Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (174)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alin@ spune:

A fost chestie de cati prieteni, rude etc trimit cat mai multe sms-uri. Cei din afara nu stiu cati au votat.
Conteaza ca Bia si Cata au fost la inaltime, felicitari pentru participare si prestatie! Au fost de nota 20! Cata a cantat super si a fost f naturala ca de obicei si Bia a fost tare cu dansurile, desi stie mai multe stiluri de dans, n-a aratat chiar tot ce stie.
Am vorbit cu cata si erau la pozat, va zice ea cu cine, oricum a iesit super si e o amintire de neuitat!
BRAVO CATA!

Alina, mami de Ayan(13.01.2006)

Poze cu noi

www.dropshots.com/mami_de_Ayan" target="_blank">Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru

"IT'S ALL ABOUT THE ATTITUDE"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Alina, ai perfecta dreptate.
Fetele au fost de milioane si le iubim.

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">Alte poze si filmulete
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Monica , tot vroiam sa te intreb daca la Dia i s-a schimbat culoare la ochi ca la Iarina tot gri sunt.

ali si IARINA (16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete si poze Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,www.dropshots.com/new.php?userid=237417&cdate=20070120&cimg=7" target="_blank">3,www.dropshots.com/new.php?userid=263931" target="_blank">4
www.dropshots.com/day.php?userid=237417&cdate=20060317&ctime=162032" target="_blank">Am implimit un anisor!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU montaj
Povestea nasterii Iarinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

cata,te asteptam cu impresii........
cu moni-ce s-o fi intamplat de n-o fi intrat ea azi deloc?

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Ma uit la emisiune cand il culc pe Angelo, oricum ma oftic rau de tot ca nu a castigat Cata si Bia E facatura!!!!
Astept sa apara acritura de socrosenie sa il scoata o ora pe Angelo afara si intre timp sa imi puna vopsea in cap Giorgos. Revin ca m.am suparat cu emisiunea asta ......

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

quote:
Originally posted by Ingrid S
Pt Moni: a fost sotzul in parc cu Diana si l-a intalnit pe Mozart sau Einstein sau cine o fi. Un baietel de un an si 5 luni care: spune 3 poezii (Somnoroase pasarele e una), stie care e dreapta si care stanga, numara pana la 10, isi spune numele, ii cere lui taica-su sa-i deseneze un cerc in nisip, stie cand apare luna si in general vorbeste ca noi, cu propozitii si fraze, de a venit sotzul nauc acasa. Plus ca stie niste cuvinte grele pt ei si le si foloseste corect. Asa ca nu doar fetele au intaietate...

VEDETI? ASTA INSEAMNA COPIL PRECOCE!

EU AM FOST IN ORAS SI SUNT OCUPATA RAU,DAR TOT MAI BAG NASU' - MAI AM TREI PAGINI DE CITIT DIN URMA

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Fetele da nu ati vazut-o pe Bia in brate la Calin de la Voltaj!!! El era super stresat sa nu plinga Bia...si i-a pasat-o lui Cata!!

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Ceva se petrece cu pagina 9 ? unde e?

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Imi pare rau ca nu a castigat cata si Bia.
eu am vazut la sala doar cand au prezentat-o: ce sa mai: super Cata si atre naturala. Bia era adormita atunci.
Sper sa vad si eu inregistrarea.
Deci a castigat mamica nr. 2? aia cu 2 copii dupa ea? mai dar asa se vine imbracata la o emisiune in direct. te vede toata tara...no comment.

Le-as fi votat si eu...dar am ajuns acasa si nu am avurt curent pana acum.

asteptam vesti de la Cata.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Fetele mercic mult de incurajari..bine ca nu m-am facut de kk...din pct. meu de vedere sunt f. multumita ca am participat..ce nu stiti e ca erau o mie de grade acolo de mi s-a facut rau, ca aseara Bia mi-a vomat masa de seara de 2 ori, ca de dimineata a intrat una in noi cu masina pe partea Biei cind ne duceam la TVR, ca Bia s-a kk pe ea live si a trebuit sa o schimb si mi-a cazut kk pe jos la aia in studio, ce mai de risul plinsul....sstai ca va mai zic dar sa-mi revin..in casa haos total..Bia imi face bau si eu merg inca schioapa..

Bia nazdravana
poze noi
www.dropshots.com/utocatalina" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput