Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (30)
Raspunsuri - Pagina 17
roxanica2006 spune:
Dandusulee!!!, pentru ca azi poposesc la capitolul "tristete", mi-am adus aminte ca si tu esti trista... azi, e 29 , cred ca la ora asta a plecat Claudiu... uite, azi ai dreptul sa fii trista, dar de maine...
, ok?
Am 4 luni !!! 
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui
dianocica spune:
roxanica iar ma iau cu mainile de cap...cati tampiti pelumea asta...e crunt momentul in care esti atat de socat de tampenia unora ca nu poti sa zici nimic...iar frustrarea de dupa...daca te ajuta cu ceva te inteleg perfect..sper doar ca david sa fie bine si sa nu mai fie nevoie de alte experiente din astea 
diana si david din 03.12.06
roxanica2006 spune:
Dianocica, multumesc mult, sa stii ca la un moment dat am avut impresia ca intr-adevar sunt eu deplasata si bine a facut "monstrul cu fata de om" ca m-a mai scuturat. dar acum nu cred deloc ca e asa.
Hai, fugi fata la culcare, ca iar bantui pe net si apoi te plangi ca nu te-ai odihnit. du-te repejor ca te asteapta sexosu' in patutz!!
Credeai ca pe tine?? nu !!! Pe sexos!!!
noapte buna!
Am 4 luni !!! 
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
poze David Mihai
Dia1609 spune:
roxanica, pt noi a fost traumatizanta interventia desi nu am avut parte de un doctor cretin, si desi nu am participat in direct, am stat afara la usa.. si tot m-a busit plansul cand mi-am auzit puiul urland asa ... da' ca sa te consolez , sa stii ca a durut-o doar pe moment, pe urma n-a mai avut nimik... si intradevar si noua ne-a zis ca exista riscul sa trebuiasca sa repetam interventia.. la noi nu a fost perforata membrana si exista riscul sa se refaca epiteliul ala pe care l-a gaurit atunic ... da' sper din tot sufletul sa nu fie nevoie ... bat in lemn, e ok pana acum si a trecut o luna jum
Dia
de
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
luna 4
roxanica2006 spune:
dia,deci si tu ai plans.... => esti o mamica "caraghioasa", asta in acceptiunea unui oarecare oftalmolog satmarean. Ufff, sper sa nu mai repeteam experienta asta...Noapte buna! multumesc de incurajari !
Am 4 luni !!! 
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
poze David Mihai
a_deju spune:
va pup si eu fetelor, pe scurt asa, ca am avut o zi... vai de capu' meu... pe scurt, totul a decurs intre chitaiala si urlet.. nu mai conteaza, acu' e liniste :)
roxanica... mama.... ce sa zic.... in general rautatea si nesimtirea nu trebuie prezentate artistic.... imi pare ca a trebuit sa treceti prin ce-ati trecut, imi pare bine ca amandoi ati fost curajosi.. si nu-ti face probleme, tu ai dat dovada de mult mai mult caracter neraspunzand cu aceeasi moneda... o veni o zi cu soare cand i-o tzatzai si eu assul si-o pisha ochii pt copilul ei... important e ca voi sa fiti bine, ca dobitoci au fost, sunt si din pacate...cati vor mai tot fi.... un pup mare de la noi!!!
..si multi multi pupici pt toate fetele, ca nu mai rezist, imi cade capu' pe tastatura!
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
lizzy spune:
dianocica, noi facem botez pe 14.04. tu? suntem printre ultimii "pagani"?
asiza, acum am citit despre cistografie. urata experienta, bietul denis. bine ca vestile sunt imbucuratoare.
asa sa si ramana. pupici. 
roxanica, vaaaai de gradina Domnului, ca multi nesimtiti traiesc in ea...
eu n-as fi tratat-o cu atata indulgenta pe scorpia aia. sunt convinsa ca vrajitoarea cea rea (n-o complimentez spunandu-i medic) nu stie ce inseamna sa fii parinte. sa nu mai mergi la ea orice ar fi. sa dea DD sa nu mai fie nevoie de nici un fel de alta interventie, dar daca totusi trebuie, fugi in alta parte, si intereseaza-te inainte cum e medicul. eu tot nu-mi revin, cata cruzime... auzi mai ca exagerezi cand plangi pt copilul tau. maaaaaa
ma, unde ti s-a intamplat asta?!
Diana, mami de
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">
Povestea nasterii lui Ianis
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag
roxanica2006 spune:
hai ca am plecat, incerc sa dorm , desi ma doare capul si am ochii cat cepele.
ce zi !!
Stiti de ce s-au intamplat toate astea?? Pentru ca nu am avut o programare dinainte stabilita, nu am apucat sa va rog sa-mi tineti pumnii, in concluzie voi nu ati efectuat o "spirala" , nu mi-ati transmis energie pozitiva si... am dat-o in bara!
noapte buna!
Am 4 luni !!! 
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
poze David Mihai
bamboletta spune:
Salutare 
Mirona-

ce scumpa e Karina la calculator ![]()
Roxanica2006-am ramas socata ![]()
![]()
de "s c r o a f a"
cu siguranta nu e mama,imi inchipui prin ce ai trecut
merita 

fug la somnic 

n buna
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela(1 noiembrie 2006)
luna 1
luna 2
luna 3
luna 4
luna 5
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
Botez Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
Ariadna30 spune:
roxanica2006, imi pare rau pt. experientza traumatizanta prin care ati trecut....daca pana acum imi era teama, chiar ca mi-ai bagat groaza in suflet. Spun asta pt. ca si noi avem aceeasi problema.Mi s-a recomandat (de catre pediatru) sa mergem la un anume medic oftalmolog pt. consultatie si mi s-a explicat ca mai intai ii va face puiului un fel de masaj...pt desfundarea canalelor lacrimale, apoi (pt. ca mai mult ca sigur nu vor ceda) urmeaza sa ni se administreze tratamentul adecvat si....in ultima faza, daca nu se rezolva cu tratamentul, e nevoie de desfundarea cu acel "acusor", cum l-ai numit tu.Daca nici asa nu revine totul la normal, cica e nevoie de operatie....nu stiu exact in ce consta ea.Zici ca ai plans.....te inteleg si e absolut normal sa ai asemenea reactie! Eu am plans si in cabinetul medicului pediatru, cand acesta i-a facut masaj si i-am zis ca nu suport sa-mi vad puiul urland in halul ala si ca, daca ii va mai face asa ceva, o sa stea sotzul meu cu copilul, iar eu raman afara.In afara cladirii, nu pe hol.... Nu i-a mai repetat procedura, dar numai eu stiu ce simt cand ma gandesc ca trebuie sa mergem pt. acea consultatie.Offf....sper sa se rezolve prin tratament. Medicul pediatru mi-a zis sa merg cat mai repede la oftalmolog, si asta inca de pe la 2 luni....nu sa astept pana la 4.Mi-a prescris un unguent (Tobradex) si speram ca o sa-si revina dupa ala, ca n-a mai avut secretiile alea urate cat timp i l-am administrat.Dar, din pacate, imediat dupa intrerupere, au aparut din nou. Sper ca D-zeu ne va da puterea sa trecem si peste asta.
Noapte buna tuturor!