Copiluti de mai-iunie 2005 (30)
Raspunsuri - Pagina 2
elisor spune:
Fran pai "amanuntul" asta e foarte important, vezi ca singura gasesti "motive" de a-n-latura diagnosticul presupus de autism?
Sa aveti parte de vreme frumoasa si disptractie placuta, plimbaretilor
!
P.S. Stiam ca Octav nu merge cu ele. E superba zona, dar mie tot mi se strange stomacul, mai ales la coborare.
Eli cu Andreas (17.08.1998)
Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
loreen spune:
Vai doamne ce-as fi dormit si eu cu Delia...insa nu pot din cauza tusei ei...a fost mucioasa acum vreo 2 zile si din cauza lor tuseste ...ea doarme dar eu m-am trezit si motzai pe mine.
Am vrut sa o tund azi dar nu mi-a iesit ... a stat fix 2 minute pe scaun...o vazuse pe Bibi si a vrut sa vada cum e...
Elisor nici Bianca nu da prea multe parale pe note...ce-i drept nici eu nu am incurajat-o la asta...eu i-am spus ca-i mai important sa asimileze cunostiintele decat sa invete pentru note...daca stie sigur va fi si recompensata ...si poate de aici vine constiinciozitatea ei...vede ca primeste calificativul bun daca invata...
La Cangur aici se duc cei care au FB la mate ...ei in mai au alte concursuri Eurojuniorul...binenteles ca a mea s-a inscris la toate sectiunile in ideea ca e bine sa participe...
Cea facut azi inca nu stie ...o sa ma uit deseara peste ele ca sa-mi fac o idee...
In sectorul meu de munca 85% ar insemna mai putini bani decat indemnizatia...ca noi nu primim sporuri cat stam acasa ,exceptand concediul medical sau de odihna...eu asa am prins la Bianca ...in anul cand m-am intors eu la munca a aparut chestia cu doi ani
Fran drum bun si un we plin de caldura si vreme buna...sa veniti relaxati si pregatiti pentru o noua runda psihiatrica...
Nelia eu daca ar fi dupa mine m-as duce in Maramures...este o zona feerica...sau la Paltinis...poate unde m-am saturat de Valea Prahovei...
Simona nu te stresa cu mancarea...au zile proaste,zile fara chef...eu m-am chinuit cu Delia un an de zile cu perioadele ei de greva...acuma daca nu mananca o zi sau 2 nu-mi mai fac sange rau...ii dau ceea ce vrea si o astept la cotitura...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
tora97 spune:
elisor.. mam indragostit de funduletul fie tii... ala "impaturit" in shortz! E fantastica poza!
aaaaa... ieri plec de la serviciu, urc in troleu, chitesc un scaun si ma asez spre a mi citi cartea pe mai departe. Undeva in spate aud voce de bebelan care sporovaia de zor. Imi rascoleste dorul de anutza. Aud aceeasi voce spunind de zor "mami mami" Ciulesc urechile: e clar ca am luat o razna... dorul de anutza e de vina" Dar ramin cu urechile ciulite, vocea cu pricina semana cu a micutei nele. In momentul in care aud "mami nu e aici, e la serviciu" am si sarit de pe scaun: era vocea lui tanti Zina. Nu stiu de unde, dar ingerasul meu m a "mirosit" ca am urcat in troleu!!! Atita am mingiiat o si rasfatat o pina acasaaaaa...
Azi, mami a venit m devreme... nici c a mai lasat o pe tanti Zina sa o mai atinga, dara mi te sa o schimbe de hainute ori sa i dea mincarea! Dintr o data devenise persona non grata!
mi e drag de ea de nu mai pot! Dar este un sentiment firesc.. tata sau mai spune: uita te cit is de dulci acum, miculuti si cit de obraznici se fac mai incolo
va pupacesc.. ma duc, poate reusesc sa fur un pui de somn!
poze multe cu noi
Ana a implinit un an
2006
2007
"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez
elisor spune:
quote:
Originally posted by tora97
elisor.. mam indragostit de funduletul fie tii... ala "impaturit" in shortz! E fantastica poza!
aaaaa... ieri plec de la serviciu, urc in troleu, chitesc un scaun si ma asez spre a mi citi cartea pe mai departe. Undeva in spate aud voce de bebelan care sporovaia de zor. Imi rascoleste dorul de anutza. Aud aceeasi voce spunind de zor "mami mami" Ciulesc urechile: e clar ca am luat o razna... dorul de anutza e de vina" Dar ramin cu urechile ciulite, vocea cu pricina semana cu a micutei nele. In momentul in care aud "mami nu e aici, e la serviciu" am si sarit de pe scaun: era vocea lui tanti Zina. Nu stiu de unde, dar ingerasul meu m a "mirosit" ca am urcat in troleu!!! Atita am mingiiat o si rasfatat o pina acasaaaaa...
Azi, mami a venit m devreme... nici c a mai lasat o pe tanti Zina sa o mai atinga, dara mi te sa o schimbe de hainute ori sa i dea mincarea! Dintr o data devenise persona non grata!
mi e drag de ea de nu mai pot! Dar este un sentiment firesc.. tata sau mai spune: uita te cit is de dulci acum, miculuti si cit de obraznici se fac mai incolo
va pupacesc.. ma duc, poate reusesc sa fur un pui de somn!
poze multe cu noiAna a implinit un an
2006
2007
"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez

Tora draga, nu e fii-mea, am primit poza pe mail impreuna cu altele si mi-a placut atat de mult incat am pastrat-o la stuff-uri.Faza din troleu...m-a topit!
Laura eu am avut "norocul" sa prind doar schimbari la amandoi copiii, asa ca poate sa-mi dea si toata trezoreria BNR-ului ca tot nu-mi mai pasa...nici n-as mai avea cum
Chiar ieri mi-a spus doamna ca nu ii trimite pe toti cu FB, pentru ca sunt in clasa copii foarte constinciosi care au fb pe linie dar...nu sclipesc si ea asta cauta, vom vedea.
Am tras un frig afara de mi s-au solidificat creierii...brrrr
Bianca (13.06.2005) www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2
ralwka spune:
Fran, saru'mana pentru urari, esti tare draguta!
Distractie placuta si vreme frumoasa! Va invidiez pentru plimbarile voastre!
Gabitzam, felicitari pentru kg, centimetri... pentru dezvolarea frumoasa, armonioasa.
un Andrei curajos.
Eli, de ce nu spui mai mami ca ai pus poze noi? Am vazut 2 ingerasi superbi, fetita curatica si hlizita, baietel cumintel care doarme asa frumoooooooooos!
, na ca i-am tzucat pe amandoi ca stiu ca nu-i virusez asa.
Am fost pe la birou... mi-e dor sa incep serviciul dar in acelasi timp mi-e teama, simt deja "fluturasi" in stomac... mai am doar 2 luni si incep.
Am primit de la fetele (si singurul baiat) de la birou un set de cercei si lantisor cu pandantiv, din argint, foarte frumoase, un buchet superb de lalele albe si negre si un plic ca sa-mi mai iau eu ceva, ce-mi doresc eu. M-au impresionat si de data asta, e un colectiv minunat!
Iulia m-a uimit cat de sociabila a fost, la inceput, evident, s-a tinut scai dupa mine, apoi a fost mascota biroului, colegi, clienti, nu conta, parca-i cunostea de cand lumea. Bineinteles ca a inceput sa numere niste creioane, pixuri, sa le ceara colegilor sa-i deseneze figuri geometrice, sa-i invete poezii... mai ca am iertat-o pentru greva foamei care se mentine in continuare.
Poate pun ceva poze de la birou mai pe seara.
Revin, s-a trezit...
