Piticlonti de iulie-august 2004 (217)
Raspunsuri - Pagina 25
diana21 spune:
Haide Ina, haide Ina!!!

Buna seara, fetelor si Hristos a inviat! Sa-mi fie rusine ca am lipsit de la apel taman de Paste, da' noi am fost la Timiosara si avem o scuza. !1100 de km in doar trei zile...Saracu' copil, mai mult l-am zapacit de cap, nici nu apuca sa se obisnuiasca la o pereche de bunici, ca si plecam la ceilalti. Am tinut-o tot asa de Pasti.
Vad ca sunt pitici bolnaviori, of, of, ca nimic nu ma intristeaza mai tare...
Cristalina, ca tot voiam sa te intreb...da' de ce vomita Maria asa des? Nu cumva e un reflux, ceva??? Ca mereu scrii chestia asta...
Roberta, felicitari, iti tin pumnii!!! Stiu cum e, dar stii ceva? Crede-ma pe cuvant ca o sa te descurci de minune! Si eu am fost speriata la inceput! Acum iar trec prin asta, ca io teorie stiu la greu dspre ce fac acum...mai greu e pana imi cladesc relatiile. Dar iti spun eu, o sa te descurci!
Olivia, azi n-am vazut-o pe tanti aia, o fi avut liber ca ele lucreaza in ture. O sun maine pe mobil. Ce face Uka? Cum e cu otita? Of, saracutul...
Papa, imi pare rau si de piticul tau! Da' cum a reusit? Bine ca s-a terminat totul cu bine...
Eu ma uit maine la toate pozele, pe indelete, acum nu am reusit sa le vad decat pe ale Giuliei cu iepurasii. Chiar, Daria, unde erau animalutele alea, in parc?
Va pupic si piticilor le doresc insanatosire rapida!
Ianca Nasturica
Poze mai vechi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii
Dialoguri strumfesti
http://iancadariana.blogspot.com/
kim222 spune:
Diana multumim de intrebare...Uka este bine de cind a inceput antibioticul...in fine eu nu-s convinsa ca a are otita!
..Deci v-ati distrat cum alte cuvinte...
g_ioana spune:
Neatza cucuietele,am zis sa incep io ziua cu vesti bune,ca s-o tinem tot asa
,ca ieri a fost concurs la senzatii tari...io-s mai bine,m-a lasat gadiliciu sa dorm,dupa o tura de inhalatii,nurofen si vreo 2 pastilutze de gat..am, fost si cu mandra la doctor,unde a sustinut un mic concert cu cantece de petrecere iar in pauze a consultat-o(a zis ca a avut si amigdalele afectate,bine ca nu a facut febra)si sa-i mai dau 3 zile nurofen si picaturi in nas!!Ea este in forma maxima asa ca am fost sa vedem si niste animalutze de la circ,2 tigri,un leu si 3 ponei![]()
A, si o intreaba doctorul "ce ti-a adus iepurasul",ea raspunde "un bebelus",la care dr."ooo,felicitari doamna"
...l-am linistit,spunandu-i ca-i de jucarie cu caditza cu dush si tot tacamul![]()
Olivia chiar ti-au furat mancarea din frigider sau au crezut ca esti inca la dieta?
Pupam Uka,abia astept sa ajung acasa sa vad filmuletele impreuna cu mandra!
Am vazut poze cu ochiosul de Matei si tzucureii frumusei,pupa mama pe ei
Roberta iti tinem pumnii la noul job,eu sunt sigura ca o sa faci fatza,ca asa suntem noi mamele astea de piticlonti si frumoase si destepte!!!
Ina io propun sa facem o echipa de fotbal feminin ca si io ma pricep la fotbal,atacant scrie pe mine!
Hai sa avem o zi buna,io merg sa beau un ceai verde si-un panadol rapid(ce au mai inventat si astia)
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,gorodeii,
aripile mele
roxanaz spune:
buna dimineata dragelor
pfff ce urat sa sune ceasul din nou in zorii zilei....de asta ma dezobisnuisem! ma consolez cu ideea ca miercuri plec la Calimanesti ![]()
Olivia bine ca e mai ok Uka....de ce zici ca n-are otita? te gandesti tot la infectie respiratorie? sinuzita? azi aflam care a fost cauza parotiditei....doctorul spera sa fi fost doar o infectie tranzitorie si sa nu acumuleze nisip/pietricele.
