***LA REDOUTE(13)***
Raspunsuri - Pagina 13
aissa spune:
Cin eu ii am si sunt tare draguti, bine finisati...singurul lor
defect e ca sunt 48 (atat aveau cei mai mari) si intru in ei daca nu respir si n-am pretentia sa ma asez. Dar la 2,77 cat am dat pe ei chiar nu mi-a parut rau, daca pana la vara nu slabesc ii dau cadou sora-mii.
Nu au deloc elasticitate, sau aproape deloc, si e un fel de doc, ceva mai gros decat ma asteptam. A, talia o au joasa, alta chestie, ca daca erau talie normala sau inalta imi intrau suncile mai bine. Asta e realitatea, dar daca esti slbauta sigur iti vin bine.
cin spune:
De-asta si intrebam, ca in poza par a avea talie joasa...
pana una alta, tot sucesc produsele din cos
ca sa ma incadrez in 40 eur cu tot cu transport...da' nu reusesc
Nicoleta, mami de Vlad Cristian
o floare pt doamne
madau spune:
Acum am aterizat si eu de la Posta...nimic de la LR
, insa am luat tricicleta Mirunei
, ma duc s-o desfac ca nu mai pot de nerabdare. Revin
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
cin spune:
Aissa, hai, ca tu ti-ai prins urechile cu calcule ...ajuta-ma si pe mine...am platit la primele 2 comenzi 35.36 eur + 6 eur transport.
acum am cosul cu diverse prod si aplic un cod de transport gratis... si am total 34.24... merge sa mai pun un produs de cativa eur sa ajung la 41 eur total platiti pana acum? ![]()
o floare pt doamne
cin spune:
LAvi, n-am eu noroc sa ratez distractia...nu vezi ce probleme existentiale am?
dar as vrea sa sa incadrez in banii aia, chiar daca raman in paguba cu 2-3 eur...ca sa n-o tot lungesc ia banii, na banii...
o floare pt doamne
lavi02 spune:
Pai mai ai si aia 10% care se aplica ulterior; pe care nu ii vezi acum.
Plus ca nu stiu daca Sabine o sa accepte chestia cu codul de transport gratis.
mariaaa spune:
Buna fetelor
va urmaresc de ceva vreme si am comandat si eu pe la redoute. Problema este ca nu am primit comanda, desi au trecut 20 de zile de cand am facut-o. Am primit insa un email de la ei in care imi zic
Je vous remercie de la commande que vous nous avez confiée.
Je suis désolée de ne pouvoir donner une suite favorable.
Votre banque a refusé la transaction bancaire.
Je vous invite à renouveler vos instructions.
cordialement.colette sénéchal
Din ce inteleg eu ei zic ca este o problema la banca, desi am scos extras de cont si banii apar cu minus in ziua cand am dat comanda si apoi peste 2 zile apar o data cu minus si o data fara. In total apare ca au fost scosi de 2 ori si pusi inapoi o data.
Cel de-al doilea mail primit de la ei suna asa:
Vous vous inquiétez de ne pas avoir reçu votre commande.
Je vous présente mes excuses pour cette attente.
Votre colis a été expédié.
Il vous parviendra sous 20 jours à votre domicile.
Si votre colis est mentionné "en préparation" dans votre suivi de commande,
merci de ne pas en tenir compte.
Je reste à votre disposition.Cordialement.
Fanny,
Relation Client du site www.laredoute.fr
Zau ca nu mai inteleg.
Cum apareau banii in extras la voi? Sa mai astept coletul ![]()
nushulica spune:
salutare fetelor!!!
28533 transport gratuit
eu inca mai caut coduri
maria eu inca nu am primit extras de la banca sa vad cum apare pe extras...dar nici nu am avut probleme pana acum...si sper nici sa nu am...trimite-i un mail lui sabine cu un scan al extrasului sa vada si ea ca banii sunt luati de la tine
INGRID
cin spune:
Ptiu...ca de aia 10% am uitat
. oricum, cat de cat am aranjat cosul si chiar am s-o intreb cum e cu codurile de red in cazul asta...daca tot e bal...pai, bal sa fie..![]()
numai ca, nu-mi raspunde 
Mariaa, pana la urma, coletul teoretic s-a expediat? sau poate chiar sunt banii blocati aiurea la banca, ca s-au mai intamplat de-astea...
o floare pt doamne