***LA REDOUTE(14)***

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

cin, multumesc!!!!!

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Gata mi-am terminat si eu exercitiile de gym...acum ma duc sa bag niste apa si revin la voi. E mama cu fata si imi fac de cap.

Felicia cand te mai duci dupa colet, dupa amiaza?

Claudia misto balerinii...daca ai la ce sa-i asortezi merita, par haiosi

Io o sa fug pana la banca..asa ca nu ma dati la disparuti

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

madau iti dai seama ca da, ca pana maine mor! Sper sa vina scrisoarea.
Desi e o neconcordanta: de unde stia postarita cat e de mare scrisoarea (de-mi arata cu mainile cat e - " uite asa, asa") daca nu a sosit la oficiu?

Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Si io dispar, pregatesc masa de pranz, culc copiii si apoi ma duc la croitor sa duc pantalonii la modificat.

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

Clau, mersic Bine ca te-am intrebat ca ma batea gandul sa dau o fuga pana acola sa caut. In cazul asta ma aliniez cu nushulica si o astept la reduceri .

A, si balerinii, astia zic ca la exterior e textil dublat cu piele iar pe interior tot piele pusa pe un fel de spuma sau buret. Asa am si eu la o pereche de sandale de la ei si sunt f. comode.

www.tickercentral.com/view/76xc/1.png" target="_blank">Slabesc,slabesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Feli le era lene la alea sa caute...auzi, vezi ca pot veni ori la scrisori (recomandate) ori la colete...asa m-a plimbat si pe mine odata. Ia intreaba proastele, daca e avizul e si coletul, ca doar ele au scris avizul, pe baza coletului

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Chiar asa, Felicia, tu la op 16 esti, nu? nu la mesagerie te-ai dus?

Nicoleta, mami de Vlad Cristian
o floare pt doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Of-Of!
Incep sa ma cuprinda si pe mine emotiile cand vad ca deja vin pachete din 19!!! Eu am o comanda din 15 pe care o tot astpet si una din 19 . Oare voi ingrosa randul corespondentilor cu Sabine sau cum o cheama???

Feli detectiv particular scrie pe tine. Chair, asa, de unde stia ea cat e de mare?!?!

Tania 10+ &
bebemic
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Tania, hai sa gandim pozitiv. Am dat comanda pe 15 (si eu am una nevenita), a plecat din Fr pe 20...sa zicem ca mai dureaza... Ma incurajez si eu singura...

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Cin da, la op 16. Am stat mai intai la mesagerie si cand mi-a venit randul cica "a, nu scrisorile se ridica de dincolo, de la biroul 3". Stau iar la coada (dar erau doar vreo 3 persoane im ambele locuri) si mi-a zis tipa ce v-am povestit.

Acu - oi fi eu detectiv, dar imi pica fisa tarziu...

Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput