Mamici de iulie-august 2007 (35)
Raspunsuri - Pagina 7
Luna1 spune:
Diana la 4D e cam greu sa greseasca, insa eu iti spun sincer ca si de mi-o spune 100% ce este eu tot voi lua culori mai neutre (gen galben, bleo, alb, etc) care se vor potrivi in ambele cazuri, pentru ca nu vreau sa risc.
Nu cred ca se poate gresi la 4D caci vede sexul exact.
Luna 20 sapt+ Cosmin 30 iulie 2001
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">uite cum cresc
otim spune:
arhdy - buna intrebare ... oricum nu ne-am bagat in cumparaturi ( suntem la partea cu adunatul baniilor ) dar totusi am fi dezamagiti daca ar fi altfel . Cred ca am sa-l pun pe medic ( si asa face eco de fiecare data 2D ) sa ne confirme luna de luna ...
21 saptamani Laurentiu
Simo78 spune:
Doi politisti gonesc cu masina. La un moment dat ocolesc o groapa si intra intr-un pom. Ies amandoi dintre fiarele contorsionate iar unul dintre ei:
- Sa stii ca meritam o prima! Niciodata nu am ajuns asa de repede la locul accidentului.
o zi...
Simona 20+ Matei Hisham
Nunta_2005 Dubai_2006 Burtica_2007
oaana spune:
FETELELOR,DA CE LA FETITZEFELICITARI.
ANTO ,FELICITARI PENTRU CODITE.
BRAZUCA SI TIE LA FEL,MA BUCUR MULT PENTRU VOI,POATE SI LA MINE E FETITA PANA LA URMA ,O SA VEDEM LA ECHO DE LA 7 LUNI.
Am vazut ca mai inainte discutati de bubite be burtica si pete rosii,chiar voiam sa va intreb ca am multe pete mici rosii pe burta si parca se descuameaza pielea,desi ma dau cu ulei,m-am gandit sa nu fie alergie la dero,dar am vazut ca si voi aveti.Cu ce va dati?
ANYA multam pt. informatii,mai voiam sa te intreb -am renuntat sa-i dau ceai si acum ii dau numai apa,de ce nu e necesar ceaiul la copii,cand auzi ca f.multe mame dau,si am facut si eu ce am auzit,deci daca bea apa si laptic e ok?
si mai era ceva am citit ca tu i-ai dat suc de fructe mai rar,de ce?ca o doctora!!!! a intrebat pe o prietena cand avea fetita doua luni,daca nu ii da deja suc de fructe...pot sa stiu de ce nu e indicat,vreau sa invat cat mai multe,ca la primul bebe nu prea am stiut...
FETELOR,voiam sa va intreb daca aveti probleme cu hemoroizii?si cu ce va dati?daca aveti ...
SIMOvacanta frumoasa,sa ne aduci si noua soare si civilizatie
oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005) bb2 23+
["url=http://new.photos.yahoo.com/oanavpopa/albums"][/url]
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
Simo78 spune:
Oana io mi-s cu probleme cu hemoroizi. De cand cu sarcina, chiar ies afara cu sange rosu (daca nu e rosu, problema nu-s hemoroizii ci undeva mai sus). Sotul l-a intrebat pe asistentul lui de chirurgie si i-a zis ca el insarcinata fiind nu mi-ar da nimic, doar mega igiena si bai caldute cu ceai cu musetel seara.
o zi...
Simona 20+ Matei Hisham
Nunta_2005 Dubai_2006 Burtica_2007
X-ray spune:
acum tratament pt hemoroizi,nu.dar incercati sa nu fiti constipate,macar sa nu sangereze...eu am avut unul pe care l-am operat acum 5 ani.nu era cine stie ce dar ma dispera mai mult estetic.acum tot caut zona sa vad daca apar....afara deocamdata nu e nici unul.
alina 22+ cu bb Elisa
lorinaoo1 spune:
Ioana u back
Luna faina tare povestioara
Ghinetz bafta multa la eco. Sa vii cu vesti bune! Chiar azi ma gandeam la o intalneala, cand vine Simo din vacanta
Andra Bafta si tie la eco
Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 24+
oaana spune:
Simo,cred ca la tine sunt mai sus pe colon,am avut si eu sangerari,eu am si un tranzit greoidar acum sunt chiar la intraresi e foarte deranjant...
Alina,cum te-ai operat tu,cu laser?alta solutie nu este?ca eu ii am de cativa ani si dupa ce termin de alaptat,tre sa fac ceva,ca nu se mai poate.....
sa va uitati pe e-mailul comun ca am trimis cevafain
oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005) bb2 23+
["url=http://new.photos.yahoo.com/oanavpopa/albums"][/url]
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
Luna1 spune:
Fetelor de obicei hemoroizii vor aparea in timpul nasterii din cauza impinsului. Eu pe ai mei i-am tratat cu hemorzon insa e containdicat in sarcina deci nu va constipati, incercati sa mancati echilibrat ca sa nu aveti probleme.
Oana cred ca tu te referi la sucul de fructe natural facut in casa (iei portocala si o storci) iar mamica de Anya la cel de fructe cumparat, gen tedi sau mai stiu eu care. Cele cumparate tot au conservanti (exista si 100% natural dar iti spun sincer ca eu una nu-mi permit, mai bine fac eu in casa) insa cele la cutie de scrie pe el suc natural e facut de fapt din concentrat si are aditivi. Anya iti poate spune exact ce si cum.
Luna 20 sapt+ Cosmin 30 iulie 2001
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">uite cum cresc