Nou stil de viatza (135)
Raspunsuri - Pagina 8
anky spune:
Vreau sa ma alatur si eu in curind voua,vreau sa dau jos 4 kilograme.Am 1,68 si 60 de kile,vreau sa ajung la 56 de kile.Momentan nu am voie sa fac sport,asa ca mai astept pina mi se da verde la sport.
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05 
"Happyness is the key to your heart"
andre_ea spune:
quote:
Originally posted by DianaR
Andreea, succes la daneza! Sa te tii tare pe pozitii!
Multumesc! Ma straduiesc. Oricum tin numai 6 zile. Ziua nr. 7 e imposibila pentru mine.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'
Lamaitele: Andre_ea-Ileana-Hopes-DianaR
mamica dulce spune:
Buna fetele ce faceti???
Eu sunt trista...raportul meu fermecator de joi s-a dus naibii in weekend
....a fost frumos,s.a meritat,dar tot imi pare asa de rau....

Sper sa recuperez pana la raportul de joi,macar o stagnare sa raportez....
MEniul pe astazi e..simplu: pui la rotisor(putin) si castraveti presarati cu putina sare(simplio nu pot sa-i mananc ca mi se strepezeste gura,dar cu sare as fi in stare sa mananc 3 zile)
Asa ca maine tot asa o s-o tin...castraveti(eventual salata) cu ceva muschi la gratar,sau piept de pui.
Daca merge dieta o patentez![]()
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
carnaval
alma_n spune:
Buna seara!
Am citit tot ce s-a scris si recunosc ca nu prea m-am inghesuit cu scrisul!
Poate unde mi s-a parut si mie ca nu prea sunt bagata in seama!. Acum, judecand la rece, dupa tot ce am citit, mi se pare chiar normal: voi va stiti mai demult iar noi cele inscrise mai de curand(ei bine, unele dintre noi)nici macar nu v-am dat ocazia sa ne cunoasteti. Ne-am dat singure la fund
. Totul s-a redus la a raporta niste kg.
De multe ori am simtit nevoia sa postez tot ce mananc in ziua respectiva. La mine cel putin functioneaza foarte bine faptul ca, stiind ca trebuie sa scriu ce mananc, mai tai din portii sau chiar renunt sa mananc anumite lucruri!
Altfel patesc ca acum: stiind ca nu scriu nimic, vineri si sambata am mancat cam mult (am fost in vizite
) si asta se vede la cantar. Voi fi fericita daca voi rapota macar stagnare!
Pupici
violeta70 spune:
Bine v-am regasit!
Am lipsit week-end-ul asta. Nu am fost plecata, dar am fost ocupata.
Ma scuzati ca intreb, dar cumva la echipa negrutelor nu a fost modificat procentul? sau poate mi se pare mie? Dar parca saptamana trecuta aveam acelasi procent si acelasi nr. de kilograme (7 kg).
Nu a calculat Bfly, pentru negrute joi dupa-amiaza? Parca asa am citit!
Bfly, Adelapop, Cristina_C, unde sunteti?
Daca ma insel,
.
Fetelor nici eu nu am nici o treaba cu nebagarea in seama, eu ma bucur ca sunt cu voi si astfel pot sa ma mobilizez. La gandul ca joi trebuie sa dau raportul, ma abtin si nu prea dau iama in mancare. Poate sa confirme si sora-mea. Este adevarat ca majoritatea dintre voi sunteti vechi, si va cunoasteti mai bine (chiar daca doar prin net).
Am o intrebare, am inteles ca mephala30 este noua serifa, nu? Atunci va intreb, daca depasesc targetul anuntat la inceput, este vreo problema?, sau trebuie sa-l schimb? Eu cred ca nu asta este important, ci faptul ca slabesc.
Zuzulici, imi pare rau ca mereu cand citesc mesajele tale, esti ba tu bolnava, ba sotul, ba fetita. Sanatate multa iti doresc si ai grija de cea mica.
Va las acum, si sper ca maine sa pot intra si eu mai devreme, desi ma duc la sala, ultima sedinta, dupa care fac o pauza pana dupa Paste.
Va pup si va urez toate cele bune.
Pierderea de kilograme
La negrutele mortale
[b] Da usurinta in miscare 
Cristina_C spune:
Violeta, prezent!
Azi chiar am fost mandra de mine, am avut o zi numai de lactate: 3 pahare de Kefir, o cana cu lapte si 30 de minute cu bicicleta.
Am avut dreptate, de cand s-a incalzit vremea mi-e mult mai usor sa nu ma abat de la regim. Nu simt nevoia sa mananc dulce si sunt mai activa (am chef de sport). Din pacate target-ul de 4 kg nu cred c-o sa mi-l ating pana pe 5 aprilie, dar sper sa fiu cat de cat pe aproape. Nu 60, dar macar 62. In august merg la mare, apoi la o nunta si trebuie sa fiu neaparat slaba!
Tzuni spune:
Mephala, sper ca nu te-ai suparat pe mine! 
_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
ina C spune:
alma, nici nu ma gindesc sa raportezi stagnare...mai e timp pina joi...ai doua zile de regim...macar - 0.100 kg,nu?
Hai ca poti!Asa imi spun si mie zilnic.

Si sa stii ca eu "te bag in seama " aproape la fiecare postare, mereu am spus sa ne cunoastem, sa ne mobilizam, asa ca...
Eu mi-am propus sa raportez cel putin - 1 kg 
Hai fetele teal, lasati
si treceti la 

!
ina C
Cookie - Alma - Ina - Claudelu
Tzuni spune:
Bravo, ina, pt progresul pe care il faci cu stepper-ul! Nu te da batuta! Dupa 20 de min se ard caloriile!
Hainde, ina 

_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
ina C spune:
apropos, alma si eu sunt noua.
Si crezi ca ai scapat de "declarat" meniul?I-a spune repejor ce ai mincat ieri si azi si ce vei minca miine!
ina C
Cookie - Alma - Ina - Claudelu