LMA*Ghiocei de martie-aprilie 2006* (32)
Raspunsuri - Pagina 18
Qamar spune:
Ema, acu vazui ca ai scris! noi iesim azi pe la 4jumate-5, o sa mergem spre Mall..
nu stiu care e parcul asta, e pe langa Posta?
pup!
lasa-mi nr de tel pe PM daca vrei, ca citesc cand ajung acasa, ca acu suntem in oras
Noe si Anne-Bianca(14.03.2006)
Ce mai citim noi
cameliada spune:
salutari la mamicute si ghiocei,
Am intrat sa va dau vesti buuuune- Tudor merge!
De duminica a inceput sa faca primii pasi asta dupa ce 2 saptamani am tot facut turul casei de vreo 10 ori pe zi tinut de o manuta. Duminica a avut initiativa sa mearga singurel si i-au iesit trei pasi bunisori de la tati la mine. Azi a facut cateva ture dintr-o parte la alta a coltarului din sufragerie. E foarte incantat de reusita si tipa cu toata forta.
Ca sa nu mai spun ca de cateva nopti nu se mai trezeste pentru laptic, asta pentru ca ne-au iesit in sfarsit dintisorii de sus-4 la numar- , asa ca doarme linistit pana dimineata, de la 10 la 8. In timpul zilei are doua reprize de somn, de pe la 11 pana la 12.30- 13.00 si dupa-amiaza, de la 4 jumate la 5 jumate/ 6.
In rest, s-a smecherit nevoie mare, danseaza, stie sa aprinda luminile in toata casa, a invatat sa mestece bine, asa ca mancarica nu i-o mai dau pasata la robot, ci doar zdrobita cu furculita, incearca sa imite animalutele din carticele- e in continuare incantat de carti si povesti. In ultima vreme, noua lui pasiune- camionul- ne-a cam cocosat pe toti- se aseaza in remorca si asteapta sa fie plimbat in toata casa, sta uneori si cate 20 de minute fara sa zica pas, si Doamne fereste sa il scoti de acolo inaine sa se plictiseasca el!
Cu masa stam tot asa, adica la 8 un bibe de 150-180ml cu cereale, la 11 fructe cu iaurt si biscuiti sau cereale si putinica miere, sau galbenus frecat cu branzica proaspata si o lingurita de iaurt si painica, la pranz legumele cu carnita sau ficatel, iar seara gris cu lapte, mamaliguta cu almette sau cereale cu lapte si la culcare un bibe cu lapic, tot 150-180ml.
Eu abia acum mi-am revenit cu gatul, am tras-o rau de tot o saptamana 
si mi-am revenit doar cu amoksiklav si ambroxol pastile; infectia a fost foarte puternica si durerile cumplite. Mai stau o saptamana sa ma vindec bine si o sa merg iar la aerobic, de data asta sper sa nu mai fac vreo boacana, o sa am grija.
Acum sunt prinsa in curatenia de paste- mi-am frecat covoarele cu solutie, am sters o parte din geamuri, asta in perioadele cand Tudor isi facea somnicul.
acu plec ca s-a trezit voinicul- avem 11,2 kg!! si 80 cm
va pup pe toate 
pozele noastre sunt aici!
http://new.photos.yahoo.com/cameliada_26/album/576460762390863603
cameliada si bebe Tudor Bogdan (17 februarie 2006)
mihaser spune:
quote:
Originally posted by Cat
Mihaser vrem sa-l vedem si noi pe Cristian cat mai are carliontii...Daca aveti timp, bineinteles... Cat ramaneti in
Bucuresti?Drum bun si pupicei!
Anna Lia
Pozele noastre
Catrinel, mamica fericita de
Anna Lia (16.02.06) si
Daria Maria (13.08.01)
Catrinel din pacate nu stam asa mult in Bucuresti, ne intalnim cu mama sa-i pasam puiul si noi o luam catre aeroport ptr ca mergem la Viena...
Fetelor e prima oara cand merg cu avionul si morrrrrrrrrrrr de frica
Va pup si sper sa-mi mai apara posturi pe viitor

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre
Catrinel_17 spune:
Hallo!
