LMA*Ghiocei de martie-aprilie 2006* (32)
Raspunsuri - Pagina 15
MP spune:
La multi ani,Mariana!!! Dumnezeu sa iti fie alaturi in tot ce faci! Sa ai parte de tot binele! Iar copiii sa te faca cea mai fericita mamica din lume!

Fetelor,sa petreceti o duminica a Floriilor minunata! La multi ani tuturor celor care se sarbatoresc astazi!
Monica,Vlad
(27.01.2002) si Matei
(14.03.2006)
Serj spune:
salve!
dragele mele, va multumesc pt urarile de sanatate pt Ambra. acum e mai bine, dar acum avem alta boacana
mi a cazut cu capul de tocul usii, si are pe frunte pana la spranceana o dunga de toata frumusetea
. imi vine sa-mi dau palme, ca eu eram in spatele ei si asteptam sa deschida ea usa, si s-a impiedicat, nu am reusit sa o prind la timp
.
aseara, si-a prins degetele intr-un sertar atat de tare,, ca nici plans nu-i iesea de durere
uite asa, cu 100de ochi si nu ajung....
noe cu cea mai mare placere ne-am intalni, doar ca... trebuie sa mai asteptam
noi abia prin toamna am putea veni, desi cand vad cate sunteti care va tot intalniti, imi vine sa fac si eu bagajele!
andreea nu am apucat sa ti spun ca tare mi a placut tortletul buburuza. cu ce a facut negru deasupra?
alinaalex si al vostru a fost frumos (si cred tare bun) mie imi place foarte mult frisca 
mariana La multi ani!!!! sa fii sanatoasa si iubita si sa te bucuri de familia frumoasa pe care o ai! ma bucur ca ai reusit sa ai putin timp si pentru noi. cum merge cu Magda? si ceilalti copii cum se resimt cu gelozia? stii, intotdeauna am avut frica ca-l voi iubi mai mult tot primul copil, apoi m-am convins ca se iubeste la fel de mult.
poate ne pui cateva pozici cu voi (bineiteles daca primesti unda verde
)
catrinel ia sa vezi cum o sa ti lipseasca mami... si cu a mea au fost ceva conflicte, si apoi...asa am dorit-o. acum nu mai vrea sa vina sa stea mult la noi ![]()
cat ma bucur ca ai reusit sa mai scrii si tu 
bia as veni io sa va iau!!! 
ema multumesc, sper ca Mario este bine si el,< si terminati cu tratamentele. am tot vrut sa te intreb, voi stati prin colentina? mi se pare cunoscut parculetul unde ai pozele...
poli da ce sperietura ai tras
, macar a avut casca, nu? al meu sot, umbla si el cu astfel de mobile, si am o frica cand il are si pe Sergio cu el. nu l-am lasat pana nu i-a cumparat casca. dar tot imi tremura inima. uite ca din cauza unui nenorocit, ajungi sa plateasca cel care circula corect ![]()
ciuf multi pupici Evei, sa i treaca sperietura 
mihaser
, tu esti o scumpa ca de obicei, dar inca nu vreau pe lista.
fetelor, cred ca ar mai trebui sa scriu la cate una dintre voi, dar ma iertati. acum profit de vreme buna si scot copiii afara.
pupici la toata lumea si o duminica placuta 
uitasem, poze foarte noi nu am mai pus, dar de aici sunt ultimele
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/ciuffi67/detail?.dir=5209&.dnm=541dre2.jpg&.src=ph
cristina
[/url]mamica de 2 comori[/url]
Poze din vacanta
ciuf spune:
Delia si Iris, la multi ani de nume! Va doresc tot ce e mai bun.
Mariana, la multi ani! Iti dorim sa fiti o familie cat mai unita si fericita, copiii sa te tina numai cu zambetul pe buze si sa ti se indeplineasca toate dorintele.
(Vrei un preze? Iti trimit. Am o ditamai cutia)
Fetelor, aseara am fost la un chef de fete. Fain de tot. Daca nu era mama cu mine, cred ca al meu sot intra la griji ca asta e al doilea chef fara barbati. Dar am avut fun din plin.
Azi vrem sa iesim iar cu bicicletele, dar de data asta sotul va atasa de bicicleta lui un fel de carucior in care ne vor sta copiii. Sunt tare curioasa cum se va simti Eva.
Irina, exact asta imi doresc si eu. Sa vad o poza de familie a Marianei.
Serj, imi pare tare rau de Bru. Pup locul unde s-a lovit ca sa se bine mai repede. La manute prinse in sertar si Eva mea e mare experta.
Va pup.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
dianad spune:
Eu am scos manerele sertarelor si piciul inca nu s-a prins cum se deschid fara ele. O vreme nu voi mai avea parte de plansul acela fara glas din cauza durerii. Acum trebuie sa vad ce fac cu colturile de la mobile, vineri seara s-a lovit de coltul noptierei si i-a iesit rapid un cucui , iar acum are o vanataie de toata frumusetea in frunte, iedutul meu.Voi ii lasati pe copii in camera lor singuri? La noi acela este singurul teritoriu safe. Pe hol mai da de un caine ca Lessie, de o pisica siameza, in dormitor are lampi cu abajur care se pot sparge, in sufragerie carti si in rafturile de jos ale bibliotecii, calculatorul cu o mie de fire bagate in priza, plus baia in care e nisipul pisicii.DianaD & Alexandru
Ameera spune:
Salutare!
Incep cu urarile restante pentru cei care s-au sarbatorit de cand am scris ultima data. Deci, La multi ani si sa cresteti mari, sanatosi, frumosi si cuminti:
29.03 Bianca Nicole (Pispi), Alicia Maria (Kim), Anna (Cristina-Barz)
30.03 Maria-Maia (Adar), Vlad-Lucas (Lili Prejbeanu)
31.03 Adina Nicoleta (Andra Simona).
Si tot La multi ani si multa fericire pentru Mihaser si Mariana!
N-am mai intrat decat pe fuga in ultimele zile, am ajuns ieri la Zalau, unde o sa stam 2 saptamani, si aici e bataie mare pe calculator... n-am apucat sa citesc chiar tot. Sara e incantata sa fie inconjurata de atata lume, toti se invart in jurul ei, mai ales ca n-au vazut-o de la Craciun.
Andreea, am vazut pozele de la petrecerea de un anisor, super tortuletul-buburuza... iar Thea e adorabila!
Catrinel, imi amintesc ca atunci cand eram mici, si noi il preferam pe tata, pentru ca, in timp ce mama ne obliga sa ne facem curat in camera, sau sa mancam spanac, sau mai stiu eu ce, el era doar cu joaca si distractia, plus ca il vedeam si mai putin. Dar cand era vorba de vreun necaz, tot la mama cautam alinare... Insa oricum ii iubeam la fel de mult pe amandoi.
Poli, imi pare foarte rau de accident... Slava Domnului ca a fost doar atat!
Noe, asa imi facusem si eu socotelile... o bona tanara si draguta, cu care sa-mi fie drag sa-mi las copilul pana la 3 ani, si abia apoi gradinita. Dar daca n-am gasit... Tocmai pentru ca sunt asa de importanti primii ani, prefer sa o duc la o gradinita ca lumea decat s-o las cu o tanti rigida, de care nu ne place nici mie, nici ei. Oricum, o sa o dau la program scurt, ca si eu lucrez mai mult acasa.
Imi pare rau, as mai fi avut de zis, dar ma dau astia afara de la calculator. Pup pe toata lumea!
A, La multi ani si floricelelor!
Ameera si
Sara
"Only when the last tree has died and the last river been poisoned and the last fish been caught will we realise we cannot eat money." (Cree Indian Proverb)
Polixeni spune:
Va multumesc tare mult pt cuvintele frumoase si incurajarile voastre.Si eu am mers azi la biserica si am aprins o lumanare multumind lui Dzeu ca nu a fost mai rau.Sotul meu nu a purtat casca(desi il tot bat la cap) insa din fericire nu s-a lovit la cap.Este foarte adevarat ca e tare periculos cu motocicletele astea...acum e foarte stresat ca vede ca nu se poate descurca fara ajutor si tot "maraie".
Azi am mers si la restaurantul unde va avea loc nunta si am pus la punct si ultimile detalii.
Maine avem de alergat pe la doctori si politie.
Nu pot sta prea mult pt ca sunt destul de obosita.Azi am facut modificarile (mutat mobile) in casa pt a primii invitatii(adica pe ai mei) si m-a ajutat si soacra.Apoi am facut baie baietilor si i-am dadacit.
Va pupicesc pe toate si voi incerca sa va citesc cand voi putea.
Aveti grija de voi!!
alinaalex spune:

MARIANA!!!
SA-TI DEA DD SANATATE, FERICIRE SI PUTERE SA-TI CRESTI CEI 4 COPILASI!
LA MULTI ANI!

FLORIILOR!!!
Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
poze
ursuletul meu
alinaalex spune:
Noi am facut ieri inca o minipetrecere, cu taiere de motz. Au venit nasii, niste prieteni, soacra si maica-mea. Si am mai comandat un tort cu ocazia asta (frisca cu fructe,
)
Marc si-a ales de pe tava: un patent, pachetul de tigari si pixul. Probabil va fi inginer fumator ![]()
Am pus poze in albumul Petrecerea de 1 anisor, la pozele de la semnatura.
Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
poze
ursuletul meu
Catrinel_17 spune:
POLI, imi pare asa de rau!!!!! doamne, ce sperietura ai tras! Bine ca nu a fost mai rau!!! refacere rapida, mai, si sa poarte casca, nu e de glumit. varul meu tot asa cu motocicleta a patit-o si a stat mult in spital, a fost nasol. pupici!!
AMEERA,
mi.ai mai dat si tu speranta, ca zau, tare sunt deprimata. si acuma au venit socrii, care EFECTIV din 5 in 5 minute exclama tare si admirativ:" daaaa, pai tot la tati vreaaaa!". O sa explodez, pe bune.
MARIANA
la multi ani!!!!!!!!! numai fericire si noroc! si multa sanatate! cum te simti?
NOE, baga numarul ala de telefon, poate ne esemesuim...m-a distrat faza cu pup-pup-pup
Am stat si io sa ma gandesc la bancul ala. Complex, bei…
6 intr-o saptamana am scris? 6 in cam 6 saptamani voiam sa zic.
SERJ, ufff, ei asa de repede se misca, nici nu ai timp sa reactionezi, stiu cum este. Pup Ambrutza.
KIM, cred ca ai dreptate la faza cu bunicii. Abia astept sa primim loc la gradi, si o mai taiem... si nu am rabdare cu ei...nici cu ei...cum nu aveam nici cu mama...
AIDA, stii deci despre ce vorbesc. Si tu dar tu faci si bebe 2... Asa-i?
CIUF, pai iar party??? Ce bien mi.ar pica si mie unul… din ala cum faceam in Timisoara, eheeeiii…
ARLEENA, sunt cateva mamici pe la noi care au alaptat mai mult, poate te mai ajuta ele. Am impresia ca la bebeii care au fost alaptati, diversificarea s-a facut mai greutz. Dar cu un pic de rabdare, a mers. Bafta!!
MIHASER, noroc cu tine ca te mai ocupi de listutza!! 
DELIA, chiar, cum e cu testul? Maine?
ALINAALEX, cool cu inginerul fumator ![]()
Va pup, pe maine
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)