Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (175)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Marco nu a papat nimic .
a baut un Actimel si atat.

eu stiu ca are eruptie dentara in gura, dar chiar nimic sa pape?
asa de necajita sunt....

ne-a lasat tati masina, mergem in centru, intru la farmacie si ii iau si vitamine. nu se mai poate asa.

revin deseara.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

quote:
Originally posted by Giova
Decalotarea: e musai fetele sa o facem. a mai incercat Clau in apa, dar nu merge mai jos. am nr. de la cabinetul unui chirurg foarte bun din Tm, pt. copii si la el mergem.
Dr. de fam. mi-a dat trimitere la urgente, dar nu las copilul pe mana unui stagiar.
Tre sa sun sa fac o programare pe sapt. viitoare. Stiu ca e critica ziua urmatoare, stiu ca trebuie sa avem grija ca se poate reface la loc.
Prietena mea care a patit la fel, cica i-a facut ceva cu penseta, ea nu s-a uitat, doar sotul. Si pe al meu barbat l-a decalotat dr. pe la 3 ani, tot cu penseta. Imi va fi mila de el...dar saracul...mai bine asa decat cu mizeria aia sub piele. Nu stiu cum naiba s-a adunat acolo. Canda sa-mi trimiti PM cu crema pt. putulika si cu picaturile de nas. Ieiri am fost la farmacie si i-am luat Vibrociul, nu mai stiu cum se cheama alea tale. Le ziceam la alea ca incepe cu i .

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Nu stiu daca ti-a raspuns cineva la intrebare. Acea chestie este grasime care in timp devine piatra. Grasimea este secretata de glandele de pe acolo.
Si noi secretam aceasta grasime este un fel de protector pt noi adultii dar pt piticii nedecalotati sau necuratati calumea devine chin cand se strange acolo ... ganditi-va ca se intareste si ii jeneaza non stop mai ales ca ei acum au erectii (care de altfel sunt normale) este ca si cum ar avea o aaschie care nu le da pace.

Sper ca ati inteles ceva. Fratimiu s-a chinuit tare mult pt ca nu ne lasa sa il spalam calumea si pana la urma a trebuit sa fie taiat si rupta rana mereu pana se vindeca ... foarte greu se vindeca o rana pe care tot trebuie sa o rupi cand prinde putina coaja. Si vadati seama ce durere ... tocmai acolo unde doare de mori!

www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete si cu Raisa Ioana

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dana_ene

Bianca, pai Oana e mai atasata de tati, dar Roxana e A MEAAAA !

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">Alte poze si filmulete
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Deocamdata pana se da cu tati si Roxana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

FETELOR VA MULTUMESC CA V-ATI GANDIT LA MINE!
BOMBO,sper sa iasa totul bine si sa treceti voi si peste asta
eu nu am dormit de loc miercuri noapte,asa ca va inchipuiti in ce hal m-am infiintzat la spital joi dimineata la 7.30,fara sa mananc nik si cu 2 clisme la activ...aveam o stare de-,mi venea sa mor.mi-au zis ca sunt a 3-a pe lista,in principiu trebuia sa ma opereze pe la 11...dar pe la 14.30,au venit sa-mi spuna ca sunt f aglomerati si ce prefer sa plec acas sau sa astept pana dupa masa.credeam ca mor de durere de stomac si de cap,imi venea sa-mi smulg perfuziile si sa plec la puiul meu acasa
pe la 18.00 m-au luat la sala,m-au adormit iar cand m-am trezit cu tubul ala bagat pe gat nu puteam sa respir,am crezut ca ma sufoc acolo si nu ma baga nimeni in seama.si acum mai tusesc dupa el.si apoi am simtit durerea vie de la taietura.m-au indopat cu calmante ,au zis ca au scos toata fistula,dar ca exista posibilitatea sa se refaca,mai ales de la constipatie...asa ca am o rana deschisa ,destul de adanca si mi-e frica cand va trebui sa ma duc la .nu mai zic ca dupa operatie nu putem face pipi...imi venea sa ma urc pe pereti,pt ca eu simteam ca-mi plezneste vezica,toata noaptea m-am chinuit.si zici ca aveam o sticla de coniac la activ...
dani a plans azinoapte,a stat biata mama numai cu el in brate,si am vazut acum ca-i pliiiiiin de bubite pe burtica si pe spate...
va pup,si daca tot sunt consemnata la stat in casa,ma apuc sa citesc din urma
VA PUP,BOMBO,ASTEPTAM VESTI BUNE!!!!!

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
http://www.dropshots.com/MIRELA1
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Waw ce "trafic greu" este pe aici!

Mergi la inceput

Mirela ... multa sanatate si sa te faci odata bine ca tere mult te mai chinuiesti.
Si ai descoperit ce are micul "bubos"? Vindecare grabnica Dani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

wow mirela, deci chiar ti-au dat drumul acasa. Si cum ai simtit taietura cu anestezie cu tot ? Ai grija la constipatie, ia niste laxative . Cred ca mama ta dormea saraca cand am sunat eu aseara pe la 10 . Saracul Dani , si Clara totasa toata noaptea cu ea in brate . Aseara i-am dat ceai din ala de la Blevit (tei, musetel si mai ceva) si a fost ceva mai bine.
Pupici

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m

Mergi la inceput

Ana pt ce este ceaiul asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

CATA mi ai placut dar BIA si mai mult
Cu decalotarea am mai scris si de dimineata ....cu cat mai repede cu atat mai bine

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Ursoaica, e un ceai relaxant , ca sa doarma mai bine. Stii ca teiul e recomandat pt somn, stari de tensiune.

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m

Mergi la inceput