ce papam la 3 luni?
Emi are trei luni si in afara de laptic mai bea suculetz de portocale si de morcov (alternativ, nu amestecate). Doctorita de aici mi-a spus ca de acum pot sa ii dau banana, foarte putin si doar de 3 ori pe saptamana si cereale instant (de la gerber sau nestle) care se amesteca doar cu apa.
Voi ce le dati (sau dat) bebeilor vostri in Romania sau prin alte tari? Stiu ca prin USA nu se da nika pana la 6 luni in afara de lapte...
Mamamariana si bb Emi
Raspunsuri
Amalia spune:
Eu l-am alaptat pe david exclusiv la san pana la 5 luni. Abia dupa 5 luni am inceput sa-i dau suc de fructe si supa de legume...cereale i-am dat foarte putine pana acum (1 an si 10 luni).
Sanatate maxima!
mamica dulce spune:
eu am inceput diversificarea cu lapte cu pesmet si piure de banana,de mar si de la 4 luni am trecut pe borcanele pe care le devoreaza si acum ,la 6 luni are 11 kile si e un adevarat zmeu.paraleu
pupici la bebic si pohta mare!!
acum ii dau si cereale si gris ...ce sa zic ,multumesc lui Dumnezeu,nu am avut niciodata probleme cu papa,nu a refuzat ceva pana acum....sper din suflet sa aveti aceeasi bafta ca sa tot faci acrobatii pt bebe la masa ...ajungi....Doamne fereste dar am vazut/auzit de minuni din astea.
oricum ia.o usurel,pana gasesti ceva care sa.i mearga la suflet si n.o sa avceti probleme..de ex al meu nu a suportat banana ,dar pe cea din borcanel o papa cu pofta..
Andruska spune:
Eu l-am alaptat exclusiv pana la 4 luni, dupa care i-am introdus sucul de morcov si mar, la 5 luni supa de legume si la 6 luni iaurtzelul + oul (doar galbenusul). Andrei nu a fost mofturos la mancare si papa f bine orice ii dadeam.
Pofta buna si copii sanatosi,
Andra si bb Andrei
mirela.mustaciosu spune:
Pana la 4 luni Tudor a primit doar laptic de la mine. Dupa 4 luni primele alimente au fost sucul de morcov si mar, supica, apoi piureutul de legume fierte, branzica de vaci, carnita fiarta etc. Cereale numai fara gluten (faina de orez si porumb) cel putin pana la 6 luni!
moto spune:
La 3 luni este recomandat ptr bb-i sa pape doar laptic cel putin pana la 4 luni iar apoi este bine sa incepi cu papica...dar daca ai inceput eu te sfatuiesc sa-i dai suculet de morcovi pana la 4 luni iar apoi sa incepi cu legune, fructe si sucuri de fructe....Delia si bb-ul Sebastian.