Miresele anului 2006 (73)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Neata. Astazi va poftesc eu la o .

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

'Neatza!
Kateryna tare buna cafelutza, multzam. Mai ales ca mi-e un somn... Bine macar ca e vineri azi si maine si poimaine o sa apuc sa ma mai odihnesc.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
Kateryna thanks de .
Aly si eu as vrea sa ma odihnesc maine, dar e seminar HerbaLife, si e musai sa merg. Doar a venit italianca sa-l organizeze .

Acum ma duc la curatenie, caci maine nu am timp de asta.
pe mai tarziu.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

'Neata! Kateryna, merci de cafelutza. Acuma am terminat si eu curatenia ca in weekend vreau sa ma odihnesc.

Gio, spor la lucru!

Aly,referitor la ce-ai scris ieri, da, tocmai eu evit medicii, greu de crezut asa-i?N-am nimic cu ei daca nu se apropie de mine
Pana la urma te-ai hotarat ce faci cu analizele?

Mergi la inceput

Da, o sa merg sa imi fac analizele prima data. Am vorbit ieri cu socrella si din pacate nenea doctorul la care voiam eu sa merg nu e la clinica unde ne facem noi analizele. Oricum, mi-a zis ca la bunica i-a cerut doar radiografie. La sange eu tin minte ca mi-au cerut VSH-ul cand am mai facut tratament pentru spate, si ala mi-l face oricum. Asa ca pe sapta viitoare ma programez la analize.

Gio dar tu faci si distributie de Herbalife sau de ce trebuie sa mergi la seminar?

Program de curatenie am si eu azi, maine ne vine bunicul in vizita (ca a fost doar bunica la noi pana acum), dar pe dupa-masa, acum ma lupt iar cu niste rapoarte...

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Mergi la inceput

Cica e mare sarbatoare azi!!!
am aflat cand eram aproape gata cu curatenia.asa ca am facut pana la capat. si tot mai am baia de frecat, de spalat balcoanele si sters praful.

Da Aly sunt si distribuitor, dar pana acum nu m-am omorat sa caut si sa alerg dupa clienti. daca mi se ofera ocazia, ok, daca nu cumpar doar pt. mine. nu vreau sa traiesc din asta.

_
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginutza2002 spune:

Neatza la gagici!!
Si eu sunt adormita toata!
Ma mai duc sa mai bag o cafea si o tzigara ca mi somnic rau de tot!
Da, tot azi am auzit si eu ca e sarbatoare, e Izvorul Tamaduirii!
Nu stiu cum se face ca eu numai in zile de astea am chef tare de munca!
Hai ca ma duc sa ma afum si revin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Din cate vad eu azi e zi de curatenie
Abia astept weekendul, poate o sa dam o fuga la iarba verde sa prajim slaninutza si sa papam cu ceapa
Inca n-am apucat anul asta
Numai sa se tina vremea ca si pana acuma.

Mergi la inceput

Kitzy tu esti asistenta? lucrezi in domeniu? am si eu o intrebare si de-asta vreau sa stiu.

_

Mergi la inceput

Pai da, e zi de curatenie, ca n-are rost sa risipim din weekend-ul si asa scurt si pretios. Acuma cu toata sarbatoarea, sa nu exageram, cata vreme nu fac rau la nimeni nu consider ca fac asa mare greseala.

Mergi la inceput