Mamici de septembrie - octombrie 2007 (15)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Salutare si din Cluj, din pacate pentru mine ziua a debutat prost, fiica mea a facut varicela.....si desi eu am avut in copilarie mi-e tare frica de o recidiva.

In alta ordine de idei, azi mi-a facut dr. si programarea ptr. TT-la 16 saptamani, nu e prea tarziu?

Sa aveti o zi cat mai buna!

Raluca si mama Ilincai de 5 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Neatza

Raluca, stai linistita. Varicela odata facuta da imunitate permanenta. Nu ai cum sa o mai faci. Auzisem eu ca e epidemie de varicela pe la voi pe acolo! Cat despre TT, eu il fac maine, la aproape 17 saptamani. Pup

Ana 16+ si Mirunica (16.05.2003)
Miruna
BB din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Raluca, eu stiu ca nu ai cum face recidiva. Multa sanatate Ilincai

Eu stiu ca perioada corecta pt TT este intre 16-18 sapt. Atunci am sa fac si eu. La Gine 1 sau la Medicover te-ai programat? Ince data?

Eu sunt cu nervii la pamant: ma doare coloana, casa mea e intoarsa pe dos ca mi se monteaza mobila in bucatarie, tati e cu 2 mesteri la cabana la munte sa monteze boilere, e mizerie si am si emotii pt ora 16.30 cand merg la eco.

Ripley 11+ mazarica (DPN 17.10.2007) si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Ana, Ripley-multumesc pentru sustinere! Doamne ajuta sa fie asa si sa scape si Ilinca repede caci nu e prea cooperanta!!!

Ripley sunt programata la Gine 1, pe 10 mai, ora 7.30.Succes azi la echo! si nu te stresa cu mesterii....stiu ce inseamna.Noi ne-am mutat in casa noua in septembrie anu' trecut si de atunci am aproape saptamanal un mester in casa, mizerie...etc. Acum ii ignor, la fel si mizeria-din pacate!

Raluca si mama Ilincai de 5 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

Ale-imi pare bine ca te simti mai bine! Spitalele noastre+doctorii sunt horror la noi in tara! Mai avem multi ani inainte pana cand se vor purta asa cum trebuie...No comment!
Roxana-te-ai mai linistit si asta nu poate sa fie decat un semn bun!
Fetelor ce faceti de 1 mai? ce planuri de Paste? Plecati pe undeva?
eu asa am o stare....blue sa zic, as cam pleca vreo 3 zile undeva la mare...dar nu cred ca voi reusi...
Pupici la toate si moralu' sus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pinacolada
mama de Luca (18.10.2005) si bb 2 in burtica
http://community.webshots.com/user/rpetrescu2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Eu pana acum am luat 2.5 kg, poate s-or fi facut 3 de ultima data cand m-am cantarit.
Dureri in cosul pieptului am si eu, odata cu arsurile. Tocmai ieri ma plangeam de ele, dar le-am potolit cu floricele si stiksuri.

Sim 17+ Stefan
Asa creste bebe
Poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

eu am pus 3 kg pina acum, dar de-acum simt ca nu mai mi-e rau si am o pofta de mancareeeeeeeeeeee!

Pupici
Gabriela, 15 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anely spune:

Salutare fetelor!

Sa stiti ca va citesc in mod regulat, dar timp pentru a posta nu prea am, la serviciu e o nebunie, iar acasa nu am net.
Eu sunt bine deocamdata, nu am ce vesti sa va dau, nici bune, nici rele (Doamne fereste!), pentru ca nu am facut inca nici TT, nici morfofetala. Abia pe 16 aprilie sunt programata la morfofetala si abia astept. Sper sa fie totul in regula si sa aflu si sexul bebe-ului. Doamne ajuta! In alta ordine de idei, am luat deja 3 kg, a inceput sa se vada burtica, inca nu mi-am schimbat garderoba, dar sunt la limita.

Referitor la constipatie, sa stiti ca am suferit cumplit primele 2 luni de asa ceva. Remediul cel mai bun este sa consumati 3 kiwi/ zi seara inainte de culcare. E incredibil, dar scapati de constipatie, credeti-ma!

