Montignac : ce am mancat azi (85)
Raspunsuri - Pagina 15
sanse spune:
Buna fetelor!
La raport 65kg.Am facut kocteil-ul minune aseara si nu am dat jos NIMIC!!Adica i-mi arata tot cu 800-900g mai putin decat seara,dar asa e la mine mereu.Acum trebuia sa scad cel putin 1,5kg,nu?Macar a fost acceptabil la gust.
Latrishia,am inceput si eu.Putem renunta la painea si grapefrui-ul de diseara ?Mi se par fara rost.Daca am inceput cu gref. dimineata o tinem asa,sau putem schimba cu pepene?Ma cam racaie pe stomac. Maine avem o zi grea...salata de fructe la pranz
.Crezi ca ne obisnuim?DEJA-MI ESTE FOAMEEEEE!!!La Monti poti rontzai toata ziua cate ceva...
Ariel_7000,sanatate si pupici

Fetelor va pup!
Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEA
POZICI
latrishia spune:
Pai si la asta poti sa rontai morcovi...si eu am mancat vreo 3 felii de ananas si diseara cred ca renunt la peste. Greapfruitul daca nu ti place inlocuieste l cu pepene, mie imi place, as manca non stop. Trebuie musai mancat si seara ca arde grasimile, are calorii negative.Paine oricum nu mananc deci nu i problema.Hai ca nu e greu, rezistam noi.Mai rabdam si de foame, ca doar stii ca daca nu rabzi nu slabesti repede, cum zicea expulzata Miha...lol ma bantuie, nici acu n am uitat de ea.
Pupi
Lori&Luanna(5.11.2005)
sanse spune:
Latrishia,nu putem inlocui grapefruit-ul cu pomelo?Ar fi super!
Ananasul trebuie sa fie crud sau din conserva?
Multumesc.
POZICI
latrishia spune:
Cred ca crud, dar eu am mancat din conserva d ala diet.Eu zic ca poti sa l inlocuiesti linistita cu pomello.
Lori&Luanna(5.11.2005)
AYLLA spune:
acest mesaj este unul de protest
nu ma mai intereseaza sa trimit mesaje pe acest forum unde este permisa discriminarea participantilor in functie de zona din care provin
sanse spune:
Vrem sa shocam putzin.
TI-am zis,prima data am dat 18kg.. dar acum merge mai greu.Sper sa dau si eu macar 5kg iar dupa aceea stau pe viata aici.
POZICI
crisstinuta spune:
Conopida cu maioneza e foarte monti...nici nu stiu cine mai intreba.Si ca sa nu aveti probleme cu colesterolul faceti maioneza mai light lungita cu iaurt.
Strugurii se pot manca cu masura si mai bine ca masa de sine statatoare deoare au indice glicemic mai mare de 35 si trebuie respectate orele pana la o masa lipidica.
Fetelor eu am 47kg 

Vreau la finaliste!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nu stiu de ce am mai slabit ca doar am baut bere aseara si am mancat alune....se poate sa fie de la stresul de la lucru .....eu oricum ma bucur...
Lili_B spune:
Buna fetelor ambitiose,
Este cineva care a tnut Monti pe perioada alaptatului? As vrea sa ma apuc si eu de Monti, dar am nascut acum o luna si alaptez si nu as vrea sa pierd lapticul, care si asa e putin si ma tot pompez sa-l inmultesc.
Am ramas cu 6 kg dupa nastere pe care tare mi-ar place sa le dau jos pina la sfirsitului lui mai, cind vom veni in tara.
sanse spune:

47kg???

Sa fac un calcul.....65(ale mele)-47(ale tale)...
18kg

Oare cu ce-am gresit!?

Stiu....de maine doar alune,bere,pizza![]()
SUUUPEEERR!!PIZZA HUT......Viiiiin!!!
POZICI