapta, nu am greturi, in schimb sunt constipata.
Mi-e foarte frica!! Si vreau sa va rog sa-mi spuneti daca v-ati cofruntat cu dureri de spate la inceputul sarcinii.
Va multumesc mult! 

In asteptarea...fetitzei mele

Biby

Raspunsuri
RGE spune:
BIBYROX sunt normale..eu cel putin am avut si am dureri de spate, de cap, de burtica ca la menstra ..insa toate sunt normale ...stai linistita.....mergi totusi cat de curand la un doctor
ROXANA
10+
bibyrox spune:
Roxy
multumesc mult pentru raspuns!
Abia dupa Paste ma pot duce la dr.-ita mea pt ca nu este in tara. Si oricum zic eu.. e cam devreme acum...
In asteptarea...fetitzei mele

Biby

RGE spune:
eu am mers la 5 zile de intarziere si a simtit..adiac din control si-a dat seama ca sarcina este implantata in uter si asta este cel mai important zic eu pentru moment...incearaca sa mergi la alt doctor ca sa stai tu linistita si impacata iar cand se intoarce doctorita ta te duci ca sa-ti monitorizeze ea sarcina..pupici si stai linistita...daca te consumi aiurea nu iti faci decat rau si tie si lui bebe..fi optimista!!! si o sa vezi ce bine este...
ROXANA
10+
violetan spune:
quote:
Originally posted by bibyrox
Roxymultumesc mult pentru raspuns!
Abia dupa Paste ma pot duce la dr.-ita mea pt ca nu este in tara. Si oricum zic eu.. e cam devreme acum...
[b]In asteptarea...fetitzei mele
Ce faci, mai?? Trebuie sa aflu de pe forum ca ai ramas gravidutza??? Eu cand am ramas gravida (nu stiam inca) m-am dus la dr pentru ca ma durea ABSOLUT INGROZITOR spatele. Abia ma miscam. Eu zic ca e bine de data asta, dar stii tu care e mersul: beta hcg la 2 zile si te linistesti cu extrauterina. E grozav ca ai ramas! Iti tin pumnii sa fie viabila si acolo unde trebuie:) Te pup si tine-ne la curent!!
http://bd.lilypie.com/ZcINp3.png
bb_yasmi spune:
byby, si pe mine ma durut burtik si spatele ca si cand trebuia sa vina uratzii. poimaine intru in saptamana 9 si ink mai am usoare dureri de burtik.
la mine la 4 sapt nu a vazut dr sarcina, abia la 5 sapt a vazut sacul gestational, poate din cauza ovulatiei tarzii.
pana ajungi la dr cumpara de la farmacie NO SPA si stai linistita in pat!
DOAMNE AJUTA SA FIE TOTUL BINE, MAMICO!!!!!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
8+
http://bd.lilypie.com/EvCDp2.png
olguttza spune:
Biby, felicitari!!! 
iti recomand si eu no-spa (poti lua si 3/zi) si repaus cat mai mult posibil pana ajungi la dr! masoara-ti tensiunea, pt. ca s-ar putea ca ea sa-ti dea dureri de cap. si fa-ti toate analizele, sa nu fie vorba de vreo anemie.
daca dr. ta nu e in tara momentan, incearca sa mergi saptamana asta la dna dr. Pacu (stiu ca ai mai vb cu ea); o gasesti in spital in fiecare zi, de la 8 pana pe la 12. ar putea sa-ti vada sacul si, cel putin, sa te sfatuiasca in privinta durerilor.
www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">
24+ www.youtube.com/watch?v=9vNE-mRdkBk" target="_blank">
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
De la nunta...
nikol31 spune:
eu zic sa stai linistita. dureri de spate am avut si eu in primele saptamani, dar in zona salelor, noaptea ma trezeam de durere, ziua paraca nu puteam sa stau in picioare si asa cateva saptamani pana am fugit la medic ca nu mai puteam de ingrijorare. mi-a facut control si a zis ca totul este ok sa iau niste calciu cu vit D3 ca este o decalcifiere. cat despre intepaturi in zona ovarelor iarasi sunt normale. stai linistita si nu te agita ca nu-ti face bine.mi-e mi-a zis medicul ca daca nu am sangerari si dureri mari de burta sa nu-fi fac probleme. oricum pentru linistea ta ar trebui sa te duci la un medic, ca sa-ti confirme ca totul e ok. sarcina usoara iti doresc
Liana30 spune:
biby felicitariiiii!!io aflai de la zozela si ma bucuraiii mult pt tine..te pupppp..stai cumintica ,,fara efort,,si daca vrei fa bhcg ca sa fii linistita.,,dureri si eu am avut da am luat no spa si am stat cuminte in pat..
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
12

Nasica