Nou stil de viatza (135)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

quote:
Originally posted by Zuzilici

So Tzuni, back to work, eh? Azi pana la ce ora stai?
Multumesc pentru gandurile bune si sper sa iasa bine.

Rubinele Castigatoare~~~~ Zuzilici - ZisaCami - Mik - Indra
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Zuzilici, sper sa termin treaba pana pe la 2 -3. Problema e ca m-a apucat o foameeee de mor! asta pt ca dragul meu coleg cu care muncesc, tocmai a terminat o shaorma cat China, bunaaaaa, usturoiataaaaa, plin acu de toateeeeee AM stat langa el si am rezistat cu stoicism. Ti-a aparut socrela in prag? Ce dragutze erati, tu si Cami si povestile cu soacrele voastre!

DianaR, frumosi puiutzi ai! Sa-ti traiasca!

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Socrela apare in 2 ore.
Daca si-a luat colegu' shaorma de la Spring Time du-te si ia-ti si tu o salata mare cu de toate in ea si baga si niste gratar din ala care intra in shaorma.
Sa ai pofta!

Rubinele Castigatoare~~~~ Zuzilici - ZisaCami - Mik - Indra
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Tzuni, . Ioi, shaorma... si ai rezistat? Esti de admirat!
Acum sunt intr-un asa hal incat salivez dupa orice. Imi trec prin cap tot felul de chestii dupa care imi lasa instantaneu gura apa dar in mod normal nici nu m-as fi gandit la ele...

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Lamaitele: Andre_ea, Adameasca, Hopes, DianaR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

OOOfff ...si mi-e o silaaa de mineee!

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

Album Oana si Doru

Dordia-Nastad-Olo-Liris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

quote:
Originally posted by Tzuni

Grupa A

GRUPA A

FARA:

Sifon, apa minerala – se recomanda exclusiv apa plata
Carne
Peste afumat si marinat
Varza, rosii (si tot ce tine de rosii), cartofi, vinete, ardei, ciuperci, masline
Cereale
Fistic – se pot consuma nuci, alune, migdale
Foetaje
Banane, portocale, mandarine

Si ce avem voie ca asa ...nu mai pap nik. Eu cel mai bine slabesc mancand lactate si carne deci....nu prea ma incadrez desi am grupa A2.

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Va rog sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23" target="_blank"> aici poza "Parinti Fericiti" Va multumim!!!

Echipa verde ca smaraldul - "Dordia-Nastad-oLo-Liris" - noi vom dobori recordul!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nastad

OOOfff ...si mi-e o silaaa de mineee!

de ce??? ce ai patit???

Olo, Liris unde sunteti?????????? Sper ca nu in frigider!!!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Va rog sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23" target="_blank"> aici poza "Parinti Fericiti" Va multumim!!!

Echipa verde ca smaraldul - "Dordia-Nastad-oLo-Liris" - noi vom dobori recordul!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Neatza!
Haideti la

Am facut un clasament provizoriu, situatia se prezinta cam asa:

1. Ekipa teal
2.Lamaitele
3.Negrutele
4.Maronicile
5.Verzisoarele
6.Albastrelele
7.Rubinele
8.Portocalele

Ei, ce ziceti?

Daria, n-ai raspuns apelurilor mele disperate
Hai iubita, macar de dragul nostru, revino-ti si posteaza zilnic meniul. Please!!!!! Nu-ti cer imposibilul!

Tzuni, nici eu nu cred ca rezistam unei shaorme bune, bune!
Brava!

Doinitza, ce-i cu sila asta de te-a cuprins asa deodata?

Crystina-Mephala-Khristin-Daria

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi

Mergi la inceput

Haideti verzisoarelor ca suntem pe locul 5 ce facem???? Hai sa ne mobilizam. Eu deja am un kg dat jos deci....pana maine poate mai reusesc ceva dar....nu se stie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Buna dimineatza!!!!! Astazi sunt fericita,il duce sotzu pe fi-meu la gradinita cu masina,am scapat de 4 autobuze
Portocalele...ati vazut suratelor ce loc avem in clasament???????

Eu slabesc,si inca cu spor zilele astea,dar nu in jos,ci incerc sa ajung la raportul de saptamana trecutaMai am un hop si sper sa-l si depasesc si apoi intru in linie dreapta!
Ruxandra,tu cum stai??
Eu nu am inteles daca procentul nostru a fost modificat saptamana trecuta...parca prea e mic...si joia trecuta tu ai raportat 2 kile,Inni 1 kil si eu 500 g...chiar sa nu se cunoasca nimic???
Inni-tu cum stai?Sper sa ne faci(si sa iti faci tie in primul rand) o surpriza frumoasa maine la raport!
Dana?...

zuzuliculemulta bafta cu soacra-cat sta?Nu stiu de ce,dar cand imi spune cineva ca vine mama,intreb Cand vine?cand apare soacra,intreb Cat sta? Si care e relatia dintre cuscre...a fost cu intentie potriveala asta sa convietuiasca numai o zi la tine,intre doua avioane?Macar cu sanatatea cum stati?Sper ca Isabela e sanatoasa acum !L a voi a venit primavara?Cu jobul ce faci?Vrei sa te intorci mai repede?

Carmen,ai dreptate,nici eu nu cred ca rezistam la shaorma de aia buuuuuuna...daca n-as mai fi mancat demult.Tzuni,ia zi drept,n-ai bagat aznoapte pe la 12 una ca sa te poti abtine usor azi la colegu'
Eu am punctul asta slab la mancare chinezeasca,pizza,hamburgher de la Burger King si turcarii(kebab,shaorma,lamachun)Problema e ca atunci cand nu sunt la dieta,nu ma duc sa-mi cumpar,rezist,nici nu ma gandesc...dar cand n-am voie atunci am si pohta si ocazie

DariaTu ce faci dragutza?De ce nu mai dai pe la noi????

Va pup pe toate cu drag si mai intru acusa,ma duc si eu la o cafea la soare....

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Anca
carnaval

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Neata!

Ma duc sa-mi fac cafea si ma intorc!

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput