SUPERDIETA "Maninci sanatos;Slabesti frumos"(cap4)
Raspunsuri - Pagina 25
lucians spune:
Sincer,am sa fac exceptie pt 2 zile si-am sa mananc putin din fiecare,dar pana-n orele 18.Iti dai seama ca n-am sa rezist...Io am incredere in mine,si dupa Pasti ma pun si pe bike-ul de-acasa,ca sa ma scot
.As trage si niste kilometraje,dar parca singurica mi-e "jena".Sunt adepta jogging-ului de seara, dar sa fiu in siguranta...adica sa mai alerg cu cineva sau sa merg in curtea scolii cu husbandul,ca altfel nu.
Apropo,e cineva interesata in zona DR.Taberei sa alerge cu mine,sau poate-n gasca mai mare?
Gabitza
cu
Daria(14 iul'06)si
Andrei(28 dec'96)
7-8 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip
intalniri de bebici
Tornada spune:
LIDIOARA -nu stiu daca este un cantar bun ,noi la servici avem numai rable arata 62,800,dar nu cred mai ales ca vin si rusnacii.ma simt si balonata,nu cred .La servici avem numai porcarii de cantare,daca vin toti si se cantaresc unii au si 130 kg.va inchipuiti ca se duce naiba cantarul,am cautat sa-mi cumpar unul dar am gasit numai porcarii electronice,dar voi vedea.
GUSTA-hai la ceai,eu sunt deja,o sa fac un tort bun de bezele....si eu cum sa nu mananc.Sa vezi Lidioara ce ai de calculat dupa sarbatori,atunci sa vezi.
LUCIANS- ce as veni si eu cu tine dar sunt in C-lung Muscel,hai tu cu mine la sala...
Tornada spune:
GUSTA -imi pare rau ca ai refuzat ceiutul meu ,eu nu pot ajunge la cafeluta cu voi .va pup si ne intalnim maine
ANKY-eu am ceva de tae bo de pe net dar se vede super naspa o sa mai caut poate gasesc ceva mai bun,dar nu pot sa fac singura si de aceea merg la sala si sauna.
va pupic pe toate.
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by Tornada
LIDIOARA -nu stiu daca este un cantar bun ,noi la servici avem numai rable arata 62,800,dar nu cred mai ales ca vin si rusnacii.ma simt si balonata,nu cred .La servici avem numai porcarii de cantare,daca vin toti si se cantaresc unii au si 130 kg.va inchipuiti ca se duce naiba cantarul,am cautat sa-mi cumpar unul dar am gasit numai porcarii electronice,dar voi vedea.
Pai in cazul asta ..TI-AI ATINS TARGET-UL
ASA CA INTRI IN RINDUL
-lor

FELICITARI ..
TORNADA 

LIDIA si
Stefan-Eduard (21.08.2006) Rezultate SUPERDIETA
Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."
mamidestefan spune:
Si daca voi va infruptati din bunatati ..
eu am trecut la regim cu fructe +suc de morcov..+fulgi de secara
Iata meniul meu de azi (in ordinea in care le-am papat):
-1 suc de morcov
- 50gr fulgi de secara cu lapte degresat
-1 cafea
-1 grapefruit
-2 mere
-1 grapefruit
-1 mar
-1 ananas
Sunt foarte curioasa ce rezultate am miine dimineata ..
Oricum nu mi-am propus in mod expres sa maninc fructe..
dar abia pe la 4 si ceva a mincat Stefan de prinz..
si dupa .. urma sa imi pregatesc si eu o salata ..
nu am mai avut nici un chef de pregatit ..asa ca am luat un grapedruit..si fuguta iar afara ..
iar la 7 nu mai avea nici un rost sa mai maninc salate..
ca ma astepta ananasul
..TARE A FOST BUN SI DULCE
.
Am uitat de FULGII DE SECARA CU LAPTE...Astia imi sunt nelipsiti de ceva timp ![]()
LIDIA si
Stefan-Eduard (21.08.2006)
Rezultate SUPERDIETA
Marilena12 spune:
Lidia, multumesc pt floricica! Ananas am mereu, ca papa pitica, din pacate eu nu ma prea omor cu fructele, de apa scap band ceaiuri diuretice, ca tot vorbiti despre ceaiul de soc...
Cred ca am mancat acum de cand cu superdieta, mai multe fructe decat am mancat in ultimul an.
Azi nu am mai mancat decat restul portiei de urzici cu mamaliga pe care am inceput-o la pranz. Si tot nu am terminat din farfurie, restul a mancat cainele. Nu ma recunosc, ma port precum o anorexica, eu care rupeam frigiderul. Dar sunt foarte preocupata in perioada asta de niste probleme, cred ca de-aia nu-mi arde de mancare. Si de cand merge Anna singura, nu mai am timp nici sa respir.
MARILENA SI ANNA
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by Marilena12
Lidia, multumesc pt floricica! Ananas am mereu, ca papa pitica, din pacate eu nu ma prea omor cu fructele, de apa scap band ceaiuri diuretice, ca tot vorbiti despre ceaiul de soc...
Cred ca am mancat acum de cand cu superdieta, mai multe fructe decat am mancat in ultimul an.
Azi nu am mai mancat decat restul portiei de urzici cu mamaliga pe care am inceput-o la pranz. Si tot nu am terminat din farfurie, restul a mancat cainele. Nu ma recunosc, ma port precum o anorexica, eu care rupeam frigiderul. Dar sunt foarte preocupata in perioada asta de niste probleme, cred ca de-aia nu-mi arde de mancare. Si de cand merge Anna singura, nu mai am timp nici sa respir.
MARILENA SI ANNA
Tare sunt curioasa sa te vad in pozici ..
Abia astept sa ni le arati

LIDIA si
Stefan-Eduard (21.08.2006) Rezultate SUPERDIETA
mimi_dumy spune:
Hello,
la raport : doar - 0,5 kg, adica 75,5 kg.
Pana la paste sper sa nu mai poftesc la nimic
.
Felicitari fetelor care au reusit sa termine superdieta cu brio. 
Felicitari si celorlalte fete pt kg pierdute.
Va pup si noapte buna.
Mimi &
Daria (4 nov 2005)
www.dropshots.com/mihaeladobre1977" target="_blank">filmulete Daria
mamidestefan spune:
Haideti luptatoarelor la o 
Ca eu am vesti tare bune 

..
CADERE SPECTACULOASA
DE 800GR ..
Asa ca iata-ma ca am ajuns la 65.2kg
Parca incepe sa fie simplu de slabit ..dupa un anumit prag..
Oricum ..se pare ca sotziorul meu incepe sa se ingrijoreze..
cica ..o sa continui sa slabesc ..
de nu o sa mai stie organismul sa se opreasca ..

..
da ..eu cred ca cu citeva felii de tortulet
..
uita complet sa mai slabesca ..asa ca nu imi fac griji
LIDIA si
Stefan-Eduard (21.08.2006)
Rezultate SUPERDIETA
nikolett2445 spune:
LIDIA iti multumesc pt floricica,sper sa primesc doua sapt asta de dimineata nimic spectaculos 200 g asa ca inca nu ma laud cu nimic.