Ca tot zicea KIM de pauza de bunici. La 2 cand vin de la birou avem program numai noi 2 si gata. Am scos-o pe la 4 la cumparaturi, la 5 papa, la 6 afara la nisip cu 2 intarziati ca noi care mai erau pe acolo asa tarziu. A fost foarte bine. Nu ca as vrea s-o fac dependenta de mine, dar avem si noi 2 nevoie de ceva quality time impreuna. In curand incep sa lucrez 8 ore si gata! Pai o mai vad si eu numai cateva ore pe zi!
CIUF, tu cat lucrezi, tot 8 ore? Ce rau imi pare ca scrii ceva mai putin…
ALINAALEX, eu am facut chestia cu tava pt ca am citit despre ea si mi s-a parut haios… Oana a ales un USB stick si un ruj, de-aia am zis ca o sa scrie soft pt industria de cosmetice… dar cica trebuiau sa fie 3 chestii. Ea s-a oprit la 2. Da’ de ex daca alege vreun bebe cheile de la masina, ce inseamna asta? Ca sigur va alege chei, ca toti le iubesc, Oana e moarta dupa orice fel de chei. De-aia nici nu i-am pus… ![]()
SERJ, asa-i cum zici. Incerc sa nu mai pun la sulflet, dar doare tare, cateodata, vorba unei mamici din parc, e o senzatie mai rea decat suferinta din dragoste….
ANDREEA, pe unde umbli?
CARMENPIT, ziceai ca revii in forta!!!
CATRINUTZA, ai dreptate, nervi tari…am nevoie… Tu cum o duci? Esti tare pe baricade?
Harris, Raluca, si Sara, la multi ani si numai bucurii, noroc, sanatate…tot ce vreti voi sa se implineasca.
MIHASER, zbor placut!! O sa fie bine, ai sa vezi!!!
Oana papa ceva mai putin, iarasi. Am impresia ca tine si de schimbari, cred ca e sensibila la schimbari. Bine, bunica-sa i-a facut mancare ieri, o pulpa de pui care a explodat in cuptor, si cat a curatat cuptorul, s-au ars cartofii (intr-o oala din aia cu 2 etaje, sa se faca in aburi) a scazut apa, si cartofii s-au afumat. I-a lasat asa. Pai cand am venit si i-am mirosit…. I-am facut altii de urgenta, dar am impresia ca inca mai avea oala miros… Uffff…
Bai, mor. Asa as manca o ciorba de urzici cu loboda…………….!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! asa m-a lovit dintr-o data. Daca mancati careva, ganditi-va la mine….
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
laura83 spune:
salut, fetelor!
Am cam lipsit in ultima vreme ca mie nu imi merge site-ul.![]()
Miha, nu ai de ce sa te temi, e super fain. Chiar o sa iti placa.Distractie placuta.
Poli, doamne ajuta sa se refaca sotul tau si bine ca nu a fost mai rau.
Casa de piatra si tot ce va doriti.
AMR 9 zile.
Cameliade, felicitari pt primii pasi.
Pupici la toate fetele si la bebelusi.
Noi suntem bine, Raisa are 4 dinti si a inceput sa mearga cate 4-5 pasi singura. Sunt super obosita, abia am terminat curatenia
, Karina a inceput cursurile de inot, Raisa nu are stare 2 minute.
LA MULTI ANI!!!
Raluca Elena
Harris Peter
Sara
Andrei Cristian

LAURA, MAMI DE KARINA SI RAISA.
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mamici_de_martie_aprilie2006/album?.dir=b741scd
Catrinel_17 spune:
CAMELIADA, felicitari!!!!
si sanatate!!
CATRINUTZA, apropo de nervi tari: Ieri statea soacra-mea in bucatarie, cu Oana in brate, eu ii faceam papa lui Oana. Oana se cere la mine, intide manutzele si vrea in brate la mine. Io, topita, “vrea la maaami!”
Soacra-mea: “Ii e foame!”
Eu (un pic amuzata): “vrea la maaami, vrea la maaami…”
Ea (hotarata): “Neee. Ii e foame!!”
Ma bucur ca nu m-am enervat si mi s-a parut faza mai mult amuzanta decat enervanta….
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
ANDREEA GEORGIANA spune:
MARIA MAIA!
VLAD LUCAS!
ADINA NICOLETA!
ALYSSA!
RALUCA ELENA!
HARRIS PETER!
SARA!
ANDREI CRISTIAN!
Sa aveti o viata minunata,fara grijile si apasarile generatiilor trecute!Si sa fiti fericiti!
Mariana,iti doresc tot binele din lume,putere si rabdare sa rezisti atator sarcini(de familie,of course!)si...sa fii iubita mereu!
