Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (30)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marani spune:

Danutz, nu stiu cum poti rezista, poate ai termopane si mai atenueaza din zgomot. Pana sa am copil iti dai seama ca nu ma deranja, dar acu e jale cu "J". Ti-am zis ca stau la parter, la strada, putin mai jos de stadion....chiar e teroare! La vara musai sa ma invart mai mult pe la munte!

Adinazot, mie nu-mi vine sa cred, pe bune, eu zic sa stai calma nu-ti fa din asta motiv de ingrijorare. Eu acu am alta buba: nu mai stiu ce sa cred despre deochi. Pana sa-mi povesteasca buni o chestie, eu nu credeam. Cand mergeam cu pisica la plimbare mai se apropiau unii de ea si dupa ce-i adresau vb dulci, imi spuneau: "stai linistita ca nu deochi". Si nu imi pasa caci nu credeam.

Buni mi-a zis ca am fost deocheata de o persoana (cica persoanele care au fost intoarse la san, adica a caror mame le-au alaptat, au intrerupt si apoi au reluat ), m-au dus la spital caci nu stiau ce am, m-au tinut internata pt analize 3 zile, nu-mi gasisera nik, starea mea se agrava, avem putin peste un an, m-au externat spunandu-i mamei sa se pregateasca de inmormantare ( nu mancam, vomam, plangeam, transpiram ). Si m-a dus buni la un batran la munte, mi-a facut descantece si cica transpirasem extraordinar de mult, ma linistisem si dupa o ora am mancat si adormit. Batranul ii spusese lui buni ca clar fu deochi caci carbunii din soba se stinsesera (cred c treaba cu carbunii facea parte din ritual). Ma rog...nu dati cu pietre...e ceea ce mi s-a povestit...

mamica de bubamara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by danutz

Oana gandirea pozitiva si energiile pozitive mai ales de la mai multi oameni fac minuni...fapt probat si rasprobat.
Bravo...ma bucur din inima pt micul Denis! Ai sa vezi ca totul e spre bine si o sa fie ok ok ok!
Mai fetelor, am intrat in fuga mare ca si eu sunt intre drumuri, acum sa mai rezolv cate ceva pana luni. Am o intrebare bineinteles:
Fiindca azi am reusit sa colecez prima de nastere, vreau s-o investesc in ceva pt bebe...care folositi aspiratorul nazal ala cu baterii?!!! Se merita, e bun de ceva? Curata bine nasucul? De cate ori pe sapt folositi? Sau zilnic?
Pup si revin!

Danutz, mamica de bebic Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

nu stiu cum e aspiratoru' nazal cu baterii, dar.. iti recomand cu mare caldura batista bebelusului.. esti si din bucuresti din ce-am vazut, deci nu e problema cu livrarea, cred ca ti-aduce si-n aceeasi zi, asta daca nu tragi tu o fuga la farmaciile de pe lista... functioneaza super, scote bine tot ce are de scos, bebe nu se sperie, nu doare, si pe deasupra e si ieftinuta - 45 ron.. si-ti mai raman cev a banuti si de-un body de vara, ceva, ca de-acuma ne pregatim.. :)

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

BEBINUTA, acum am zarit ca mi-ai trimis mesaj cu parola. Te pup indesat!!!!!!!!!!!! nu ma suparasem, pe bune!

mamica de bubamara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

quote:
Originally posted by dianocica

m a terminat d azi noapte..s a trezit la 1jumate cu o foame-n el...ca seara doar se jucase cu tz...si cand am vazut ca se trezeste si la 6....sa mor...si iar cu chef de discutii...s a chinuit alex pana la 7jumate sa l adoarma....a cerut de mancare la 10 si s a suparat ca tot il deranjau mucii si...s a culcat...cine o mai ajunge in herastrau azi...?....fetele cu tzitzi exclusiv: la cat mananca mandrii? adica la ce interval?

_

Diana cu toate ca voiam sa-i fac program nu prea reusesc. MAnanca ziua la 3ore sau 31/2 in zile bune, dar avem si zile proaste cand papa si la 2 ore. Dar in aceeasi zi daca iesim afara si doarme poate manca si la 5 ore asa ca nu mai stiu exact cat si cum mananca. Tu te-ai suparat ca aseara s-a trezit la 1 si la 6 dar ce sa-ti zic eu: la 1.30 la 3.30 la 6.00. Si de la 6 pana la 9 inca o data. Asa ca micuta
a fost cam maraita toata ziua.

Ma tot gandesc ca ori o supara burtica si nu mai stie sa adoarma ori nu-i mai ajunge papa pt mai multe ore? Poate seara e prea obosita si nu mannaca suficient? Habar nu am. Azi o cantaresc si mai vedem ce facem.