Raluca si Iulia-Maria (26.05.'05)

elisor spune:
Astept sa se trezeasca mandra, mor de curiozitate sa-i vad reactia ca am gasit o bluza de-a lui Andreas cu teletubbies si sunt curioasa ce reactie va avea (e disperata dupa ei, seara ii cere, la masa ii cere, toata ziua o vrea pe Lala)...era sa-mi adoarma pe leagan, iar aerul rece ce l-a inhalat vad ca face minuni cu somnul ei.
Am asistat la groapa cu nisip la o discutie intre o mamica si cateva bunici si am ramas interzisa de ce si cum pot gandi unii, auzi, sa-si bata copilul ca nu vrea sa faca la olita, ca doar asa il poate educa, copilul era mai mic decat Bianca cu vreo 2 luni parca. Sunt de acord ca fiecare avem idei, pareri pro sau contra dar faza asta chiar mi se pare din alt secol, ca sa ma exprim finut.
Orcum mai avea cateva idei "interesante" mamica, dar m-am abtinut sa intru in discutie, uneori e mai bine asa...
Heiiii, dar ce-i cu voi, pe unde sunteti? Ralwka faci bunataturi? Yami-yami
Bianca (13.06.2005)
elisor spune:
Ralwka am postat cam in acelasi timp, ai vazut cum ma gandeam eu la tine? ![]()
Sa te bucuri de cadouri...si eu simt acelasi "fluturas", pendulez intre a-mi fi dor de servici si a mai sta acasa cu mandra, exact asta ma omoara ca nu ma hotarasc ce simt...
Sar'mana de complimente, dar i-a spune unde-s pozele voastre?
Bianca (13.06.2005)
ralwka spune:
Ehe, ce telepatie mai Eli!
Pozele si filmuletele noastre sunt la semnatura. Si eu, ca si tine, nu prea spun cand pun poze noi, le trimit prietenilor si rudelor insa aici nu prea spun, poate ca, inconstient, astepti comentarii la adresa pozelor sau a filmuletelor, iar daca acestea nu vin sau intarzie sa apara... parca nu-ti prea place... Stiu insa cum patesc eu cand n-am timp sa scriu, de vazut vad tot (hai, aproape tot) dar daca raman in urma cu scrisul, din teama de a nu sari pe cineva prefer sa nu mai spun nimic.
Nu stiu daca pregatesc ceva special, mi-ar placea sa fim in familie, doar noi 3, pentru ca in ultimii 4 ani nu s-a intamplat asta. Costin a fost plecat din tara de la inceputul anului 2003, ne-am vazut doar de 2 ori in tot acest timp si atunci doar cand "a sadit" floricica mea, pe Iulia, apoi cand "a inflorit", cand am nascut-o. A revenit la "majoratul" Iuliei, cand a implinit 1 an, chiar de ziua ei. Sper sa am o zi linistita maine, atat imi doresc.
Fug s-o imbrac sa iesim putin afara, ca de mancat...

ralwka spune:
Am pus poze de la birou ("la mami la birou"), am mai pus cateva in "martie 2007" si unele de la nunta noastra... care parca a fost ieri... sau acum 1000 de ani... nici nu mai stiu...
Danseeeeeeeez, doar pentru tine danseeeeeeeeeeeeeez....

loreen spune:
Elisor io eram prin oras...am fost sa-mi trag cadoul meu de 8 Martie, asa ca pentru sufletelul meu ... si sa-mi caut o geaca de fash pentru Sibiu ...bai da n-am vazut asa ceva ...nu se mai gaseste nimic,doar tricouri si aici e un frig de mori...nu mai mult de 10 grade cu indulgentza...
Si eu am parte de asemenea emanatii inteligente de la diverse mamici care mai de care mai sfatoase...sa ma vezi ce fatza am la teatru cand le vad cat sunt de tzatze si gaste...sa nu cumva sa cazi pe gura lor...duminica iar ma duc si de data asta cu amandoua...poate nu ma fac si eu gaitza sa vezi tambalau...
Ralwca adica esti singura fara sotul tau de ziua ta?!Nu se poate asa ceva...poate doar pentru o cauza nobila
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"