Aida,nici Bubu nu prea mai sta la "motat".Gasesc fel de fel de metode de...intimidare si de distragere a atentiei dar,la cat de vigilenta este,mi-e din ce in ce mai greu sa o...supun.
Alexuta frumoasa!Si pe mamica ei!
Catrinel,sunt...pe alta lume,ca sa-ti raspund la intrebare.Nici eu nu ma bucur de mai multa atentie din partea plodutei,atunci cand apare tati.Dar culmea,spune mami si intinde mainile la tati,asa ca e cam ofticat pe chestia asta.E extraordinar de smechera si nu vrea sa supere pe niciunul din noi.
Cat despre parinti...no comment.Suntem tare suparati pe ei,din motive de comoditate si nu numai.Ei le stiu pe toate,cu toate ca noi am cam fost crescuti de bunici si,daca-i prinzi la inghesuiala cu vreo intrebare legata de copil,dau din colt in colt.Si tot ei sunt suparati.
Am facut saptamana trecuta ciorba de loboda,iar Theei ii fac mereu urzici si spanac cu out.Ne vom gandi si la tine,promit!
Cat,
pt. mesajul adresat Theei.Sper sa reusesc sa ma vad cu voi saptamana viitoare.Mi-am propus!
frumuselele!
Poli,prin ce ai trecut,draga de tine!!!Noroc ca esti puternica,astfel incat le vei dovedi pe toate.Soacra sta "ciorchine"pe voi acum,nu-i asa?Ce putin a amai ramas pana la nunta&botez...
Mihaser,pozele cu mandrutul sunt bestiale!!!Mai ales cea intre ursuleti.Cand plecati la Viena?
Ciuf,ce de chefuri prin zona voastra!!!Si numai cu fete!Cred ca tare ii vor lipsi mamei tale astfel de rasfaturi,la intoarcerea acasa...
Serj,negrul de pe buburuza era facut din martipan cu ciocolata amaruie.Tortuletul a fost si foarte gustos,nu doar aratos.
Dianad,ma bucur ca mai treci pe la noi!!!
Ameera,bona tanara si draguta care sa fie si profi,raaaaaaaaaaaaaaaar poti gasi.Doar in filme.Dar alea se incurca cu taticii.Am referintele unor bone,cica bune,in cazul in care te intereseaza.
alinaalex,super tare faza cu "inginerul-fumator"!Pana cresc copii nostri mari poate nu se va mai fuma.Sper si eu,nu dati cu pietre!
Unde as putea sa trimit si eu datele de la fabrica de pantofiori,sa le vada mamicile noastre?La adresa comuna?
Nu am mai reusit sa ajung pe aici,din n+x+z motive.Simt ca voi claca,sunt franta de oboseala si de stress si sunt...numai una.Programul meu este infernal si,incepand cu saptamana viitoare va fi si mai si.Trezire la 6.30,hranit Bubu(daca se trezeste,daca nu pica beleaua pe tati!),luat un mare pahar de cafea in masina si...fuga la serviciu.Ma intorc de la serviciu pe la 16,franta dar...pleaca bona,asa ca trebuie sa fiu fresh,pt. un copil care tocmai se va trezi imediat.Rog bona sa mai stea un pic,ca sa pot sa-i pun mancaricile lui Bubu la fiert(din 2 in 2 zile),apoi incepe joaca cu copila atomica.Mai iesim la plimbare,papam la 18.30,vine tati,hranim tati,joaca iar,de data asta intre un copil cu sfredel la fundulet si doi parinti lesinati si tot asa pana la baita de seara.Adoarme copilul iar noi,dornici sa mai citim o carte,sa mai vedem un film etc,adormim lemn pana a doua zi cand,cu rautate si de-a dreptul isteric suna telefonul.Si primul gand este la un weekend petrecut in doi,departe de lumea dezlantuita.Probabil intr-o alta viata...
Sambata Bubu a primit de la nasi un cort,asa ca livingul nostru s-a transformat in camping.Incap in el si eu asa ca,ori de cate ori ma lasa Bubu,intru sa atipesc un pic.Adica 2 secunde,pana se prinde ca i-am violat domiciliul...fortat(acolo se refugiaza cand este certata sau fura ceva ce trebuie ascuns!).
Promit sa mai trec pe aici,poate ceva mai des.Am pus 4 poze(inclusiv cu cortul)http://good-times.webshots.com/photo/2741628730079410238OiqHfE
P.S-Luni m-am intalnit cu Biuta&Co.I-am luat de la aeroport si am facut cunostinta cu cel mai cuminte baietel din Univers:Anthony.Sunt niste draguti si sper sa ma mai intalnesc cu ei pana pleaca.
P.S 2-Facem intalnirea saptamana viitoare?Joi sau vineri?
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
Delia21 spune:
La multi ani ghioceilor care implinesc un anisor zilele astea!!!
CAMI,FELICITARI din toata inima pentru puisorul tau mergator!!!!M-ai facut sa visez la ziua cand il voi vedea si pe Rudy pasind de unul singur.Deocamdata al meu....e tare comod in privinta asta,dar am auzit ca asa se intampla u puii care merg in 4 .....ca iau mersul mai tarziu.Fetelor,eu am fost tare norocoasa pana acum caci la 7 dinti ai lui Rudy,nu mi-a facut febra nicidata,nici dioare,nici nimic.Si acum...de duminica seara....o tinem intr-o distractie,febra mare,de 39 cu 5,....cel mai jos e azi 38 cu 8,....am emotii cat casa,i dau siropel la fiecare 4 ore,febra i-o iau si din ora in ora....nu mai vrea sa pape cum papa el bine de obicei,....dar desi doctorul a zis ca e doar de la dinte.....eu de azi i voi da si un siropel cu antibiotic adus din Romania,caci....nu are ce rau sa-i faca si doamne fereste sa nu fie vreo infectie,zice sora-mea cea mare care-i sora medicala.Va pup si sunt in zona,doar ca...trebuie sa fiu cu ochi cat cepele pe Rudy si....asa ca cireasa de pe tort,....soacra e in spital si zic doctori ca nu mai are mult,bine asta stiam si noi caci totusi e trecuta bine de 90 de ani
laura83 spune:
Andreea Georgiana, super cortul si super tortul! Bubu e o adevarata domnisoara, scumpica foc.
Delia, sa iti traiasca puiutul.
LAURA, MAMI DE KARINA SI RAISA.
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mamici_de_martie_aprilie2006/album?.dir=b741scd
ANDREEA GEORGIANA spune:
Delia,90 de ani????Sotul tau cati are?
Stai linistita ca ii va trece starea febrila.Apar.probabil,niste dintuci mai...pretentiosi.Incearca si cu sosetele inmuiate in apa+otet(cantitati egale).Este un leac foarte eficient.Mi-ai amintit de luna de miere,in care am fost(si)la Disney,e adevarat,mai aproape de noi,la Paris.Si nici faptul ca Rudy nu merge nu trebuie sa te ingrijoreze.Fiecare bb are ritmul sau.Bubu merge tinuta de manuta,singura insa nu are curaj,inca.
Laura
.Abia astept sa am inca un bb,eventual tot fetita(ale tale sunt minunate,cred ca ti-am mai spus!).dar deocamdata,numai gandul ma sperie,la cat de...incercati suntem.
Uitasem,Thea,la 1 an,avea 8 kg(fix) si 80 de cm.Lunga si slabuta,desi dr. nu m-a crezut ca are doar atat si m-a pus sa o cantaresc in fata ei.Oase delicate si muschi cat cuprinde.In rest,numai de bine despre Bubu.Eu,dupa discutia de astazi cu bona,in care mi-a marturisit ca sotul nu mai suporta stressul la care este ea supusa si dorinta de a-i reduce programul,sunt cu nervii varza.Mentionez ca programul ei incepe la 9 si se termina la 5(uneori insa nu vine deloc sau sta doar 3-4 ore) si nu face decat sa o plimbe&hraneasca pe Thea.Nu gateste,nu spala,nu calca si mai mult,uneori imi lasa si biberoanele nespalate.Pentru 6 mil,suma pe care i-am dat-o eu,ea cerandu-mi 4,5.Plus multe altele.O iau razna,in situatia in care am inceput serviciul si trebuie sa o iau de la capat cu cautarea unei bone.A mai avut si tupeul sa-mi propuna sa mai gasesc o bona si sa lucreze in schimburi,adica sa-mi chinui puiul cu doua straine.Poate daca dorm voi gandi mai limpede...Somn usor!
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

, mamica fericita de
Anna Lia (16.02.06) si
Daria Maria (13.08.01)