Tocmai am mai facut niste analize, tocmai m-am mai usurat de 670 RON la Medlife: secretie, cultura col, PAP, etc. E inadmisibil cati bani cheltuiesti in perioada asta. Eu deja am cheltuit 1400 RON. Sunt curioasa care va fi scorul la sfarsit, dupa ce nasc. Si cand te gandesti ca 'afara' totul este gratuit pentru gravide... Mai merge cineva la ecografie la Medlife?

Marushka, am fost foarte impresionata si suparata pentru necazul tau. Dar fii tare! Roaga-te la Dumnezeu si fii optimista! Trebuie sa se rezolve cumva. Poate a fost o greseala... Ai grija de voi si sa vii cu vesti bune! Iti tinem pumnii.

Ale, stai linistita pana se obisnuieste organismul tau cu cerclajul, practic este un corp strain in corpul tau. S-ar putea sa ajung si eu la cerclaj, am o conizatie pe col si e posibil sa se deschida....astept, deocamdata e totul OK. Ai grija de tine, efort cat mai putin, eu am auzit ca nu prea ai voie sa faci nimic, doar sa stai intinsa in pat.

Sim_stoian, nu te-ai tacanit deloc. Cred ca toate gravidutzele se gandesc la lucrurile astea. Fac ce fac, si incep sa ma gandesc, sa fac planuri, sa mut mobila, etc. In ce priveste arsurile ia Rennie, e fff bun si este recomandat in timpul sarcinii.

Va pup pe toate, aveti grija de voi si sa veniti numai cu vesti bune!

Nana Deja ai aflat cand si cum trebuie luat Fierul, dar mai vreau sa-ti precizez ca pe prospectul Tardyferon-ului (nu stiu ce iei tu) scrie ca pastila trebuie luata inainte de mese.

Anely 14+
http://bd.lilypie.cm/pIZkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

deci am ajuns acasa de la eco, unde m-am intalnit cu Adnana:), f slabuta si frumusica mi s-a parut!!!

Ca sa va linistiti, intai va zic ca totul e in regula.

acum povestea.
ne-am trezit cu totii tarziu, Sofia a vrut neaparat sa mearga cu noi...aveam programare la 10 si noi la 9.40 abia ieseam din casa.
Din pacate am facut o ora pe drum, noroc ca am dat telefon acolo ca intarziem.
In masina Sofia a vomitat...de nenumarate ori :((. Asa ca imediat ce-am ajuns acolo i-am trimis pachet acasa si m-am dus singura la eco.
Acum sofia e binisor, are parca o tzara febra, dar e ok, sper ca a fost doar graba si drumul imposibil.

Asa.Acu o strigare pt mama Omida: ce ziceai tu acolo? ca-i spun baiatului Anastasia??

ok, de-acum ii spun Iosif Gheorghe, esti multumita???

deci da, cica e baiat , mi-a dat si poza edificatoare., dar eu pana nu=l vad pe bebe iesit din burtica in septembrie nu mai cred nimica.

Pliul a mai crescut nitel, 2.15 mm, dar cica pt 16 sapt e ok.
bebe e in grafic, asta mi-era teama, ba chiar e cu o zi mai mare decat eco de la 11 sapt.

Apropos de triplu test, mi-a zis ca si el a vazut nenumarate cazuri de rezultate proaste si sa stau calma ca bebelusul e sanatos, ca pe rezultatele de la teste nu poti pune baza.

O chestie m-a intrebat, daca iau cumva medicamente.I-am zis de antibioticul de la inceput, pt streptococ si n-a mai comentat, nu stiu de ce m-a intrebat asta insa.
deci suntem bine, ma duc sa citesc in urma, pup fetele.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Mama Omida nu poate decat sa... si sa-ti ureze sa=ti traisca baiatul. Bine ai venit in randul soacrelor Mari! Hi, hi, hi!
Hai ca-ti schimb culoarea caruciorului.

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
13s fix

Mergi la inceput