Mitzu cum e Tudor, totul ok la buza?
Cristal voi cum va simtiti? e mai bine Maria? sper ca stomatologul nu mai face experimente pe tine ![]()
Ina nici Pat nu le are deloc cu fotbalul...ia mingea in brate si fuge cu ea. da tzipa "shhhuuuuttt" (la teorie deci nu e slab
)
o zi frumoasa tuturor!
polux spune:
Neata fetele cucuiete.
Uf ce in urma sunt cu cititul...de unii au muncit in zilele de Paste. A se citi luni, marti...nu si duminica. Si desi e numai miercuri sunt foarte obosita.
Vazut poze de Pupi vanatorul e oua, de Mara cea frumoasa , frumoasa cu fratiorul ei deasemenea frumos, poze de Pat pe malul mari...si poze superbe de Gabitza...vreau si eu vacanta. A vazut si iepurasii Giuliei si fetele frumoase ale Carolinei.
Alice vazut pozele. frumoase tare tare.
Si pozele cu Maria de la Iesi le-am vazut...mai ce frumusete mica ai Ioano.Si Roberta and companie. Toti niste frumosi. Stai ca am mai vazut si familia de pasaroi...toti iesenii sunt asa de frumosi.
Felicitari Robi pentru job. O sa fie mai greu la inceput, dar te vei obisnui.
Monica si Roxi,ce va mai fac consortii, le-a trecut boala...mai fetele va spun eu sincer ca fetele astea doua s-au vorbit ca sa nu va invitati la bunatatile lor de paste...lasa ca stim noi.sa manance numai ele...lelele.
Vauzt poze superbe de Luca...si verisoara lui...mama ce par suber are pustoaica. By the way Olivia...nu-ti sta rau cu doi de mana...Cu ce au vopsit piticii ouale? Si ce cuminte a stat Luca la tuns.
Anca bafta cu deal-ul cu casa.
Sanatate puisorilor bolnavi...toti ca vad ca sunt cativa.
Cristal cum mai sa vomite sange...ma speri?
Papadie sanatate la tot familionul...mai dar voi numai racite sau lovite stiti sa fiti?
Ina spor la antrebnamente...are grija Raducu de silueta lui mami,nu?
Eu de 3-4 nopti o visez numai pe Adela in diferite ipostaze...si dorm agitat si ma trezesc brusc, uitandu-ma dupa ea. Dar lasa ca mai e putin si gata...AMR 32.
Liliana
Poze noi
Poze 2
Poze cu maimutica mea
Poze 1
alice2004 spune:
Neatza !
Vad ca lista copiilor buclucasi se lungeste ... Andries, sanatate multa lui Victoras !!
Chiar ca vroiam sa intreb ce mai faci, ma bucur sa citesc ca esti ok !
Olivia, super ca Uka este mai bine !
Iarasi durere de git ??? Ntzz, ntzz, pupici si sa treaca repede !!
Cit despre mine in poze, hahaa, eram si eu pe acolo, faza cea mai misto a fost ca am crezut ca mama fiind cu noi, o sa stea ceva timp cu Andrei, sa pot si eu sa ajut cu masa, dar socoteala d acasa nu corespunde celei din tirg si maica-mea a fost foarte ocupata sa mute juma din pamintul din padure in plase, sa il duca acasa la florile ei, so toata ziulica (aproape !) am alergat dupa gizmo, care nu a stat doo secunde intr-un loc ! Si cum padurea este aproape de strada, plus ca ma gindeam ca se poate impiedica si cadea in vreun ciot de lemn sau in vreo sticla sparta ... iti dai seama cam cum m-am odihnit eu !
Una peste alta insa, a fost ok ! Cum mai este tatal tau ? A rezolvat ceva cu nenea ala electricu ?
Liliana,
! Mult a fost, putin a ramas pina la venirea Adelutzei !!
