Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (175)
Raspunsuri - Pagina 22
anasol spune:
irina,si voi ati fost in kaufland si noi pe la 12,imi place tare asta ,mai mult ca selgrosul,dar oricum o nebuneala in amandoua,i-am luat lui dav din selgros o pereche de adidasi la 15 ron si un tricou,adidasii ii vin f bine ,merge f bine cu ei.
Io l-am dus acu seara pe dav la soacramea,ca maine dim merg la spital cu cumnatamea s-o internez pt nastere........a cam plans cand l-am lasat,nu prea ii mai convine sa-l las la bunici,tot mai bini cu mami si tati....
Azi mi-a bafat tel in masina de spalat,l-am cautat de am innebunit....aaaa astazi a spus chia la cheia si brava=bravoooooo,facem progrse la vorbit ,ceea ce e imbucurator...
Aseara nu am mai apucat sa facem frigarui,numai le-am pregatit aseara si azi le-am pus pe gratar,a papat si dav ,si i-au placut mult si mai nou dav ma iubeste,vine la mine si la tasu ,zice mamiii si ma ia de gat si ma strange ,apoi ii zic dav ,iubeste-l si pe tati si se duce ii zice tatiiii si-l ia de gat si-l stragnge,bineninteles ca face dovada de iubire numai cand are dumnealui chef........
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)
Giova spune:
!!!
Marco doarme de 30 min. sper sa nu se trezeasca pana dimineata.
Ne-am intalnit intamplator cu Ingrid si Diana. Nora mea e o papusa frumoasa foc cu ochi la fel ca marco .
Moni imi pare rau de Diana.....of...incepi cu antibioticul? nu mai astepti putin?
Bianca si Clau a ales intre Logan si Clio, Clio. si asta i-a zis tipul de la reprezentanta Dacia, care avea profit din vanzari de Logan. e drept ca e mai spatioasa ca si Clio, dar cica e mai buna ....
Silvi cand plecati? de ce nu mai intri, macar asa sa vedem ce mai faci?
revin imediat, are treaba Clau la comp.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
Bombonicaaaa spune:
Salutare fetelor !
La multi ani Florilor !
Noi pe acasa azi , este vreme frumoasa si stam afara in curte la aer .Rezultatele biopsiei le vom avea marti sau probabil miercuri , asa ca pana atunci stam intr-un stres total
Si ca sa treaca timpul mai repede m-am invrednicit si eu sa fac ceva filmuletze cu fii-mea care nu are stare si umbla parca e pe baterii desi e super somnoroasa
Oana de Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)
POZE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2, www.dropshots.com/jasmineB" target="_blank"> 3
www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL
monica70 spune:
Gata am culcat-o ,in brate ca plangea,era zombie de oboseala si iar ardea,nici nu i-am mai luat temperatura,doar i-am dat novocalminul si i-am pus sosete cu apa si otet si o batista pe frunte.
Gio i-am dat deja antibioticul,ca abia respira,nici cu batista bebelusului nu mai iasa muci,cred ca au coborat in gat secretiile,ca se cam ineca si tusea azi,asa ca decat sa se suprainfecteze, mai bine i l-am dat. I-am pus si juma de diazepan in suc (sucul de la 2 lamai + 3 lingurite de miere + apa plata cat cuprinde,ies cam 300 ml) sa nu am surprize si sa doarma mai bine.Deja un bibe de suc l-a topit,urmatorul la noapte.Si nici nu mai am lamai acasa,ca a mai baut inca o tura de doua lamai tot asa,ziua
Mai am niste urgente p-aci ,pe urma ma uit la Jasmine,abia astept.
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
irinatunza spune:
ma simt ca offff, astenia asta de primavara
Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
http://www.dropshots.com/irinamav
irinadum spune:
La multi ani si de la noi Florinei si tuturor fetelor si beblusilor cu nume de floare.
Mirela ma bucur ca esti ok.
Alina felicitari pentru mersul lui Ayan.
szaboali spune:
...am ajuns si eu in sfarsit la calc.
La multi ani tuturor care poarta numele de floare oricare ar fi ea
Si cum va spuneam azi am fost la iarba verde si a fost super , Iarina aproape cuminte, de abia a vrut sa mearga singura din cauza ca erau cateva denivelari de pamant si nu era drept ca si in casa dar si-a dat drumul pana la urma nu a vrut sa atinga iarba ,cred ca i se parea ciudata ca o gadila in palma dar pana la urma a mai prins cate un fir de iarba in mana, dupa ce a papat mivi si carnat s-a culcat vreo o ora in aer liber in carucior.
Monica, Maraki am facut si pulpe in bere super buuuuuunnnnneeeee
Am pus niste pozici si filmulete de astazi ...citesc din urma si revin
ali si IARINA (16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete si poze Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,www.dropshots.com/new.php?userid=237417&cdate=20070120&cimg=7" target="_blank">3,www.dropshots.com/new.php?userid=263931" target="_blank">4
www.dropshots.com/day.php?userid=237417&cdate=20060317&ctime=162032" target="_blank">Am implimit un anisor!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU montaj
Povestea nasterii Iarinei
miraklucker spune:
La multi ani tuturor floriilor!!
Fetelor va multumim, de atatia pupici ne-a trecut febra!!!
Ieri a mai avut ceva pe la 38 de dimineata.
In rest suntem bine, ne-a^m tot plimbat in weekend. Samabata am fost la noi in oras a fost un targ de Paste, iar azi am fost la Zoo. A fost vreme frumoasa dar cam rece. Selin a dormit putin in carucior dar de aia tot n-a vrut sa se culce mai repede...si eu care speram sa scap de ei pana la 8.
Va pupacesc, pe toti mici si mari!!
Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
POZE CU NOI
Poze noi ....cu noi
miraklucker spune:
.....aaa, si am pus si niste poze de azi!
Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
POZE CU NOI
Poze noi ....cu noi
szaboali spune:
Alina felicitari lai Ayan!!! Drum bun frumosule.
Anymony faina tricicleta si ce fericita e papusica in ea.
Monica la Dia sa treaca febra, cu rosu in gat de la dinti eu una nu am mai auzit sper sa fie febra asta de la ceva dintisori si nu altceva.
Giova la Marcolino fotograful si a fost si la agatat de gagici...fecior mare.
Bianca frumoase pozicile m-am uitat in mare peste ele dar le reiau
Irinadum
Anasol , Maraki, Irinatunza, si restul ca nu mai stiu la cine ce am vrut sa spun
ali si IARINA (16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete si poze Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,www.dropshots.com/new.php?userid=237417&cdate=20070120&cimg=7" target="_blank">3,www.dropshots.com/new.php?userid=263931" target="_blank">4
www.dropshots.com/day.php?userid=237417&cdate=20060317&ctime=162032" target="_blank">Am implimit un anisor!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU montaj
Povestea nasterii Iarinei