Mamici de iulie-august 2007 (36)
Raspunsuri - Pagina 3
Ioana75 spune:
Neatzaa!
Simo, paaaaa!
Andra, felicitari pentru !
Anto, sper ca ti-a fost mai bine noaptea asta.
M-am cintarit si eu cu intirziere pentru saptamina asta, +3.4 kg la 21s. Astept 'explozia' de la pasca de Pashti.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
estecri spune:
Andra felicitari pentru printesica!
Simo drum bun!! sa ne scrii!
Am avut si eu ieri o zi groaznica si m-am speriat rau de tot. Am avut cred ca niste contractii , nu stiu cum sa le spun numai ca erau ca niste cutite, ace in burtica. Culmea e ca nu m-am suparat, nu m-am agitat rau...dar nu stiu ce pot sa insemne aceste ace in burta(in partea inferioara). Poate v-ati mai lovit si voi de ele si-mi explicati si mie , ca tare rau m-am speriat. Am luat un nospa si vreo 2 ore mi-a trecut dupa care m-au prins iar de la un moment dat luasem ceasul in mana si numaram la ce interval sunt. In total 7-8 impunsaturi am avut iar ultimele 3 au fost asa: 2 in acelasi minut si ultima la 2 minute. Restul nu am apucat sa le cronometrez.
sorina 22+
poze1
poza2
andutzy spune:
felicit TIZA pentru fetita!
Samuray L, la noi merge DC-ul! Sa stii ca nu am abandonat ideea cu wrap-ul, daca nu te-ai razgandit, sa-mi spui cat m-ar costa cu transport cu tot si pe bune ma abonez! Adica chiar daca nu in momentul asta, macar poate pana vine bebe 2 samurel ma ajuti!
AndraSapt22 cu Horia Andrei siDragos Alexandru
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
otim spune:
aylin_tarcan - bafta cu auditorii , pentru vitamine n-ar trebui sa te consultii cu medicul ???? El ce zice ????
Samurai-lady - nu am probleme legat de forum , fara mesaje . Ce mai face Kenutz ??? Gata varicela ????
AndraZ - felicitari pentru ,
si noi suntem alaturi de voi fericiti
Ioana75 - si eu m-am cantarit , dar eu am -1 kg la 21+ oare e bine ??
estecri - si eu am avut intepaturi aseara , dar nu am fost inspirata ca si tine sa ma uit la ceas , habar n-am ce pot fi , dar cand am intrebat medicul (pentru ca aceste intepaturi la mine sunt mai demult ) mi s-a zic ca am uterul mic ( de fapt asta au zic toti ginecologii la care am fost pana acum ) , dar nu cred ca e chiar ceva grav , dar pentru linistea ta sufleteasca n-ai putea sa-l suni pe medic ??? Asa un
pentru toate
21 saptamani Laurentiu
Ioana75 spune:
otim, cred ca esti un caz special, nu imi pot imagina cum e sa slabesti cind esti gravida.
andicu spune:
Buna dimineata burtici! iaca si eu mai rarut!
Simo, cu intarziere (desi cred ca ai plecat, dar vezi tu mai tarziu): DRUM BUN SI VACANTA SUPER! abia astept sa vii cu poze!
Andra, felicitari pt fetita! si numele sunt superbe!
Felicitari si celorlalte fete care au aflat sexul bebeilor!
Brazuca , sa ai o casatorie superba! si nu-ti face griji cu burtica, ca o sa fii o frumoasa! ai si de ce sa fii mandra atunci! cu rochia sa ai grija, ca am o prietena care si-a facut rochia pt nunta cu 1 luna inainte si cu 1 sapt. inainte de nunta a descoperit ca-i crescuse burta asa mult ca nu-i mai venea rochia in fata! si nu mai zic ca decolteul i se adancise bine, si a trebuit sa-si puna niste chestii in fata, sa-i acopere bogatia .
Intepaturi mai am si eu, in partea de jos a burtii sau in laterale, cam in dreptul ovarelor. Acum 2 seri ma durea rau de tot pe stanga, la fiecare miscare ma seca! nu stiu ce a fost, am luat 2 no-spa si m-a lasat dupa 1 ora. Dr zice ca se mai intind ligamentele, creste uterul...iar azi-noapte ma dureau oasele bazinului , ziceai ca sunt lovita asa le simteam!
Si eu sunt mai linistita caci am fost la dr de familie si m-a cantarit si se pare ca am pus doar 9 kg pana acum, nu 11 cum arata cantarul meu! si nici glicemia nu e asa mare cum mi-a zis dr ginec. , asa ca sunt mai calma cu riscul de diabet gestational! dar totusi, sa limitez accesul la dulciuri! acum ma oftic, dar inainte de sarcina n-aveam nici-o treaba cu dulcele si acum sunt asa dupa toate prostiile.
Ca vorbeati de analize: si mie mi-a iesit calciul si fierul seric sub limitele minine, si mi-a dat sa iau un complex e calciu, fier si acid folic. Cica sunt cam anemica! In schimb, bebe e bine, mare si zglobiu si sunt tare fericita!
Si cred ca de luni intru in concediu de odihna si apoi in prenatal! ca mi-am mai scotocit dupa 2 saptamani de concediu restante de anul trecut si mi s-a zis ca pot sa le iau.
Andicu 25+Filip Cristian
Poze cu burtica
otim spune:
Ioana75 - pe cuvant atat arata cantarul si crede-ma ca l-am testat , am pus pe el diferite "chestii" cantarite in alta parte (ma refer la stas de producatori ) , in schimb se ingrasa taticul ca doar si el e insarcinat . Momentan caut si alt cantar sa fac asa un test .
21 saptamani Laurentiu
mychydutza spune:
apropos de kilograme, am "implinit" si eu 70. in viata mea n-am cantarit atata! deci am luat pana aku 5 kg. mie mi se pare enorm.hehehe. oricum arat ca un greiere bortzos. numa burta e de mine!sunt ca un pai de 180cm cu o umflatura la mijloc
in alta ordine de idei, fetelor care ati mai nascut , e adevarat ca dupa nastere o perioada iti cam cade paru'? la cel de pe cap ma refer! ca daca e asa, ar trebui sa ne pregatim psihologic pt perioada asta pt ca am inteles de la colege care au nascut ca e destul de deprimant sa vezi ca te tot depanushezi si sa-ti imaginezi ca ramai cheala
cica dupa aia isi revine podoaba capilara. e adevarat? pupici
Andra inka odata felicitari. ai luat tu fetitza si mi-a ramas mie baietzelul.ce fain ar fi!
+20
mihaela
poze
X-ray spune:
eu am luate 6kg si mai vin......
salut "greierele"
dar nu a rasarit inca "luna"?
alina 23+ cu bb Elisa
asa crestem noi
Ioana75 spune:
mihaela, am auzit multe mamici plingindu-se de cazutul parului, e adevarat.
otim, eu n-am zis ca nu te cred, doar ca mi se pare ciudat; alte femei trebuie sa tina diete drastice sa slabeasca, iar la tine e asa usor.