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

o idee pt cand mai apar probleme cu pierdutul mesajelor (adica scrieti ce scrieti, si cand vreti sa trimiteti apare eroare, sau ceva de genu' asta): apasati pe back, stanga sus, si in mod normal, trebuie sa se intoarca la pagina de dinainte, adica cea in care ati scris mesajul, si mai trimiteti o data... am patit-o si eu de multe ori, pana m-a lovit inspiratia... sper sa fie de folos! :)

Mergi la inceput

am fost in plimbari cu daphna si, bineinteles, cu printesa cu cercei :) o frumoasa foc, cu niste cercelusi super, cumintica, nici nu ziceai c-abia ce-a venit de la intepat :) oricum, asteptam pictorialul, cu close-up :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

[quote]Originally posted by crykett

CA tot dorm copii si eu nu am ce face vreau SA ROG fetele care pot sa ne traca si noua datele lipsa din listuta ANTONIO ORA 2,25 si eu sunt nascuta pe 7 AUGUST 1978.MULTUMESC

Gata, executat .

Monica de Maria Cristina (20.12.2006)

Maria Cristina luna 1, luna 2, luna 3

printesa noastra
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

ptiu, ce ustura biciul ala de la dbunny...uitasem...asa-mi trebuie...tu vorbesti serios de treaba cu prosopul? eu speram la o metafora...?

quote:
A_deju ultima varianta e castigatoare. Tare anuntul tau . Chiar asa rau ti-ai disperat vecinii?
luly

donia deja clasicul buchetzel de frezii...

a dejuda da da, buna aia cu back-ul....
aka pai cine merita sa scot eu biciul ca intra doar joia, si aia daca pica in zi para, multiplu de 3, dupa miercuri care tre sa fie numar prim...pai?

diana si david din 03.12.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Am si eu o intrebare cu iz de tema, se leaga oarecum de intrebarea lui dianocica.
Daca micutii vostri nu plang, de unde stiti ca le e foame? Sau cum stiti la ce interval sa ii hraniti?
Cristi isi suge degetele si manutele indiferent daca ii e foame sau nu, iar de plans mai degraba plange cand ii e somn. Asa ca il hranesc la nimereala, adica asa cum cred eu, insa uneori papa ca haplea, alteori mai mult se joaca, deci am indoieli ca ii era intr-adevar foame.

a_deju, am incercat sa dau back aseara dar mi-a aparut doar pagina de raspuns goala. Uneori gasesc infromatia, alteori nu, e un mister ce se intampla. Probabil ca trebuie sa ma obisnuiesc sa dau un copy, asa fac cand scriu mail.
Mi-a placut povestea cu mama ta , e fain ca totusi ii place sa mai experimenteze lucruri noi, asta ii mentine spiritul tanar. A, si afisul e mortal
Citeam ieri (parca?) de sugestia pediatrei tale (parca?) cu sarea in orez. In caz de diaree se poate recomanda putina sare pe post de saruri de rehidratare (sigur ca sarea de bucatarie nu e suficienta, dar e mai mult decat nimic, macar reface echilibrul sodiului, desi ar mai trebui si potasiu si nu mai stiu ce). Deci ma gandeam ca poate asta a fost intentia pediatrei. Roxana a avut o diareee de pe urma careia a ramas foarte slabita, era bleaga si moale si cum nu am gasit saruri de rehidratare in farmacie, o pediatra cu care lucram m-a sfatuit sa pun putina sare de bucatarie plus sare pentru cardiaci, KCl, in apa ei de baut si in mai putin de o zi si-a revenit micuta din moleseala. Iar sarurile de rehidraatre se recomanda in caz de diaree chiar si nou-nascutilor.

asiza, bine ati venit de la cistografie, ma bucur can n-a fost chiar asa de rau si ca aveti vesti bune. L-au sedat pe Denis?

Acum stiu ca ii e foame, ca tocmai s-a trezit si e cam nervos . Ma duc.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebyta spune:

BUNA SEARA dragi mamici ,
va salut si eu de-aici,
ca-s pe fuga tare,tare
sa-mi duc puiul la culcare ,
ca mi-a fost un mofturos,suparat -morocanos
si nu prea a vrut nimic decat un pic de laptic
ca ne curge des gurita si ne doare ginginuta,
dintisorii dau tarcoale cica vor si ei la soare....

eu le zic sa se grabeasca,caci vara-i pe terminate!
va

1luna 2luna 3luna 4luna 5luna

Mergi la inceput