Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (49)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Miki draga,
as vrea sa spun ca sunt surprinsa ca nu ai inteles decat o parte din ceea ce am scris, dar uite ca nu sunt. Nu stiu daca este vorba de rea vointa din partea ta sau de altceva.

"cred , sunt persoane care s-au inscris( si eu ma numar se pare printre ele) si au stricat grupul initial."
Nici nu am afirmat asa ceva, nici nu am insinuat, nici macar nu cred ca as fi putut gandi asa ceva vreodata. Eu m-am referit clar la tine si la postarile tale fara nici o legatura cu nr. de mesaje data inscrierii pe forum sau locul de unde o faci.

"Daca simt ca nu sunt bine venita , nu mai are sens. Eu sunt destul de sensibila la chestii de astea( chiar daca e poate o singura persoana care nu ma suporta) si in plus, atunci cand ma supara ceva, chiar ma tin de cuvant si imi «iau jucariile si plec»."
Ai putea sa te rezumi doar la persoana mea. Din cate stiu doar eu am spus ca esti rea si mesajele tale otravitoare. Din moment ce nimeni nu ti-a raspuns la vreun mesaj atotstiutor si cuprinzator inseamna ca nu ai deranjat pe nimeni sau nu ai fost citita sau ai fost ignorata. Sigur mai exista o varianta dar ma indoiesc ca e aia . Asa ca poti ramane foarte bine aici si sa ne ignoram pur si simplu. Dar sa ne ignoram nu sa ma ataci cu mesaje subversive, specialitatea ta.

"Oricum esti de o agresivitate care mi-a adus aminte , in rau, de multe persoane din Romania. Uitasem, ce prostie din partea mea, ca exista si oameni asa."
Nici mie persoanele insidioase nu-mi fac vreo placere. Si aceasta caracteristica se pare ca se pastreaza chiar daca pleci din Romania (sic). Uitasem, ce prostie din partea mea, ca exista si oameni asa. Agresivitatea fost raspuns la meschinarie. Probabil te asteptai sa aplaud modul subtil in care ai reusit sa strecori iar un mesaj la adresa mea dar fara sa ma numesti.

"Am inchis pagina cu lacrimi in ochi de nervi."
Pentru confortul tau personal am patit acelasi lucru cand am vazut ca mi-am batut gura de pomana si ca iar am avut parte de ofense, chipurile voalate, dar cat se poate de urate. Al tau, al Luanei care m-a facut casnica acrita plina de paienjeni si Zax care ma trimitea la plimbare. Cu singura deosebire ca eu aveam lacrimi in ochi de durere nu de nervi.

Si cam atat.

P.S - am sa fac o munca de "cercetare si am sa copiez toete mesajele tale ca sa vezi ca nu bat campii cand am spus ca ai multe mesaje aiurea/rautacioase.

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

quote:
Originally posted by angelica_g

Cu riscul de a parea idioata, va marturisesc ca am citit azi-noapte cateva capitole din urma, si am gasit si montajul lui Cami... NU VREAU SA MA ALIEZ CU NIMENI, SI NICI NU VREAU SA PAR CONTRA-CUIVA... Imi spun parerea doar pt ca m-a impresionat... Regret ca nu era si Sara printre ciresele atat de apetisante... Vroiam doar sa spun ca mi-au placut! Atat! Am simtit o emotie imensa, si mi-au dat lacrimile... Poate ca sunt eu mai sensibila, si acum imi vine sa plang (ca atunci cand am ascultat melodia de pe link-ul postat de ?Anileda, parca - scuze daca ma insel: "Cand se naste un copil").

Inteleg, deci, ca e o diferenta de perceptie! Ca si la barbati: nu e frumos ce e frumos, e frumos ce-mi place mie... Insa,... ce e frumos, si lui Dumnezeu ii place (Da! Dar ce e frumos?!?! - Ce-mi place mie!?)

So, felicitari CamiM!!! O munca incununata de succes: m-a coplesit!!!

Irina, cu Robert-Andrei (apr '97),Razvan-Stelian (oct '03)si Sara-Maria 9 mai 2006

Ma bucur ca ti-a placut montajul final, este intr-adevar emotinant...dar stii ca am contribuit si eu la forma lui finala ca sa iasa atat de frumos

Deci daca ma supara cineva e mai bine sa zic "uite sunt unele persoane care fac asa si asa si zic asa si asa" fara a nominaliza insa cine? dar ti-e clar ca persoana la care fac referire se simte vizata si stie ca e ea sau cel putin banuie. Nu ti se pare ca nu e foarte politicos, ca sa nu zic altfel?
Sau si mai bine nu mai spunem nimic, ne intoarcem la cratitele noastre...cainii latra caravana trece...atunci ajung tot la presupunerea mea ca nu prea avem coloana vertebrala.
Bun, eu cam atat am avut de spus, am raspuns la "provocari" (a se citi jigniri) cat si persoanelor care desi nu sunt de-acord cu ideiile mele au integritatea morala sa sa nu ma jigneasca, nici pe mine nici pe altcineva .
Iar pe cele care sunt de-acord cu mine le intreb: "Unde ati disparut fetelor?"
Bafta!

