PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (40)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

Andreas, fetita Shihanei, Maria Alexia

Maria Alexandrina

ramoon, sa va treaca; daca nu are febra, poti iesi cu ea afara, macar putin;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
7-8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lushk spune:

Buna fetelor! Venim si noi sa ingrosam randurile bebeilor bolnaviori ...aseara a facut temperatura 38,4, peste noapte a fost ok si dimineata iar 38,2 ...nu stiu ce ar putea fi pentru ca nu are alte simptome de raceala (tuse, muci sau altceva)...ma gandesc ca poate ne iese vreun dintzishor...habar n-am, ca in guritza lui nu se vede nimic...el a mai avut cateva reprize din astea cu temperatura fara alte simptome...dr. zice ca e posibil sa fie de la dintzi daca cedeaza repede la siropel si nu exista alte simptome...
Voi ati patit asa ca eu incep sa ma ingrijorez...

Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006) POZE zis "Electric Baby"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oncicu spune:

Andreas, Maria Alexia, Maria Alexandrina

Cate un pt toate piersicutele bolnavioare sa va faceti repede bine.

Noi avem si al 4-lea dintisor aparut la 8 luni si 4 zile, dar de maraieli tot n-am scapat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

Dandana, nici Darius nu papa cine stie ce, tot asa cateva lingurite, depinde de la zi la zi, cateodata mai mult, alte dati f putzin, ii mai dau si cateva guritze de supa sa bea din pahar, dar preferatul lui e tot sanul; lapte praf accepta foarte rar si de obicei nu bea mai mult de 70 ml, hai 100 in zilele bune.
Iar des pre curatzenie.....tocmai am angajat menajera pt ca eu chiar nu am cum sa fac, Darius nu sta singur si in mare parte din timp sta la mine in bratze.

Lushk, poate o fi racit ieri afara mihaitza?? dar daca zici ca a mai avut asa, cred ca ar trebui sa-i faci si o analiza la urina,poate o avea o infectzie ca poate face febra si de la asta. sanatate multa!

Dariana si Darius (30.07.2006)poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Mai trec si eu pe aici ca areusit fata sa atipeasca.
E mai binisor zic eu nu a mai vomat asa urat de papat tot a papat ceva, luni a fost oleaca mai bine dar ieri si azi e f maraita plange din orice nici nu stiu ce sa ii mai fac serios si seara cand trebuie sa doarma e dezastru plange si urla de zici ca o omoara cineva si orice as face nimic nu o calmeaza si pana la urma adoarme de oboseala de la atata plans. Am incercat leganat, plimbat in brate ceai, laptic nimic nu merge.
Maryion si fata mea nu a facut febra decat in rpima zis si are mucisori si vomita si noua ne-a zis doctorul ca cica e un fel de gripa.
Acu i-am cumparat si niste vitamine de baby Sanatogen se cheama ca sunt sg care le-am gasit aici si vreau sa ii dau in fiecare zi poate se va mai intrema oleaca. A si slabit mult nu stiu cat, dar se simte bine la hainutze ca a slabit, ca nu putem merge la cantarit decat la sf de luna sau inceput, as putea merge maine cu ea dar e cam rece afara si mi-e sa nu ii fac mai rau ca si asa e tare maraita.
Si medicul a zis ca tine maxim 5 zile deja e a 4-a zi si ea e tot asa maraita papa aiurea si putin am incercat solide nu laptic si isi face greata si le vomita. Uff sper pana in weekend sa fie mai bine ca deja simt ca innebunesc, plange si nu se calmeaza cu nimic si efectiv nu mai stiu ce sa ii fac mi-e asa mila de ea ma gandesc daca o doare ceva si ea nu poate sa spuna si medicii astia de aici nu au observat?
Uram si noi multa sanatate la piersicutze ca vad ca e sezon de imbolnaviri la noi in livada. Sa va faceti bine redepe toti.
Mamaluidavid si noi ne uitam la preturi la bilete pe net pt un prieten si vad ca au luat-o razna astia cu pretuirle la bilete de avion pana si astea lowcost is super scumpe.

---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

Salutare mamicutzelor!Sanatate tuturor bebicilor bolnavi,ca tare multi mai sunteti,offff!

Anasia,ai primit pozele pe mail de la mine? Sunt vreo 22...

pupici

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

7-8 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

intalniri de bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

Maryion sucul de morcovi proaspat e bun pt constipatie, ala de morcov supa e pt diaree...ATENTIE !

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crys3000 spune:

PIERSICUTELOR DE AZI
Doamne ce de piersicute bolnave! Le uram sa se faca bine cat mai repede si sa fie din nou vioaie. Si lui Cristian ii ies cei 2 dintisori de jos si e cam marait,dar ma bucur ca nu a facut febra.
Va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Noi inca suntem bolnavi chiar mai rau adica am chemat doctora acasa si suntem si mai rosii in gat si acum avem traheita, a coborat raceala si ne-a spus ca nu vrea sa ma sperie dar nu e de bine... asa ca am inceput cu antibiotic si ma rog la dumnezeu sa ne faca bine si va asteptam alaturi de noi cu ganduri bune.

emilia si Alexandru Paul (16.08.2006)

alexandru
poze luna a-7 a

greutate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishi spune:

Buna fetelor!

imi pare rau sa aud ca bb-i sunt bolnaviori. sa speram ca se fac repede bine.

trebuie sa va mai aduc ceva informatii despre mihnea, ca am ramas cam in urma.
la 8luni si 2 saptamani are 9700g si 74cm. spunem TATA cu asa hotarare ca aproape sunt geloasa pe sotul meu. la inceput zicea "tatatatata" de cate ori se bucura, descoperise el cuvantul asta si cred ca-i placea cum suna. acum stie exact ca "tata" e tata si zice numai cand il vede. se topeste al meu sot cand il aude.

avem, in sfarsit, si un dintisor. m-a tinut cam 4 nopti nedormite de durere. a fost mai rau decat in tipmul colicilor.

e un nazdravan, merge cu premergatorul prin toata casa si face dezastru!!!!

in rest, suntem bine, sanatosi si pusi pe concursuri. daca-l vedeati cum a dormit ieri, dupa filmare, mureati de ras. nu-i ardea nici de mancare, dormea ca betivu-n gara. cred ca vineri, la finala ii dau un redbull la biberon.

am urmarit mamicile de azi. cam tare concurenta!!! stau si ma intreb unde avem loc cel putin 7 mamici cu 8 copii(ca azi s-a calificat o mamica de 2) si suntem deja 6?

ma tenteaza sa-i iau premergatorul lui mihnea cu mine in emisiune, sa le strice tot decorul, ca s-asa...l-au facut praf copiii mai mari.

bulinuta si celelalte mamici care mai cunoasteti zona, pizzeria e vis-a-vis de policlinica titan, langa tapiterie si centru de plata IDEB, cum te uiti la complex, pe stanga (nu confundati cu cofetaria vio si ce mai e pe acolo, ca alea sunt pe dreapata). daca vreti va dau telef. meu pe PM si ma sunati sa ne vedem. hai ca sunt nerabdatoare sa ne vedem!!!

va pup si ne-auzim!!

Mergi la inceput