Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (48)
Raspunsuri - Pagina 18
monicutza_bb spune:
quote:
Originally posted by miti2004
Mai Monica dar chiar arati f bine ! mie mi se pare ca doar burtica e de tine !
Ce sportiv e fi-tu
miti, mamica de20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
Deocamdata nu am pus prea mult pe mine, dar mai am timp.
Pe fimiu acum vreau sa il scot la fotbal si caut coechipieri... ce zici, vine si fiitu?
Chiar Mihaela ce o mai face? nu a mai scris nimic de cateva zile. Sper ca e bine si ea si Marc
Monica
21+ cu
printesica mica si
Alex (18 iunie 2006)Pozici Alexutu
Ce mari suntem noi
"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer
monicutza_bb spune:
Lacri, cu scuzele de rigoare pentru intarziere (nu stiu ce a fost in capul meu ieri), iti urez si eu
LA MULTI ANI
, sa fii sanatoasa si sa te bucuri de domnul Razacila.
Si nu te mai stresa cu examenele, important este sa te prezinti, asa ai sanse macar 50% sa il iei. Iar ref. la timpul de invatare, pai tu te compari cu cei care trebuie sa toceasca 5 luni? Curaj si multa bafta.
Monica
21+ cu
printesica mica si
Alex (18 iunie 2006)
Pozici Alexutu
Ce mari suntem noi
"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer
mikiion spune:
Oau!!!!Nu am avut timp sa intru trei zile si vad ca s-a reactivat forumul.( a avut sotul examen si eu din cauza copilului atomic cadeam franta la ora 9 seara.) Eu inca sunt la pagina 5 cu cititul. Revin sa va raspund.
Mai intai:
LA Multi Ani!!!!Lacramioara!!!
Noi am fost luni la ortoped. Ne-a dat masaj de facut la jamba si mi-a spus sa-i pun ghetuta pre-marché adica pre mers( nu am inteles prea bine ce vrea, dar cred ca vrea ghetute pt. bebe). Ne mai vede in 4 luni. De la voi am vazut ca va sfatuia sa nu ii dati nimic in picioare. Ciudata treaba.
In rest, am copil care face greva jucariilor. Si am deja o tona cumparate. Adica vrea tot timpul sa mearga, tinut de manute, sa se taraie( ca soldatii de la 77) si asa ajunge mereu unde nu are voie. Sa stea si el linistit sa se joace.....Nu exista pt. el. Si in plus adoarme tot mai greu si pt. mai putin timp. Ma trezeste si de 15 ori pe noapte. Trage o dusca
si apoi se culca la loc
.
Sa mai pun la asta ca plange afara in carut, si vrea plimbat doar in brate.( ceea ce logic nu pot sa fac la 11 kg si taran carutul greu dua mine...). Si cat am asteptat vremea asta de plimbare.....Si eu nu pot profiata de ea. Ca imi fac doar nervi. Trebuie mereu sa iasa si taticul cu mine, ca sa-l plimbe in brate...
Asa ca aveti prortretul unei mame frante de oboseala, care taraste dupa ea cartile de examene si nu are timp nici sa le deschida.....
Concluzia. O CHEM PE MAMA!!!!!Geniala concluzie nu? Sper sa se realizeze.
Mihaela
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
filme2
http://mionita.photosite.com
Virsta Marc
mikiion spune:
vivighe felicitari pt. dintisor. Ne lasai singuri pe aici «libeleula fara dinti»...
stelutasi noi ne-am oprit in cele din urma la canuta de la Avent. Iar castronasul e f. bun. Noi folosim de la inceputul diversificarii. E singura metoda care o folosesc pt. incalzirea mancarii. Ca sa-i maresti eficacitatea mai pune-i si un capa ( o farfurie de plastic) si o sa fii uimita ce se incalzeste mancarea.
virgi Oau!!!Vreau si eu un loc de joaca asa frumos si curat. Ca la noi cele exterioare sunt inca pline de zapada sau noroi....
miti de banane nu i-am dat ca avea ceva( parca amidon) adaugat. Si mi-e oricum mai simplu sa i le dau eu naturale si biologice. Le pasez cu furculita si se fac repede. Eu ii dau piersica, para, mere cu mango, mere cu alte fructe( e o serie intreaga la heinz) , caisa.
De cele de 8 luni ( cu eticheta rosie) de la heinz am incercat doar dovelacul si nu mi s-a parut ca e mult mai gros decat celelalte. Nu am vazut bucatele. Si oricum al meu se ineaca destul de usor si vomita. Asa ca eu o iau incet.
