sirimie ma intereseaza si pe mine aparatul salin si eu vreau sa-l iau zilele astea..cum este? de care ai luat? din magazin sau de pe net? si fetele mele anul asta au batut recordul la mucisori si la tuse datorita lor si am inteles ca un astfel de aparat ar fi foarte buna;
multumesc si sanatate multa tuturor!
ne inscriem si noi la tusitori.fii-meu a ramas cu o tuse urita dupa o bronsita (tratata cu antibiotic, evident!), ne luptam la greu cu ea. am aparat salin la fii-mea in camera iar la el i-am pus tavite cu apa in care am pus o gramada de sare. pe masura ce se evapora apa, completez. merge metoda pina va gasiti aparat salin, eu nu mai cumpar inca unul
. despre efecte, nu stiu ce sa zic. il am de vreo trei ani, la fii-mea a mers. a avut si ea pb. cu polipii, bronsite etc.etc.
multa sanatate si sa va treaca tusea!
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
poze krisztina
poze robi
Ei fetelor pana la urma am mai mers si la o dr pneumo-fizioloaga care ne-a prescris un trat.cu antibiotic cedax dar care nu se gaseste in farmacii si in cele din urma am ajuns la spital si de sapt trecuta ii face gentamicina +cefotaxim intravenos-branula la 12 ore dar tusea persista ii mai dau ei niste pufuri cu ventolin,si o mai ajut cu MUCOTREIS l-a incercat vre-o mamica?a avut rezultat?il dau de ieri si de asta va intreb daca intradevar este bun pt ca am incercat multe dar nu isi faceau efectul ea este f incarcata pe bronhii,mai haraie uneori dar fata de cum era este mult mai bine.
sanatate la bebici
oprescu
Aparat salin gasiti pe www.salin.ro, se poate comanda si pe internet, sau de la sediul lor pt bucuresteni, e pe langa metrou Basarabi.