Sot de alta nationalitate
Raspunsuri - Pagina 15
crism spune:
Si eu, si eu......
Sotul meu este American. Am venit in US cu bursa la colegiu si acolo ne am intalnit iar 3 ani mai tarziu eram casatoriti. Acuma avem un baiat si o fetita. Apropos, suntem in Kansas.....
Cristina, sotia minunatului Sean, mamica la doi pitici frumosi, Connor 2 ani si Elena 3 luni.
Bombonica27 spune:
quote:
Daca sotul nu-mi baga religia lui pe git in schimb cei de la biserica lui m-au inebunit cu vizetele pina m-am ratzoit la bishop-ul lui, si n-au mai venit.
Esti o dulce si sa stii ca am ras cu lacrimi nu de alta dar mi te imaginam ... romanca hotarata frate care stie sa puna piciorul in prag.
karlla spune:
Bombonica27
Sa stii ca treaba a fost si mai haioasa.
Ultima lor vizita la usa mea a fost la ora 10 noaptea...deh exact cind trebuia sa ma bag in pat. Si ce furiaosa am fost. Sotul meu le-a deschis usa si foarte uimit vine si ma intreaba daca am putea sa-i primim. Eu care sint nebuna si la propriu si la figurat, eram imbracata cu un foarte sexi lingerie, exact cind ei se asezau pe canapea am iesit eu din dormitor...si i-am intrebat cam ce ii intereseaza din viata noastra personala.
Daca traiectoria lor ar fi fost indreptata spre, ar fi fost primii mormoni pe luna....a fost ultima data cind i-am vazut.
biankita spune:
Crinutza, merci de urare, !!!Ce bine ca v-am gasit mai rad shi io cu romancele noastre turbate shi meserashe care-mi lipsesc din peisaj p-aici. Cipriotele-s cam legume, in comparatzie cu noi!!!
Rad de mor cu voi shi mi-au placut la nebunie mormonii proiectatzi pe luna asha le trebeeeeee
mai in gluma mai in serios nu te lasa, ne-am nascut ortodoxe, de ce sa ne schimbam religia????????
biankita
Krissias spune:
Am citit cu sufletul la gura totul si nu am gasit deloc evrei .Sper sa nu supar pe nimeni cu cele ce am sa declar.In RO sint considerata evreica,aici nu.Actualul meu este evreu si nici nu vrea sa auda de trecerea (mea)la religia mozaica.Macar de sarbatori incerc sa ajung la biserica si atunci merge cu mine.Eu nu simt in nici un fel sarbatorile crestine (de care-mi este atit de dor sa le serebez asa cum se cuvine)pt. ca asa ceva nu exista aici,ba mai sint obligata sa si lucrez cum s-a intimplat in ziua de Craciun cind initial am avut liber ,dupa care am fost chemata la post.DAR nici el nu sarbatoreste in nici un fel sarbatorile evreiesti.De dus la templu nici nu se pune problema ,iar daca eu nu gatesc mincarea traditionala de Pesah (pastele lor)ori de Ros-a-sana(sfirsitul anului) lui nici ca-i pasa ca este sarbatoare.Am vrut sa trec la noua religie datorita fetitei si am rugat-o pe mama sa intrebe preotul daca-i pacat sa fac acest lucru iar raspunsul a fost ,ca el (preotul)nu-mi da voie.Ce sa fac?
dyana spune:
Draga Krissias, te obliga sotul tau sa treci la aceasta religie? A trece la alta religie inseamna in acelasi timp sa te "lepezi" de religia ta in care ai fost nascuta si ai fost obisnuita o viata intreaga.
Krissias spune:
Nu el nu ma obliga ,nici macar nu vrea sa auda de asa ceva,insa-i mai bine pt.viitorul fetei daca eu sint evreica.Stiu ca-i un pact in ati renega religia de aceea am si cerut un sfat de la cineva in masura sa mi-l dea insa nu am primit nimic concret si nu stiu ce sa fac ,sint tare nelinistita.
crinuta spune:
Nu te sfatuiesc sa iti schimbi religia, si asta mai ales daca esti profund legata de religia ta. Iti spun doara atat: daca accepti relgia lui iti renegi religia ta.
Tu vei decide ce sa faci, iar asta nu iti va putea spune nimeni, raspunsul il vei gasi in inima.
Religia presupune relatia ta cu Dumnezeu, nu este doar o chestie conventionala. Daca era, raspunsul era simplu.
Crinuta