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Seara buna.
Noi azi nu am fost acasa, asa ca am citit doar acum, tarziu, ce s-a mai scris.
Hmmm.....s-au pus cateva puncte pe "i",s-a mai animat topicul indiscutabil si.....cred ca in final lucrurile se vor decanta si vom ajunge la un echilibru.Nu strica putina sare si piper.
Nu mai pot sta acum ca ma cheama datoria, dar poate maine am vreme mai multa.Eu una abia astept sa intram in febra aniversarilor!Imi aduc aminte cum eram toate acu un an cand nasteam pe rand, cum ne bucuram si ne incurajam.O atmosfera super.
Am plecat, mai vorbim maine!

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Cum bre, unde suntem? Pai, eu fac curatenie, cumparaturi, suport crizele lui fiica-mea aia mare.. orbecai nitel prin casa, asta dupa ce mi-am bagat degetele in oki sa citesc mesajul carminei..
Carmina, deci pana la urma mai scrii, da?

Haideti fetele, suntem in Saptamana Patimilor, eu una intru mai putin pe net, s-aveti spor in toate si sarbatori luminate

Mami de Codrin - prier 2002, Olguta - undrea 2003 si Cornelie mica - ciresar 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Buna seara!
Va scriu cum pot, intrucat Moaca se delecteaza alaturi de mine tastand si el, la laptop, cu piciorusele.
Va spun sincer ca nu am apucat sa citesc chiar tot ce ati scris din considerente legate de examene si participarea lui Moaca la concursul bbstar...Doamne-ajuta sa nu ratez examenele din aceasta cauza

Sunt tentata sa-mi dau si eu cu parerea...dar m-as si abtine, deoarece:
1. nu-mi plac disputele... cineva va interpreta gresit ce am scris iar eu, stiti bine, nu am rabdare sa despic firul in patru;
2. obiectivitatea imi este afectata de faptul ca pe unele dintre voi va cunosc personal si-mi sunteti foarte dragi.

Pe altele nu va cunosc personal, dar va citesc mesajele cu placere ( chiar daca uit sa va zic "La multi ani" cu ocazia zilei de nastere, btw, angelica, o fac acum si uite si o ca nu te-ai suparat).
Si mie mi-e dor de Inaioana si am simtit ca am pierdut ceva nepretuit cand a plecat. Si cand a plecat Raalucutza am fost mahnita. Mesajele Amei le citeam intotdeauna, chiar daca nu-i raspundeam prea des...

Ce pot sa mai spun? Nici mie nu-mi plac laudele facute cu ostentatie, de aceea sunt foarte zgarcita in privinta lor.
Am preferat sa-mi exprim atasamentul fata de livada si dragostea fata de cirese prin editarea albumelor de care sper ca va mai amintiti.

Nu vreau sa plece nimeni de aici si va rog sa incercati a percepe partea pozitiva a mesajului initial al Carminei.

Si nu uitati: "orice ramas bun inseamna sa mori putin..."
De aceea doare orice despartire. Eu nu vreau sa ma despart de voi... nu acum si nu in felul asta!

Va cu drag, ca intotdeauna!

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Nu vreau sa mai iau partea la nimeni dar un lucru stiu sigur, nu mai vreau sa plece nimeni din livada!

Carmina, astept cu nerabdare rezultatul muncii de cercetare. Sper ca pana la urma totul sa fi fost doar o neintelegere. Ai adunat destul de multe suparari si zau ca imi pare rau! De ce nu ai spus nimic cand a fost timpul? Ne certam un pic dar pana la urma se remedia problema. Probabil ca si eu te-am suparat macar o data... noi oricum ne-am mai scos ochii una la alta si cand eram gravidute. Si n-a fost mai bine? Citind ce i-ai spus Mihaelei acuma ma pune si pe mine pe ganduri. Probabil ca si eu par multora ca pozez drept atoatestiutoare si autobagatoare in seama, asta ma pe viitor ma va face sa gandesc de doua ori inainte sa mai raspund la vreo intrebare.
De ce vreau eu sa mi se spuna ceva de poze sau filmulete cand le pun? Ptr ca le pun cu gandul la voi. Ma gandesc oare ce vor zice fetele cand vor vedea pozele. Asa ca nu astept laude, o vorba e suficienta sa-mi spuna ca mi-ati privit o secunda printisorii. Daca vrei Carmina poti sa le si critici, ceva de genul " Hmmm, m-ai cam plictisit de data asta... Poate poza x te mai scoate pana la urma..."

