vis sau avertizare?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Yo am o constatare pe propia piele....daca dorm mult atunci si visez. Voi nu aveti un somn eficient daca aveti timp sa si visati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Da, dar nu am lasat sa se implineasca pentru ca am tinut cont de vis.
Il visasem pe tatal meu care ma felicitase pentru obtinerea permisului de conducere dar mi-a spus categoric sa nu merg cu masina in ziua urmatoare. N-am indraznit sa vad ce se-ntampla daca nu dau ascultare.
Guestus eu visez in fiecare noapte, dar in fiecare, nu stiu ce-i aia noapte fara vise, n-am luat pauza niciodata, daca dorm mai putin decat necesarul am si vise si migrene, daca detii cheia somnului fara vise spune-mi si mie.

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Cred ca visele astea apar spre dimineata...zic sa te trezesti inaintea lor....militarie si nimic altceva. Fumezi...maninci tirziu...grasimi....bei?
Cite ore aloci somnului?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

da, eu patyesc foarte des.Mama mea care a murit acum 7 ani imi apare foarte des in vis si ma avertizeaza sau imi da sfaturi.Si cand am nevoie de sfaturi ile cer si imi apare noaprtea in vis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Si eu cred ca se intampla chestii din astea desi mi nu mi s-a intamplat. I s-a intamplat insa nasei mele care a visat intr-o noapte pe tatal ei mort care ii spunea "ai grija ca incepe circul" iar a doua zi varul meu (fiul ei) a facut o criza grava de apendicita si peritonita si a ajuns in cateva minute pe masa de operatie, si pana mai inainte nu avusese nimic.
Am mai auzit multa lume ca viseaza pe cei morti, chiar si eu am trait asta dar nu am primit vreo avertizare.
Eu cred ca toti visam si o facem des, dar nu mereu ne amintim ce am visat.

Fetele mele

Mergi la inceput

Si cei ce apar in vis va dau sfaturi direct si la obiect.....adica va spun ca leasingul azi 2007 are DAE mai mic decit creditul...sau ce gen de sfaturi primit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

mie imi spune pretul apartamentelor pe urmatoarele 6 luni si preturile la bursa pe ziua respectiva
mai guestus, nici chiar asa, dar eu cer sfaturi cand am un examen, can a trebuit sa vand sau sa cumpar o casa,cand incep un servici nou, cand plec undeva, chestii de genul asta
vrei sa o intreb ceva pe mama special pentru tine
chiar vineri am intrebat-o pe mama daca is insarcinata, deoarece medicii uni spun ca da, altii ca ba, si ea mi-a zis in somn ca sa stau linistitca ca is, si azi dimineata mi-a iesit testul clar pozitiv

Mergi la inceput

Da vise erotice aveti...cu cineva viu ma refer...sper ca nu incepeti cu elvis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

quote:
Originally posted by Guestus

Yo am o constatare pe propia piele....daca dorm mult atunci si visez. Voi nu aveti un somn eficient daca aveti timp sa si visati.

Eu nu dorm mult, ca nu ma lasa Petra (ma tot trezesc la 2-3 ore) si cu toate astea am nopti (putine) in care visez.
Chiar acum vreo 2-3 saptamani am visat pe cineva ca mi-a spuc ca mai am de trait 10 zile . Eu cred ca e urmare la filmele care le urmaresc sau la oboseala acumulata sau ca mi s-a zbatut ochiul acum vreo luna si am citit numa tampenii.

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

quote:
Originally posted by olim
chiar vineri am intrebat-o pe mama daca is insarcinata, deoarece medicii uni spun ca da, altii ca ba, si ea mi-a zis in somn ca sa stau linistitca ca is, si azi dimineata mi-a iesit testul clar pozitiv

Fie ca baietelul care va veni in Viata voastra sa fie sanatos, cuminte, sa creasca mare si voinic, sa se nasca usor, sarcina sa fie fara probleme si.... sa va pape urechile !

DARAEL
Fericit Non-Stop
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">27 grame de Sanatate pura

Mergi la inceput