sangerare si dureri de burta HELP
Raspunsuri - Pagina 2
stefaniya spune:
Buna,
si eu am inceput sa sangerez la 12saptamani.Prima doctorita a zis ca nu e nimic grav dar eu sunt genul care daca simt ca ceva e in neregula verific si am mers la un alt medic destul de cunoscut,scump dar in momentele alea banii nu prea conteaza.Si mi-a zis ca placenta e inserata jos si ca pot pierde sarcina in orice moment.A picat cerul pe mine dar am inceput sa ma odihnesc cat mai mult,am facut si niste injectii si uite ca am ajuns la 38+5s si totul e bine.Nu te lasa in baza unui medic,mergi al altul la control indiferent cat cheltuiesti,trebuie sa fii sigura care e problema.
Eu iti doresc multa sanatate si sa nu fie nimik grav!
*****BEBE*****
florina spune:
Da, la inceput a fost doar un strop dar durerile erau cumplite si chiar simteam ca pierd copilul, nu stiu cum sa-ti descriu. Am stat in pat, durerile m-au lasat incet incet dar colul a ramas intredeschis si s-a scurtat.
Cand credeam ca sunt mai bine au inceput sangerarile...
Imi pare rau, nu am cunostinte de specialitate si nu stiu ce inseamna acea valoare.
Ar fi o mare greseala sa nu dormi de neliniste - liniste si odihna este ceea ce-ti trebuie acum. Daca ai dureri in continuare si simti ca vrei o alta opinie pana saptamana viitoare fie du-te direct la spital, fie incearca sa contactezi unul din doctorii recomandati de mamicile din cluj: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65883
Sunt si mamici din Cluj si ele te pot indruma spre un cabinet privat/clinica/spital de incredere.
Vezi cum te simti si la urmatorul control, oriunde ar fi, incearca sa afli cat mai multe despre col si cat de serioasa e problema deschiderii lui. Poate ca dr. ti-a spus in treacat pentru ca nu ai motiv de ingrijorare, poate are dreptate dar trebuie verificat si cel mai sigur ar fi sa stai cat mai mult la orizontala pana atunci.
Dar nu sta pana saptamana viitoare daca durerile sunt mari si sangerezi din nou.
Cu bine,
Florina
nikol31 spune:
buna fetelor, azi dimineata n-am mai putut de ingrijorare si am fugit la medic. nu mai puteam sa stau pana saptamana viitoare ca si ma apucau toti dracii. m-am dus cu tupeu si i-am spus ca de la ultimul control sunt f ingrijorata si ca il rog sa se mai uite o data. mi-a facut eco si a zis ca totul e ok. placenta este bine , bebeul la fel. mi-a facut si control pe masa si mi-a verificat colul si a zis ca este inchis. a spus ca nu am de ce sa-mi fac griji ca totul e bine. m-am mai linistit acum, dar nu imi este in clar de unde au fost firicelele acelea de sange. eu sper ca medicul a vazut clar care este situatia. eu i-am spus ca si simt niste dureri prin burta, el a zis sa ma linistesc ca totul e bine. eu sper ca nu este chiar inconstient. face asta de 30 de ani si ma gandesc ca stie ce face. oricum daca nu vor disparea durerile si mai apare sangerare voi merge sa mai cer o parere. va multumesc fetelor si va voi tine la curent