erata...
daca vorbesc la telefon cu un client si si scriu pe net, fac greseli...
have been happy eversince....
Crinuta si sotul meu e egiptean.Unde locuiti?El este musulman,ptr ca au si ei crestini in Egypt.Al meu e musulman.Asa cum zicea cineva{scuze,nu mai retin exact cine} ca sunt diferente intre soti de alta nationalitate,cred ca intr-adevar sunt.Nu am citit toate raspunsurile voastre,o sa le vad si apoi m-ai vorbim.Va pe toate,mamici si bb-ei.Numai bine va doresc ,la toate cele plecate si la cele ramase acasa.Nicole si Amira
Hannen, ce fericita sunt. Da , e musulman, e un om cu totul deosebit. Abia astept sa vorbesc tu tine mai mult. Putem vorbi pe messanger?
Crinuta
Crinuta eu sunt aici ,,,fetele astea cred ca au plecat in vacante ....hehehe....
Elena cu burtica si sotul AL
Aurelia suntem foarte aproape ...ne intilnim prin pagini....
Fetelor, haideti sa facem o statistica. Hai sa vedem cate si-au cunoscut sotul pe internet. Cred ca fiecare poveste are farmecul ei.
Crinuta
Crinuta eu am fost mai demodata l-am cunoscut printr-o Agentie unde m-am inscris fara nici o convingere doar ca sa ma razbun pe prietenul meu "Fat Frumos"politist si student la drept care m-a presat sa fac un avort pentru ca el nu vroia sa se angajeze in asa ceva si dupa aceia a mai si plecat la mare cu o ex.sa-i tina de urit o saptamina fara ca eu sa nu stiu nimic,
AuraGalerne
Crinuta eu mi-am cunoscut sotul tot pe net,,povestea mea este LA In unul sau in doi ...merge mai departe...
Pupici,,,