Dereglare hormonala!?!

Dereglare hormonala!?! | Autor: blueeyes2003

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor!M-am gandit sa va intreb si pe voi despre problema pe care o am pentru ca sunt sigura ca voi avea ceva de invatat din experienta voastra!
La sfarsitul lui ianuarie am avut o sarcina oprita in evolutie si din pacate a trebuit sa ajung la chiuretaj!
Problema este ca nici pana acum nu mi-a venit CM si astazi s-au implinit 8s de la chiuretaj!
Sarcina nu este sigur si medicul spune ca este o dereglare hormonala pt care mi-a dat Utrogestan timp de 10 zile.Eu inainte aveam CM regulat nu am avut niciodata probleme hormonale!Sper sa nu ma dereglez si mai tare de la aceste pastile!Sunt tare ingrijorata! Trebuia sa asteptam 2 CM si apoi sa incercam din nou sa avem un bebe dar nu a venit nici macar primul CM!
Voi ce credeti?S-a mai intamplat cuiva asa ceva?
Multumesc anticipat!

Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

Si eu am ceva probleme.
In luna februarie mi-a intarzie 2 saptamani si cand mi-a venit am simtit ca mor, iar in luma martie inca nu mi-a venit...in contextul in care trebuia sa-mi vina pe 19 martie si azi suntem in 30 martie.
Nu am fost la doctor...nici nu stiu ce sa fac

Azi cred ca-mi iau un test, poate-poate...chiar vrem un bebe

Bufi

Mergi la inceput