Ca vorbiti de mingii si jocul de fotbal ... Ina, macar Raducu stai in poarta si joaca ceva-ceva, Andrei insa nu vrea neam sa se joace cu mingea, e cam ca Pat, in loc sa dea cu piciorul in ea, o ia in brate si fuge cu ea ! Am tot incercat, dar nu am avut rezultate mentionabile, asa ca de cite ori mergem in parc si vrem sa joace fotbal, cautam vreun parinte tatic care e cu pustiul lui si au minge, e singura modalitate in care Andrei da cu piciorul in minge si vrea sa joace si el ! ![]()
![]()
Ma duc sa vizionez poze ... filmuletele le vad de acasa, ca aici, la job, se misca greeeeu netu si vad in reluare si ma nerfez mai mult !
O zi minunata sa avem cu totii !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
szivarvany spune:
Buna dimineata !
Am vazut un Matei si o mamica super frumosi si am vazut tzucureii care au crescut tare mult de la ultima vizionare, sunt niste frumoooosi 
Polux - 
astept sa ne scrii amr 0 si sa umpli cateva pagini de impresii, emotii si pozeee ![]()
Kim - insanatosire amandurora. Am vazut filmele, sunt prea scurteee si mai vrem ! 
Rox - eu am mai scris, am avut asa o problema precum Mugur si m au pus sa pap bombonici acre sa produc saliva ... 
Noi suntem ... nici nu stiu. Giulia are gatul, amigdalele, plamanii in cea mai mare regula. Totul se pune pe faptul ca e alergica la cate ceva, nu stim la ce, ca teste se fac dupa 3 ani si in orasul asta de kkt nu exista un alergolog intreg la cap, deci voi lua calea spre vest prin septembrie. Am primit Stodal, Clairitine, Mucosil si ink un sirop cu denumire ciudata. A vomat de la tuse toata seara, apoi murea de foame. Si tot asa. A tusit noaptea cu tot Karvolul si umidificarea si siropurile. De la 5 nu a mai tusit deloc. Sa vedem. Sunt nemultumita de diagnostic, sunt nemultumita ca sunt privita ca o nebuna paranoica ce fuge cu copilu` la medic inainte ca acest copil sa lesine de boli. M am saturat pana peste cap ca nu am cu cine vorbi, inafara de voi si sa nu ma condamne ca sunt o bleaga si impiedicata care nu stie decat sa se planga si sa se panicheze la primul stranut al copilului.Gata, cred ca m am racorit.
Sunt prin zona. O zi frumoasa sa aveti !!!
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
leeloo2004 spune:
Neata, neata - iar m-am delectat de dimineata cu poze frumoase - pasaruicile de la Iasi - ce bine ca cei doi frati se impaca asa bine!, cu pozele Robertei - sa-ti mai zic ce familie frumoasa ai??
Filmele Oliviei incerc sa le vad mai incolo ca acum n-am reusit...Deci ouale cu pricina erau din plastic - mi s-a parut mie ca prea avea o culoare asa vie!
Mai am intrat si eu de ieri la dieta ca nu se mai poate, iar am luat proportii...sper sa ma descurc si saptamina viitoare pentru ca voi fi plecata la un training la Varsovia, dar sper sa ma pot tine de regimul inceput. Weekendul asta (eu deja ma gindesc la weekend...) nu o sa prea apuc sa ma odihnesc - simbata avem invitati, iar duminica la prinz am avionul, dar macar saptamina viitoare o sa fie "'mai scurta"...
Edit: Daria,
!!
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
roxanaz spune:
quote:
Originally posted by mamagiuliei
Rox - eu am mai scris, am avut asa o problema precum Mugur si m au pus sa pap bombonici acre sa produc saliva ...
Daria, Mugur nu mai are inflamatia, dar joia trecuta doctorul a spus NU chestii acre sau supersapiente (cu gust ff pronuntat) pentru ca deja erau contractate canalele salivare si saliva nu se evacua. dupa o zi jumatate de anti-inflamatorii a inceput sa se dreneze. scuze ca nu am raspuns de prima data, am vazut cand ai scris dar...am uitat