Ma bucur ca ti-au placut filmuletele cu Timi!

Referitor la Mihaela... Nu m-a deranjat niiodata in mesajele ei. Intr-adevar venea cu informatii mai ales referitor la diversificare bine documentate si cu linkuri sau date de pediatrul ei deci eu personal am apreciat raspunsurile ei si dpdv informativ. Nici o secunda nu mi-a parut ca ar vrea sa se dea in vreun fel mare. Niciodata nu mi s-a parut vreun mesaj de-al ei jignitor ptr cei ramasi in tara. Dimpotriva se plangea ca ii e greu departe de tara fara ajutor, fara prea multi prieteni, in mijlocul viscolului. Da apreciaza faptul ca are acces la servicii de calitate, ca are alte venituri decat cele din tara, fireste... Cine n-ar aprecia... Probabil Carmina ca ai cautat prea multe dincolo de vorbele ei si nu exista de fapt nimic.
Mihaela, te rog sa te razgandesti si sa te intorci!

Spui ca ne lipseste coloana vertebrala. Ajuta-ne sa ne-o consolidam. Spune-i si Ioanei sa faca bine sa apara pe aici ca fetele au tot rugat-o sa se intoarca si sa faca si ea ca tine. Sa intelegem si poate sa rezolvam niste vechi probleme.

Inca ceva. E saptamana mare... Poate nu suntem cu totii suficient de credinciosi ca sa va impresionez prea tare cu vorbele mele. O spun ptr ca nici eu n-as fi in locul vostru. Dar sa ne amintim ca anul trecut in saptamana mare se nastea Mariuca. Mariuca scumpa care acum e ingeras. Ganditi-va ca intotdeauna exista si vor exista probleme mai mari decat ale noastre, ca ar trebui in fiecare zi sa ne bucuram ca avem copilasii sanatosi si alaturi de noi si ca toate problemele astea marunte prin comparatie isi gasesc rezolvare si trebuie sa-si gaseasca fara suparari suplimentare!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Lamaitele: Andre_ea, Adameasca, Hopes, DianaR

Mergi la inceput

Lacri, ce concurs bebestar? Ai mai spus si mi-a scapat? In ce consta concursul? Putem ajuta cu ceva?

Filmulete

Mergi la inceput

Si maine sa stiti ca fac si eu doi cozonaci, unul cu mac si unul cu rahatel

Desi sunt stresata din cauza examenelor ma distrez teribil, caci am coalizat mai multi oameni pentru mentinerea lui Razacila pe locul 1 a concursului. Exista 4 grupuri de sustinatori plus sustinatorii... independenti
Un grup este constituit de Doroti, altul de o amica care lucreaza in finante si care sta pe mess cu prietenele ei, amuzandu-se teribil ( cica deja e problema lor sa se razboiasca cu sucevenii, care-l voteaza pe bebelusul concurent...adica se roaga sa le pice netul si stau cu okii pe ceas ca sa voteze), altul de o amica dietista care spera sa faca repede-repede o fetita ca sa nu-l piarda pe Moaca de ginerica) si un al patrulea de familie, inclusiv fratele plecat in misiune in Afganistan)
Va dati seama ce nebunie ...si ce zapacita se afla in randurile voastre

Acum chiar ca ma duc la ale mele... vorba cameliei...ma cheama datoria!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by DianaR

Lacri, ce concurs bebestar? Ai mai spus si mi-a scapat? In ce consta concursul? Putem ajuta cu ceva?

Filmulete

concursul unde a iesit castigator puiul arleenei

Moaca e cand pe locul 1, cand pe 2, caci e un bebe din Suceava care are sustinere, am ras de m-am prapadit azi, facand o comparatie intre numarul sustinatorilor celuilalt si numarul frunzelor din codrii lui Stefan cel Mare
Dar, deja am cam obosit. Azi am vrut sa renunt, dar m-a luat Doroti de chica si m-a poftit sa-mi sustin progenitura in continuare

Mergi la inceput

Lacri, am gasit concursul dar nu-l gasesc pe Alec. Il vad pe primul loc dar zau ca nu reusesc sa-l gasesc intre cele 16 pagini desi le-am vizionat de doua ori. Spune macar la ce pagina il gasesc!

Filmulete

Mergi la inceput