Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (175)
Raspunsuri - Pagina 4
irinadum spune:
Super emisiunea.Ma bucur ca au facut si o emisiuned e genul asta...oricum emisiunile lui ( pt. cine le urmareste) sunt super misto.Mi-a placut de Cata si Bia in ideea ca s-au descurcat super misto...eu cred ca as fi fost tare crispata. Am remarcat ca Bia e toata numai plimbare si foarte sociabila. Bravo ei. Plus de asta avea tenesi de care vroiam sa ii iau si eu lui fiimiu...cu portocaliu.Iar de diploma cred ca s-au incurcat si le-au dat alandala nu ai vazut ce nebuneala era acolo? Plus de asta nu au dat rezultatele de pe forum...e de inteles la nebuneala aia.
Bianca s-a facut larg de bagam 5 copii.
Giova era vb de body de 35 de mii nu de 200 ala ma indoiesc ca se face cat China.
Biancas spune:
Irina, al meu s-a stramtat, nu s-a largit., adica a intrat la apa. esti sigura ca e aceeasi firma?? astea sunt Magic Baby.
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006 www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop
irinadum spune:
Al meu s-a largit rau in latime si in lungime s-a scurtat ...era o chestie hidoasa rau.
Ana_m spune:
Bianca, bine ca ai vazut azi . Oricum daca era de ieri si era inchis , s-au mentinut toate reci, nu s-a sticat nimic
Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m
Giova spune:
bai eu ma bag la .
Am ajutor de nadejde azi:
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
szaboali spune:
Bianca, Iarina e si mamoasa si tatoasa, cand sunt eu cu ea pe undeva plecata numi la mine vrea cand apare si tata-so la orizont eu sunt inexistenta
Sigur a primit si Cata ceva diploma , macar "Cea mai sexy mamica"
ali si IARINA (16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete si poze Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,www.dropshots.com/new.php?userid=237417&cdate=20070120&cimg=7" target="_blank">3,www.dropshots.com/new.php?userid=263931" target="_blank">4
www.dropshots.com/day.php?userid=237417&cdate=20060317&ctime=162032" target="_blank">Am implimit un anisor!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU montaj
Povestea nasterii Iarinei
Biancas spune:
Giova., succes.
Si sotul meu s-a apucat deja ca eu m-am uitat la Tv la emisiune . Ii dau sa manance la Dani si ma apuc si eu in camera mare.
A venit circul la noi in oras, poate maine ne incumetam sa mergem si noi, mai mult pt Sandra ca Dani sigur nu are rabdare vreo 2 ore cat tine circul.
Ieri in Real l-am dus la Animal Zoo si era topit dupa papagali, a facut si el cip-cip. E inebunit dupa pasari, la socrii are papagal il cheama Coco si spune si el Coco
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006 www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop
Giova spune:
Nu am terminat mesajul.
L-am trimis repede caci iar mi-a inchis marco compu. ma omoara cu treaba asta.
Ajutorul meu de nadejde sper sa fie MARCO.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
Biancas spune:
Irina..vara treuta i-am luat la Dani de la Metro 2 bodyuri fara maneca cu 78.000 amandoua, erau set. Si acum le poarta si arata super bine.
Poate am eu noroc la ele.
Ali, asha si Dani. Cand e tatas-o in zona eu pe nicaieri. Daca se imbraca sa plece fara el plange de ti se rupe inima. la mine nu plange asha, doar se smiorchaie
Gata, am plecat.
oachi_79 spune:
Buna dimineata! Eu sunt la cafea. Ne-am uitat pina acum la emisiune si mi-a fost lene sa mi-o fac. Eu tusesc de mor iar lui Razvan ii curg mucii. Dimineata avea 37.7 in fund. Deci 37.3 Sper sa nu faca mai mult de atit.
Eu de curatenie nu m-am apucat. Sotul sa-mi aspire bine covoarele, iar eu sa mai fac una-alta prin casa. E greu fara ajutor.
Oana si Razvan-Stefan (13.02.2006)