Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (49)
Raspunsuri - Pagina 24
miti2004 spune:
vivighe uite ce "pelerina" de protectie pt cand mananca Alex am gasit:
http://new.photos.yahoo.com/magdalena_voinescu/album/576460762392542894/photo/294928804313033778/2
e murdara dupa cele 3 mese de azi, are doar partea din fata si maneci si se prinde la ceafa cu un arici. Deci e ca o barbita mare cu maneci, e dintr-un material impermeabil, manecile nu sunt chiar impermeabile, dar sunt ok.
Nu-ti spun ca si eu il schimbam pe Alex dupa fiecare masa, de vreo 2 luni m-am salvat.
Daca nu gasesti asa ceva, sunt convinsa ca poti gasi material si iti face la o croitorie. E buna pana la 2 ani, poti face manecile mai lungi un pic.
miti, mamica de
20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
amiss_zip spune:
da, miti, si mie mi-ar trebui asa ceva
. Eu am luat o bavetica de musama pentru pui. Dar la masa e dezastru cand mananca
. Ia sa vedeti aici
pana si sosetele i-au sarit din picioare
Andreea nu stiu ce s-a intamplat cu pozele cu Andrei in leagan. In calc. nu le am. Am sa mai verific o data aparatu' sa vad. Mare mister. Nu stiu ce s-a intamplat.
amiss_zip spune:
Vi s-a intamplat sa miroase gura la bebei? Vi se pare normal, sau ar trebui sa ma ingrijorez? Petrei ii mai miroase cateodata.
miti2004 spune:
Amiss_zip tocmai am citit aici pe forum la "parintii intreaba" ceva cu mirosul guritei, parca subiectul era "abur greu in gurita" sau ceva asemanator...
Gata, am gasit, uite aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=97428
miti, mamica de
20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
CamiM spune:
'Neata livada!!
Deci... cum merge cu pregatirile de Paste? Ati fost cuminti sa vina iepurasul
? Si ca vine vorba de iepuras
voi ce le-ati luat cireselor?
Noi i-am luat Sofiei un set cu galetusa, forme, lopatica, etc. pentru joaca la nisip ca de cate ori mergem in parc ma trage la groapa cu nisip unde se joaca ceilalti copii, si niste hainute.
CamiM spune:
quote:
Originally posted by DianaR
Inca ceva. E saptamana mare... Poate nu suntem cu totii suficient de credinciosi ca sa va impresionez prea tare cu vorbele mele. O spun ptr ca nici eu n-as fi in locul vostru. Dar sa ne amintim ca anul trecut in saptamana mare se nastea Mariuca. Mariuca scumpa care acum e ingeras. Ganditi-va ca intotdeauna exista si vor exista probleme mai mari decat ale noastre, ca ar trebui in fiecare zi sa ne bucuram ca avem copilasii sanatosi si alaturi de noi si ca toate problemele astea marunte prin comparatie isi gasesc rezolvare si trebuie sa-si gaseasca fara suparari suplimentare!Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
FilmuleteLamaitele:
Andre_ea, Adameasca, Hopes, DianaR
Cred ca ai spus exact ceea ce trebuia spus si inca atat de frumos.Multumesc.

CamiM spune:
Miki intrebai ceva in legatura cu cazaturile, nici Sofia nu intinde manutele atunci cand cade sau mai exact incearca dar nu prea iese si in general cand nu mai poate am remarcat ca se tranteste singura in poponet..![]()
Multumim si tie si mai ales lui Marc pentru urare si Paste fericit 

si voua!!
PS: sincer sper sa te razgandesti si sa revii in livada!!
Miti nici caruciorul - de fapt carucioarele noastre nu au pozitia spatarului fix la 90 de grade si Sofia tot asa se trage sa ajunga sa stea drepti dar nu dureaza mult si se relaxeaza asa mai pe spate.
Irina multumesc frumos pentru aprecierile la adresa montajului de 8 Martie.
Dupa cum am mai precizat si atunci -daca a iesit asa de minunat se datoreaza cireselor noastre minunate si numai lor. Eu nu am facut decat sa reunesc pozele la un loc, pe langa puteam pune cam orice ca tot fain era .. parerea mea!!
Amiss am vazut body-ul!!mda si eu sunt de parere ca e un obiect care nu trebuie sa lipseasca din garderoba
![]()
![]()
![]()
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by DianaR
Lacri, gasit, votat!Am bagat in favorites si votez de cate ori imi aduc aminte!
Vivi de acord cu tine, chiar ma gandisem si eu sa spun ceva de genul asta, aici interrelationam ca oameni nu putem sa ne ignoram sau sa nu facem gesturi de politete.Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
FilmuleteLamaitele:
Razacila iti multumeste
Cica dade baut la sfarsit
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by adriana
A.. inca ceva si gata, trec la treaba:
Cornelia suge suc cu paiul!
Si merge de-a lungul peretilor, tinandu-se cu o manuta de mobile, pat, si orice altceva se nimereste in drum..
Mami de Codrin - prier 2002, Olguta - undrea 2003 si Cornelie mica - ciresar 2006
al meu nu vrea sa suga cu paiul si i-am luat mai multe modele si culori de paie
atentie la mersul pe langa muchiile de pat sau dulapuri, Moaca a patit-o deja, a alunecat si s-a lovit de o muchie cu capusorul si moama ce a mai tipat

Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by amiss_zip
Vi s-a intamplat sa miroase gura la bebei? Vi se pare normal, sau ar trebui sa ma ingrijorez? Petrei ii mai miroase cateodata.Amiss
numai cand mananca usturoi

da, textul de pe tricouri ar trebui sa fie ceva funny...asa am luat unulde la mothercare, are o sageata catre guler si scrie pe el " handsome little man"
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006

Lamaitele: