Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (48)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zax spune:

Gabi25 - of, of! Doamne prin ce-ai trecut! Groaznic. Pupam piticontii sa se faca bine repede si sa misune prin casa in voie.

Diana - sunt minunate pozele, bine-nteles! Timeea e o scumpica si dulce foc; iar Vladut - ce sa mai zic - iubaret nevoie mare. Nu degeaba s-au clasat pe un loc fruntas.

Dana lu'Andreiutzu - mai da ce baiat plimbaret; m-au emotionat de numa filmuletele. Abia astept si eu momentul asta la Horia.

Miti - ma bucur ca e mai bine Alexutu. Lasa ca-i revine lui pofta de laptik.

hei, hei, hei!!!! Eu m-am suparat; gata, plec acasa; pai draga Monica, ce poza e aia? Sa-ti fie rusinica! Si frumoasa si cu aproape doi copii acasa. Bravo!

Cami - plimbare placuta! Ah, ce fain suna! vreau si eu....

Adela - pofta buna la ciorbita! Nu suna rau de loc; si pupam baietii!

Andreea unde e locul de joaca pentru bb in IOR? Venim si noi acolo daca e vremea buna;

Dana si Horia Alexandru (18.06.2006)

POZE
Horia Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

Luana, si daca totusi fetele se hotarasc sa vina la intalnire, nu vii si tu?

Andreea lui Andreiut Puiut

Mergi la inceput

Hai ma Luana, chiar imi era dor de tine!
de voi, pardon - adica si de Hora. Pai, cum stii sa le zici tu asa frumos cine le mai stie?! Pupam mamica ocupata si ne cerem scuze pentru tel de ieri; eram la dentist.

POZE
Horia Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

E chiar la intrarea principala - intersectie Sos. Campia libertatii cu sos. Baba Novac- pe linia lui 79, 311

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

quote:
Originally posted by andruskandu

Luana, si daca totusi fetele se hotarasc sa vina la intalnire, nu vii si tu?

cum sa nu vin?! of course ca da

Daaaana, vreu si io la dentist!!!!!!! (de cateva luni incerc sa ajuns si nu pot; ciudatenia - fiti pregatite, fetelor, sa auziti neauzitul! - ciudatenia e ca mie-mi place la dentist!! da nu-mi fac timp. uff.)

Luana si Hora - 14 Mai 2006

www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

„Femeia vede unde barbatul abia zareste” Proverb romanesc

Mergi la inceput

sa stii ca si mie imi place; da-i cam scumpa distractia; mai merg maine daca vrei vb de o programare; dar dureaza mult - adica e f aglomerat si te va programa prin mai;

POZE
Horia Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adib spune:

buna fetelor

nu ma pot abtine si pun intrebarea:
ZAX si 26OCT
si daca ar fi dentista v-ar place la fel de mult?
cind aud de dentist(a) imi vine sa fug. chiar am fugit o data. avean vreo 6 ani (cred), iar tata alerga dupa mine prin curtea cabinetului sa ma bage inauntru sa mi se scoata un dinte de lapte ca nu mai cadea singur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

quote:
Originally posted by monicutza_bb

Dar pot totusi sa va arat o poza de cand l-am cunoscut pe al meu sot (si nici cand am ranas insarcinata cu Alex nu eram departe). Poza o gasiti aici, cu rezolutie cam proasta, dar ideea conteaza... de unde am plecat si unde am ajuns. Nu am decat 64 kg acum, dar imi e ciuda pe mine ca nu ma mai ingrijesc, inainte aveam timp si de mine.
Dar lasa ca se fac copii mari si o sa redevin subtirica, imbracata frumos si sexoasa

Monica 20+ cu printesica mica si Alex (18 iunie 2006)
Pozici Alexutu
Ce mari suntem noi

"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer

Mama-mama ce piesa ! peste un an jumate eu cred ca ai toate sansele sa ajungi iar asa...plus ca o sa faci gimnastica vrand-nevrand ...in poza asta semeni cu mine tot asa...mai demulticel...insa nici eu nu ma las, desi tenul nu mai o sa fie acelasi...
In orice caz Monica, iti spun fff sincer inca o data ca te apreciez enorm pt curajul tau, stiu ca voi abia veniserati aici acum un an jumate si probabil ca nu v-a fost f usor, dar acest efort va fi rasplatit pe deplin din momentul in care o sa aveti 2 zambete ghiduse calare pe voi care va iubesc neconditionat ! Inca o data din partea mea !!!

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

quote:
Originally posted by zax

Adela - pofta buna la ciorbita! Nu suna rau de loc; si pupam baietii!

Dana multam de urare.....din pacate eu sunt la cura...asa ca se vor delecta baietii mari (tati si Fini).Eu si Andrei doar le tinem servetelul!

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)

www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157594557302812/" target="_blank">Copil chelut si necajit de dinti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

quote:
Originally posted by miti2004

quote:
Originally posted by monicutza_bb

Dar pot totusi sa va arat o poza de cand l-am cunoscut pe al meu sot (si nici cand am ranas insarcinata cu Alex nu eram departe). Poza o gasiti aici, cu rezolutie cam proasta, dar ideea conteaza... de unde am plecat si unde am ajuns. Nu am decat 64 kg acum, dar imi e ciuda pe mine ca nu ma mai ingrijesc, inainte aveam timp si de mine.
Dar lasa ca se fac copii mari si o sa redevin subtirica, imbracata frumos si sexoasa

Mama-mama ce piesa ! peste un an jumate eu cred ca ai toate sansele sa ajungi iar asa...plus ca o sa faci gimnastica vrand-nevrand ...in poza asta semeni cu mine tot asa...mai demulticel...insa nici eu nu ma las, desi tenul nu mai o sa fie acelasi...

pai, mey, uff, trebe sa va-nvat.. pai voalu' ala de-l falfaiai mai sus, pentru ce crezi matale ca e, doar nu din pudoare.. cine l-a inventat la tenurile noastre se gandea...

Luana si Hora - 14 Mai 2006

www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

„Femeia vede unde barbatul abia zareste” Proverb romanesc

Mergi la inceput