Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (174)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Am o durere de cap groaznica,sper sa nu racesc..poze cu Maruta si cu Maria Dragomiroiu si l-am ratat la mustata pe Moga caruia i-am dat poza cu Bia cind il pupa in revista, dar nu am mai putut sa stau sa-l fotografiez ca era Bia in crize..ca acum

Bia nazdravana
poze noi
www.dropshots.com/utocatalina" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Vad si eu emisiunea cu Flash-ul

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Daniela mercic pentru pozele de pe site..sa stiti fetelor ca nu ma supar ca nu am fost aleasa..daca ati stii cit de cald era acolo..si ce rau mi-a fost dupa...cred ca vineri cadeam cu totul in freza...imi placea de Mia mult..iar Bia a fost haioasa ..vad si eu inregistrarea de pe net si imi place..

Bia nazdravana
poze noi

Mergi la inceput

Mirela tin pumnii pe maine!!1 Fi barbata!!! Totul va fi bine, tinem pumnii si ne rugam pt. tine, sa scapi cu bine si cat mai repede!!!
Cata am vazut emisiunea. Bianca a fost mortala!! pai ati fost mamici frumoase acolo, cred ca stiu dupa ce fac selectia, dupa frumusete.
pacat ca nu am stiut sa te votez si eu.

e faina si fosta manechina, dar cum si-a adus poza pe jumate dezbracata acolo?
si Mia e simpatica. Diana a cantat frumos, dar nu-mi place de ea.
Oricum Cata ai fost la inaltime. data urmatoare vei castiga cu siguranta .

_
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Daca nu e nimeni pe aici...ma aberez eu.
Marco doarme asa ca am timp.

La fete le-am luat cate o papusa din seria Witchie, sau cum s-o scrie. La Anna-prietena lui Marco o pereche de tenesi portocalii si mai caut ceva...sa vedem ce gasesc. Mai trebuie sa caut cadou lui Marco, finutului meu si fetitei unei prietene. La fete le mai cumpar si ceva iepuras de cioco sau oua Kinder.

Moni am cautat si eu tabla dintr-aia pt. marco si nu am gasit. Cred ca i-ar place la nebunie, poate asa nu-mi mai scrie peretii, parchetul, cartile, etc.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Am sosit si eu acasa.
Am chemat-o pe Alessia et comp sa se mai distreze cu Diana.Or sa vina mai incolo.Vad ca mami mi-a facut baia si geamurile luna,acum pun perdelele la spalat si pe urma le pun la loc si basta
GIO tabla aia a luat-o fratelo,nu stiu de unde ,dar Diana e pasionata de bilele alea si de aia nu i-o prea dau ca le rupe.I-am mai luat una mica de unde luam piticii,simpla dar in aceeasi zi a pierdut varful la creion
Asta e,merg sa pap pe urma vin sa o vad pe Cata.

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Moni si eu am gasit dintr-aia mica, dar vreau mai mare, si nu e.
Lasa ca mai caut. Pofta buna!!
Sambata aduce si sotiorul masina de gaurit, sa-mi puna sus "betele" ca sa pot pune si eu perdelele de la camera lui mareco si dormitor.
Nu avem in living nici perdele nici candelabru. si aici stam toata ziua.
Sper ca pana de Craciun sa avem si noi tot prin casa.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

CATA Bravo!!!!!!! Mi-ai placut la nebunie! Pentru mine tu ai castigat! Iar Bianca a fost de milioane!

ana + tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
varsta Tibi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Multumesc mult fetelor pentru incurajari, dar sincer nu stiu cat o sa rezist.
Pe cat posibil o sa mai intru...dar ecranul nu e bine deloc pozitionat si se vede tot ce fac la calculator

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput

Ana si toate fetele pup...eu ma bucur ca nu am facut vreo gafa pe acolo..auziti sa vedeti ca eram cu Bia in studio si mi-a cazut kk ei pe jos cind am schimbat-o si Maruta zicea, repede ca incepe, bai nici nu stiu cum s-a descurcat Dan cu kk ala imprastiat pe jos ca eu am fugit cu Bia si mi-era sa nu uite sa-l ia si sa calce careva in el sa se umple de noroc...

Bia nazdravana
poze noi

Mergi la inceput