mastoza fibrochistica si sarcina

mastoza fibrochistica si sarcina | Autor: bb_yasmi

Link direct la acest mesaj

majoritatea dr mi-au zis ca am sanse 70-80% sa se retraga noduluii de la san dupa o sarcina!!!
e careva pe aici care a avut nodului si ia trecut dupa sarcina sau din contra??

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

7+

http://bd.lilypie.com/EvCDp2.png

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

La mine sarcina a avut efect benefic. La nastere nu mai aveam decat un nodul, cei mici disparusera, iar dupa un an de alaptat am ramas cu sani moi cum nu credeam vreodata. Dupa inca un an si trei luni sanii si-au revenit, sunt tari dar nu plezneste pielea ca inainte de sarcina si din nefericire am inceput iar sa fac noduli. Este adevarat ca acum ii simt doar inainte de menstruatie dar acesta este doar inceputul, sunt convinsa ca in timp vor deveni permanenti. Eu am urmat mai multe tratamente intre 19-26 de ani si cat luam tratament era ok si o perioada dupa aceea. Depinde insa si cat de mari sunt, eu cel mai mare l-am avut la 19 ani, de marimea unui ou si aproape de axila, ma deranja la mers.
In concluzie la mine sarcina m-a ajutat in ultimii trei ani, am ramas insarcinata in martie 2004 si acum sunt cat de cat ok, poate in toamna sa merg la doctor. Dar deja din toamna am planuri de bb2, asa ca sper sa uit de problema asta inca o perioada de 3-4 an.
Cred insa ca la Clubul scutecelor se potriveste mai bine subiectul, efctele nu se vad doar in timpul sarcinii si zic eu cel mai important sa alaptezi cat mai mult.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

otilia, mersi de raspuns!! eu ma refeream mai mult daca trec dupa sarcina nu in timpul sarcinii. ei am noduluii de vreo 7 ani, am facut si operatie si tot degeaba!!
mai astept raspunsuri.

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

7+

http://bd.lilypie.com/EvCDp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns witchy_witch spune:

Si eu aveam f multe chisturi (nu stiu daca se aplica aceeasi regula..., dar cred ca da). Doctorul mi-a spus ca vor trece la prima sarcina, si asa a si fost... La ultimul control aproape nu mai era niciunul, se "topisera" aproape integral.... desi eu nu stiam ca deja eram gravida. Acuma sunt sigura ca nu mai am nimic, pentru ca nu mai simt nicio formatiune in sani.

Sarcina e ceva benefic pentru organism, asa incat e clar ca nu poate decat sa te ajute! Iti tin pumnii sa iti treaca toate problemele.

sapt. 17 cu maricel in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

si eu am scapat de chisturi, dar tot pe o perioada limitata; adica - am ramas insarcinata in martie 2004; iar la inceputul lui 2007 problemele au revenit, exact la fel.
precizez ca am alaptat un an si 4 luni.

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Mergi la inceput