Iar la cele combinate( cu carne, paste orez) , mi se par prea multe ingrediente. Unele cam in plus de umplutura, asa ca nu am luat. M-am uitat la seria «Recette de maman», dar nu am luat inca nimic.Mie mi se pare mai logic sa iau din acele simple si sa le combin eu , cu carne. Dar la drum nu merge asa.
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
filme2
Virsta Marc
miti2004 spune:
Monicutza si Mikiion ce faceti azi dupa masa de legume ??? iesiti pe afara ? eu sunt deplasabila. Masa de legume e la noi pe la 2-2:30. Iese vreuna putin pe afara ? pot veni eu la locul faptei.
miti, mamica de
20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
mikiion spune:
Steluta ai grija de tine. In care tip de blender te-ai lovit. Din acela vertical. Ca si eu m-am trezit de vreo 2 ori ca-l spal si uitasem sa-l scot din priza
ralucisFelicitari si multa sanatate si putere!!!!
Dianar am vazut pozele. Ce am remarcat. O mamica moderna cu o tunsoare noua si cu fusta mini
. Niste cercelusi frumosi( erau si nu i-am vazut eu?). Si niste pntofi ( la mama) eleganti si la bebe ghetute frumoase!!!!!
monicutzace bine arati in poza. Dar siacum cu burtica esti bine. Lasa ca eu eram asa slaba acum 15 ani!!!adica la 19 ani. Acum fara bebe in burtica ma invart pe langa 70 la 1.63 cm
Si sa nu iti para rau de nimic. Noi am facut si scoala( si inca mai facem ) si lucrurile nu sunt chiar f. roz nici asa. Si daca ar fi aparut bebele mai repede lasam totul pt. el. Acum sa vad cat o sa astept( cand o sa am voie) pt. bebe2. Ca la primul am asteptat mai mult de un an
Si noi suntem deja coochipieri la fotbal. Pt ca avea si noi acelasi costumas. 
filme2
Virsta Marc
mikiion spune:
mitiacum am vazut. Azi am ore de la 4 asa ca nu pot. Asta daca vine sotul la timp sa il dau pe Marc
Ca a avut si el azi examen si vad ca nu m-a sunat ca a terminat .Iar maine am un interviu la care fac act de prezenta. Ca nici macar nu stiu clar pt. ce post , dar vreau sa am si eu putina experienta de interviuri , ca eu acasa am intrat mereu prin concurs. Si nu prea le am cu interviurile.
Dar daca oferta ramane valabila te invit pe la mine. Sa stabilim o zi din timp.
Si ce e mai important nu am ce face cu copuilul la 10 luni, sa-l dau la garderie....Mi se pare prea mic inca. 
filme2
Virsta Marc
mikiion spune:
am mai pus si eu poze noi si filme la filme si filem2
aici mergem de manute mergem
Si www.dropshots.com/day.php?userid=183308&cdate=20070327" target="_blank">aici
am fost la plimbare si suntem suparati
si www.dropshots.com/day.php?userid=183308&cdate=20070323&ctime=182642" target="_blank">aici
va rog sa va dati cu parerea. Ce vrea sa faca? sa se ridice sau sa mearga in 4 labe. Ca ma inebuneste cu pozitia asta.
filme2
Virsta Marc
andruskandu spune:
Mikiion, nici Andrei nu are vreun dintoc, asa ca nu esti singura din livada cu stirb. Uite-asa!!!
Andreea
lui
Andreiut Puiut
puiudana2004 spune:
Dragele mele dragi!!!
Ma bucur ca v-au placut filmuletele cu Andrei cel mergaret.Din ce in ce ia cat mai putine cazaturi,progreseaza bine.Intreba cineva daca i-am facut vreun masaj.In afara de cel de dupa baie la care nu prea mai sta,nimic deosebit.Nu l-am stimulat deloc.Am vazut ca isi retrage mana din mana noastra si l-am lasat singur,apoi a inceput sa plece el dintr-o parte in alta a camerei,la inceput pe portiuni scurte si acum din ce in ce mai lungi!
Ralucis,felicitari pt burtica!!!
Diana si Virgi,am vazut pozele cu printesele frumoasele!
Monicutza,pupam burticutza cea mare!
Eu nu cred ca vin vineri in IOR.E prea departe pt mine si nu mai am chef de taxiuri!
Lacra,bafta la examene!
Daryana,sa iti traiasca iepurasul guraliv!