***LA REDOUTE(14)***

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

I-am rescris acum un mail Sabinei in care o intreb daca e ok si ca sper ca este libera nu ca imi ignora mesajele. Oricum, diseara cred ca voi scrie pe site direct ca nu am de gand sa o las asa, moarta cat are ea chef.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

draga cin,
daca vrei, le masor
nu-i relevant cat poarta, pt ca masurile sunt cam aiurea, de ex tricoul pe care il are acum pe el e marimea 86, body-ul un pic cam mare mas. 81, iar fi-miu are 76 cm

Adina si BB Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Neata!
Madau ce misto e : http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324124723&documentid=414707

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Adina, mersi...incerc 102

Nicoleta, mami de Vlad Cristian
o floare pt doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Da, topul ala albastru imi place si mie. Dar daca preturile la vente privee sunt aceleasi de pe site, care mai e smecheria?!
Pe la ce ora vine postasul (aprox)...e prea de dimineata, inca? Comandasem si eu hainutze pt fina mica care se va naste la vara...daca le pierd...tabar pe astia de la redoute...

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

va zic eu care e smecheria

sunt unii care nu intra zilnic de site, asa ca noi, sa stie tot ce misca si atunci ii informeaza cu acest vente privee pe mail, si ii atrage. Nu e cazul la noi of corz

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

mada, ai dreptate!

Edit: ma duc sa duc gunoiul

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Claudia pe la noi vine cam pe la 12 odata si inca o data pe la 3

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Am scris acum pe site si am parat-o pe Sabine ca nu rapsunde la mail .
Am pus si problema comenzii din 24 feb, de fapt pe aia am scris-o ca titlu al mesajului. Sa vedem cine si ce mi-o raspunde.

Mergi la inceput