*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (46)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Cat se fac si galustele mele, mai scriu un mesaj.

Mica si sotul meu e mai mult plecat decat pe-acasa. Acum cateva luni a fost in Londra, apoi mai mereu are cate ceva de rezolvat ba prin Tokyo, ba prin Fukuoka si de multe ori innopteaza la un buisness hotel. Plus ca , si in zilele noastre "bune" , ne vedem in general noaptea si dimineata. RAAAR ne permitem o dupa-amiaza impreuna , intr-o zi normala a saptamanii. In schimb duminica e "sfanta". Eu m-am obisnuit cu situatia si mi-am facut programul in asa fel incat sa nu-i simt foarte tare lipsa: merg la biblioteca, mai citesc cate ceva, mai vad cate un film, mai invat japoneza, ma mai lupt cu kanji, mai participam la cat o clasa de caligrafie/ikebana, putin shopping, o masa cu prietenele japo. Asta cand nu lucrez. La tine o saptamana e floare la ureche.

Carstea si eu ma fac in continuare cu epilatorul ( iar inghinal pe unde doare prea tare , cu lama). Cand eram in Ro inghinal ma faceam la cosmetica cu ceara calda si mi-era mai mare dragul, dar aici nu se practica metoda asta ( gasesti saloane doar cu epilare definitiva si e fantastic de scump!!)Am incercat cu ceara rece ( de la Veet) dar ma invinetesc fantastic si ma las pagubasha. Plus ca acum nu m-as risca cu asa ceva. Concluzia: inghinal lama e prietena mea. In rest nu am nici o problema si folosesc eiplatorul, nu ma doare absolut deloc.

Paflo aici, la pernele alea cu gaura in mijloc , pt mamici , am vazut ca s-a adaptat termenul american si le spune donut cushion. In italiana habar nu am .

Liviana sanatate lui Matei ! Groaznic ca a trebuit sa stati internati in spital.

Pauly pe unde umbli? Sper ca esti Ok! Ati terminat renovarile?

Am vazut achizitiile voastre de la Baby Expo, si pot spune ca sunt tare frumoase si utile . Ma bate tare gandul sa iau si eu pompa de sani ( cu toate ca prietenele mele cu bebici mi-au spus sa astept intai, sa vad daca am nevoie si apoi sa-mi cumpar). Nu costa mult, dar pe mine ma streseaza ideea sa dau banii aiurea pe lucruri inutile.

Sobi tu intrebai de asternuturi speciale parca. Aici am vazut ca sunt un fel de aparatori/cearsafuri pt saltelute , waterproof. Se pot spala in masina . Plus ca am vazut prosopele-tampoane ( le zic eu), de diferite dimensiuni, care pot fi intinse pe patut , peste astenutul normal. Nu vreau sa sune ciudat, dar chestii de-astea am folosit cand ne-am cumparat catel , in primele lui saptamani de viata . Intr-un colt al verandei puneam absorbante de-astea speciale si il invatasem sa faca pisu acolo.

Elteka foarte interesant de ce ziceai tu de Omega3. Citisem si eu despre asa ceva, dar din mesajul tau m-am lamurit foarte bine. Cum se numesc vitamilele pe care le ei tu si de ce firma sunt produse? Aaa, aici se gaseste ulei de peste la supermarket. ( si ulei-ulei, si fel de fel de produse traditionale cu grasime de peste- chiar si rechin. Eu personal le-am evitat caci am amintiri horror de cand ma fugarea mamaia prin curte cu lingurita de ulei . )

Ma duc sa mananc si revin mai tarziu caci azi sunt singurica si-mi fac de cap.

POZE BEBE
Film eco 4D

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilky spune:

Si inca ceva important.Daca mai vrea cineva carut Peg Perego, preturile de la expozitie sunt valabile inca 2 saptamani, asadar puteti comanda.Iar carucioarele, vin si ele tot in 2 sapt. de la comanda.Super,nu?Merci inca o data alyna!Vom avea carucioare la fel :).Mi-au spus ca Pliko Pramette este cel mai reusit dintre modele si desigur si cel mai scump!Cel mai scump dintre:Uno,Venetia,Pliko, desigur!

Liliana 34+ cu micuta Diana Gabriela
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Androix, merci pt raspuns. Enterol i-am administrat pana sa intru in spital cu el. Acum nu i-a mai fost prescris si deci nu-i mai dau.

Vreau si eu sa stiu daca fructoza este indicata la diaree. Andrada, stii tu cumva? Merci pt imbarbatare!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 30s cu baby-boy2

Forum despre Flori Presate (3)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Liviana, NU!!! Fructoza poate declansa ea insasi diareea!!! Fructele care au continut mare in fructoza sunt contraindicate tocmai din acest motiv... asadar eu iti sugerez sa nu-i dai FRUCTOZA!!!

Andrada 33+ cu Antonio

Mergi la inceput

Andrada, merci mult pt raspuns! Doctorita mi-a zis sa-i indulcesc compotul lui M cu glucoza, insa vanzatoarea de la plafar mi-a zis ca glucoza nu se dizolva in apa si mi-a recomandat fructoza. Am avut o ezitare, asa ca am cumparat si una si alta. Ia spune-mi glucoza, sigur e bine sa-i dau? Ma gandesc ca poate in apa fierbinte glocoza maruntita se va dizolva totusi...

Mergi la inceput

Glucoza... e OK!!! BA chiar se si administreaza injectabil(bine nu e cazul vostru) in tratamentul cetozei la cei care varsa sau au diaree...

Dar de fructoza eu asa stiu ca poate da DIAREE...

Andrada 33+ cu Antonio

Mergi la inceput

ok, Andrada. Glucoza a avut perfuzabil in spital, dar nu stiam daca e ok si pe gura. O sa-i dau insa in compot.

Mergi la inceput

Liviana... sper sa nu ma insel cu FRUCTOZA... dar EU ASA TIN MINTE... ca ar da DIAREE... Oricum mai bine ca ai luat si glucoza...

Multa SANATATE lui MATEI!!! Si... daca te incalzeste cu ceva... nu e singurul cu DIAREE ... Eu am inceput sa iau Fe (care cica ar avea ca react. adversa constipatia) si parca si mai des merg la WC

Andrada 33+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Carstea eu nu am vazut scris pe crema depilatoare nici o contrindicatie in sarcina! Deci...
Daca eu am contract individulal de munca beneficiez de salariu pentru nastere (cel suplimentar)?

Alina-Mirela 27+ cu MARIA
Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

quote:
Originally posted by miniuta

buna dimineata!
cum ar fi ca pe toata perioada alaptarii ar fi bine sa renuntam la laptele de vaca, pentru ca acesta contine niste grasimi pe care stomacul bebelusului nu le poate digera, si care duc la colici, alergii si alte povesti urate.

Miniuta, spune-mi, te rog, e vorba exclusiv de laptele de vaca sau si de produsele derivate?! Am o prietena care alapteaza si i-am spus, si ma intreba daca altceva poate manca (branza, iaurt...).

Madi +

Asa creste bebe!

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput