Buna seara! Am facut o colposcopie in timul careia a fost descoperita o zona inflamata iar doamna dr. a pronuntat cuvantul cervicita. Am facut si un test papanicolau cu rezultatele:
-calitatea frotiului satisfacatoare dar cu lmite
-foarte frecvente PMN
-modificari celulare benigne
-status hormonal incompatibil cu varsta si cu anamneza
-citodiagnostic- clasa 2
-modificari reactive asociate cu infamatie
Va rog mult sa imi spuneti daca este vorba despre o cervicita, cat de grav e, ce fel de tratament se impune. Va multumesc anticipat
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47864
rocsana si bebe maria (3 martie 2006)
Shoshonika draga, medicul nu ti-a "tradus" rezultatul?
Eu stiu ca PAP clasa 2 este bun; Acea cervicita de care spui se trateaza, este drept, intr-o perioada mai indelungata dar totul este sa nu o neglijezi, caci netratata duce la ce-i mai rau.
Si eu am aceeasi problema si indata ce a fost depistata [cam in ianuarie]am inceput tratament cu ovule "Monofemina2" - de la plafar, spalaturi cu infuzie de pelin, galbenele, bicarbonat, apoi cu "Cervugid" - cate o cura.Azi am fost si eu la control si dr a zis ca "nu este inflamata, este curata" - banuiesc ca rana.Sa-nteleg ca este oricum mai bine ca prima data, caci atunci s-a cam mirat cat de urat arata.Am de gand sa continui cu acelasi tratament deoarece rau nu are cum sa-mi faca fiind bazat pe plante - mai putin Cervugidul care are o sfera destul de larga de actiune.
Multa sanatate si tie!
Te astept cu noutati.
Costin [5 ani jumate] si Andu [ doar 2] prichindeii mamucai Daniela-Elena