Anticonceptionalele

Anticonceptionalele | Autor: liliana_28

Link direct la acest mesaj

Am deschis acest subiect ca nu stiu daca am facut bine si daca a mai facut vre-una din voi ce am facut eu.
Aseara trebuia sa incep o noua folie de anticonceptionale (Desorelle).
La cat de ametita sunt....am uitat sa opresc la farmacie sa cumpar.
Era deja ora 21.30 cand mi-am dat eu seama. M-am urcat repede in masina si m-am dus la farmacie care .....binenteles ca era inchisa dar norocul meu este ca farmacista sta la etajul superior farmaciei.
Am chemat-o din casa pe saraca femei dar...spreghinionul meu...nu aveau Desorelle asa ca am luat Triquilar.
Intrebarea mea este daca a mai facut cineva asa ceva si daca a avut probleme de la schimbarea brusca a anticonceptionalelor.

O zi buna

Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici

www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Eu am avut ceva simptome cand am schimbat Triquilarul pe Logest (dureri de cap, ameteala) dar au trecut destul de repede. Oricum, nu-i chiar recomandabil sa iti faci un obicei din asta.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana_28 spune:

Chiar este prima oara cand patesc asa ceva....sper ca pe viitor sa nu mai fiu as ametita

Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici

www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

eu nu am luat nici unul dintre anticonceptionalele de care spui, dar citeste pe prospect, iti spune cat de mare e intervalul in care sa te protejezi. la yasmin, de exemplu, de care iau eu, se recomanda protectie suplimentara o saptamana.

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Nu stiu daca te poti lua dupa ce scrie in prospect. Cand am schimbat eu pe Logest, in prospect scria sa iau din prima zi de CM, chiar daca am luat inainte alte pilule (asta insemnand sa decalez cu cateva zile) si ca nu voi fi protejata in prima luna. Ginecologul mi-a zis sa incep folia cand as incepe-o in mod normal, dupa cele 7 zile de pauza si ca sunt protejata din prima zi. Am luat dupa sfatul medicului si n-am avut probleme. Insa daca nu esti sigura, mai bine protejeaza-te suplimentar. Stii cum e, o data se intampla si pe urma ai mai mare grija.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput