Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (174)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

gata......s-a terminat,din pacate nu au castigat cata si bia,dar nu-i nik,au fost super......
Si de mia si fetitza ei mi-a placut tare ,daaaaaa si de mamica cu alaptatul.........

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Toanca...ai si tu rabdare ca esti la inceput, esti noua. O sa te obisnuiesti cu oamenii si cu ce ai de facut.
Ai rabdare ca la inceput totul e greu.
Nu te da batuta ca va fi bine

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

Cata, e super ca ati participat, oricum ati fost in forma toti...3!Pupam maxim si ne vedem prin cartier

Noe si Anne-Bianca(14.03.2006)

Ce mai citim noi
Pe unde ne mai plimbam

1 an, 1 an+
www.dropshots.com/day.php?userid=198885&cdate=20070317&ctime=110911" target="_blank">dansez!

Mergi la inceput

Oachi..cum 3 mamici? Eu am vazut 2 castigatoare..
Nu am gaz si vroiam sa ii fac la Dani pireu cu tocanitza de pui

www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Toanca suntem un si suntem aici sa ne spunem problemele si bucuriile din viatza. Copii sunt cei care ne unesc dar am inebunii sa discutam doar de ei.
Asha ca nu te scuza ca nu ne plictisesti cu problemele tale. Cel putin pe mine nu.
Moni da unde esti? Nici un ochi nu ai bagat azi pe aici?

Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Da... 3 castigatoare pana la urma. Nu inteleg de ce n-a fost si Cata a noastra , ele au fost nemaipomenite. Oricum sunt preferatele mele .
Bia a fost senzationala cum dansa ea cu Maria Dragomiroiu.
Cata te pup si te astept cu detalii.

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">Alte poze si filmulete
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oachi_79 spune:

Pina la urma au fost 3 ca aveau punctaje apropiate (la diferenta de 1 punct). Numai Cata si Simona nu au cistigat.

Oana si Razvan-Stefan (13.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Toanca deocamdata esti la inceput. Sa mai treaca ceva timp si poate te vei obisnui, te vei simti mai relaxata cu mediul nou si o sa-ti placa.
Succes cu acomodarea .
Ma bucur ca sunteti bine.

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">Alte poze si filmulete
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

si de Baia Mare,
Mai eu m-am uitat la emisiune si le-am vazut pe papuselele noastre, nici nu ma gandeam ca nu o sa castige...lasa Cata ca ati fost superbe amandoua, mai ales Bia a fost cum a dansat ea.

tuturor.

ali si IARINA (16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete si poze Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,www.dropshots.com/new.php?userid=237417&cdate=20070120&cimg=7" target="_blank">3,www.dropshots.com/new.php?userid=263931" target="_blank">4
www.dropshots.com/day.php?userid=237417&cdate=20060317&ctime=162032" target="_blank">Am implimit un anisor!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU montaj
Povestea nasterii Iarinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Salutare,
cata , important e ca ai participat . Maraki sa imi dai si mie link-ul la emisiune te rog .
Toanca, asa e la inceput . Normal ca nu cunosti si e nou ce trebuie sa faci . lasa ca peste o luna vei ice ca e bine. Eu cand am venit aici am zis ca in veci nu o sa pricep ce e cu dimensiunile astea la mobila . Pe urma incet -incet am mai inceput sa pricep, pe barbatu-miu il trag de maneca toata ziua ( ai zice ca noroc ca e el pe aici, dar cateodata imi vine sa si as jura sa am pe altcineva coleg , dar atunci n-as mai putea sa citesc pe forum , avantaje si dezavantaje). Peste vreo luna -2 o sa incep munca mea propriu-zisa, sa am mereu evidenta de necesar de materiale si crede-ma ca tremura chilotii pe mine ca sigur voi mai incurca borcanele . Asa ca hai curaj .... ( gaina ca te tai ) Pupici

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m

Mergi la inceput