Nou stil de viatza (135)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Crystina si Miag , multa sanatate si o zi frumoasa alaturi de cei dragi.

Claudia, pentru Raul, sa creasca mare si sa-ti aduca numai bucurii.

Ina C, din experienta personala iti spun ca rezultatele vin in timp..daca te tii de dieta si sport fara abateri, in 3 saptamini ar trebui sa vezi o schimbare la cintar. Eu de exemplu stiu ca daca maninc doar ce trebuie (adica fara dulciuri sub orice forma) si merg la sala de 4-5 ori/saptamina, am sanse ca in 2-3 saptamini sa vad modificari. Sfatul meu: nu te lasa, da-i inainte cu spor. Si eu ma confrunt cu aceeasi problema de la inceputul anului.

Fetelor, poate ma lamuriti si pe mine: este "Delia" nume de floare sau nu? Taica-meu zice ca da, sotul zice ca nu. Eu stiu ca Dalia este o floare si nu Delia. Voi ce stiti referitor la asta?

Acum va las, ma duc la masaj ca am o "jena" la un muschi de la picior (de la sold in jos) si nu stiu de ce; sper sa ma simt mai bine dupa.

V-am pupat.

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

La multi ani Cristina si Miag!

Si ca sa fiu in ton cu lumea urez si aici La multi ani lui Raulica!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Lamaitele: Andre_ea, Adameasca, Hopes, DianaR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Buna fetelor!

Va multumesc pentru urari! Dau de baut pe alese!

Mia, "La Multi Ani"!!!!!

Claudia, sa-ti traiasca feciorasul si sa va bucurati de el!

O zi frumoasa tuturor, sa va bucurati de vremea frumoasa (acolo unde e)!

La multi ani tuturor cu nume de floare!

Carmen, Crystina, Khristin & Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bfly spune:

Buna fetele!
Cum e we vostru? Al meu e cam plin: musafiri, vizite, curatenie, mancare...etc.

Crystina si Miag! Sa aveti parte de tot ceea ce e mai frumos anul asta! Sanatate multa si sa fiti iubite!

In ultima saptamana, n-am mai reusit sa tin Scarsdale, in schimb m-am cam infometat...fara intentie. Am trecut de la regimul "are mama grija de bebel" la cel "am singura grija de bebel". Cu alte cuvinte, m-am mutat inapoi la casa mea, dupa doua luni de stat la mama acasa, unde se pare ca reuseam sa-mi gasesc timp si pentru mine! Acum, nu mai am timp nici sa mananc...si uite asa am dat 1 kilogram jos, fara sa ma stresez cu diete!
Totusi, stiu ca nu e un stil de viata sanatos, asa cum impun obiectivele clubului nostru si o sa incerc sa ma organizez mai bine in asa fel incat sa am timp si de mancat, plus ca am o bicicleta pe care mi-am propus s-o chinui in urmatoarele saptamani. Daca tot am zapacit Scarsdale-ul, ma gandeam sa arunc un oki la dietele noastre pe alese si sa gasesc una de o saptamana cu care sa incerc sa-mi ating targetul (sau sa ma apropii de el) pana la sfarsitul concursului...desi stiu ca n-am sanse!

Violeta, esti o scumpa! Sigur ca sunt cu voi! Doar nu era sa va parasesc.

Mephala30 trebuie neaparat sa te si sa iti ofer o cu multe multumiri si recunostinta vesnica! Te intrebi de ce, probabil, nu? Ei bine, am vazut azi ca tu esti printre cei care au votat poza prichindelului meu zis "Voinicelul" in cadrul Concursului poze 2006!
Saru' maaannnnnaaaaaaa!
Daca mai sunt fete aici care au votat poza mea, le multumesc si lor din suflet! Imi cer scuze daca sunt aiurici si n-am observat!

Sper ca sunteti bine toate si ca aveti parte de o zi insorita ca si mine aici la Constanta!
pe toate!

Poze cu bebe shtrumf

Pierderea de kilogramela negrutzele mortaleda usurinta in miscare!

"Nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma."

Roxana, mamica lui Andutu grasunelu' bursucelu' scumpicu' zis "Piedone"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna seara fetelor!!!

In primul rand ii urez "La multi ani" de Florii sorei mele Violeta cu care am sarbatorit pana acuma, am sarit noi un pic peste cal dar....sa speram ca nu se vede la cantar.

In al doile rand...urez "La multi ani" tuturor sarbatoritelor de azi, si tuturor Floriilor, sa fie sanatoase si la punga groase.

Ma duc sa imi culc Baiatul !!!
O saptamana frumoasa va doresc...si...spor la slabit!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Va rog sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23" target="_blank"> aici poza "Parinti Fericiti" Va multumim!!!

Echipa verde ca smaraldul - "Dordia-Nastad-oLo-Liris" - noi vom dobori recordul!!!

Mergi la inceput

Buna dimineata! Ingrozitor de slaba activitate pe aici! V-ati chefuit ieir de florii, ai? Hai iesiti din frigidere!

Azi m-am cantarit ca am terminat 2 saptamani de Scarsdale, per ansambli sunt multumita, am reusit sa scap de 2,5 kg. Avand in vedere ca sunt pe ultima suta de metri... Dar prea curand nu cred sa-l mai tin... De azi iara Monti, usor adaptat, in sensul ca voi manca multe fructe, legume, lactate si o iau mai usor cu carnea ca mi-au esit pe nas saptamanile astea de Scarsdale.

Pupici!

Filmulete

Mergi la inceput

Nu stiu cum voi avea timp astazi, asa ca profit acuma si deschid subiect nou.

Poftiti la 136

Filmulete

Mergi la inceput