Comori de nov-dec 2004 (145)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Sunteti de coma cu visele voastre. Poate de asta nu mai dormiti noaptea sa nu mai visati intens.
Ioana, asa cum ti-am zis pe mess, cred ca ai in subconstient aparatul acela de care povesteai, care pune diagnostice.
Iar la bb2 ai voie doar dupa ce iei examenul , pana atunci trebuie sa inveti.
Ca tot vorbiti de modulul pedagocic, eu nu l-am facut pentru ca nu se facea in engleza . Poate imi vin si mie idei sa ma fac profesoara ca inteleg eu ca se poate face si la batranete.
Intreba cineva de Gandacica, citez ce a scris ieri Sabina la Odisee "naste cam peste o luna, o sa aiba o fetita pe care o cheama Maria.Fac f bine, dar a avut o probl in sarcina, a facut varicela ...acu sunt bine cu totii"

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna dimineata!
Eu una nu visez cam deloc,mai bine,altfel cine stie ce visam..
Onitza,m-a amuzat visul tau..
Try,imi pare rau ca sunteti bolnaviori..sper sa va treaca repede,si sa va reveniti si cu somnul.
Otilia,multumim ca ne mai dai vesti despre Gandacica.Sa aiba o nastere usoara si sa fie sanatosi!
vad ca nu sunt singura 'posesoare' a unui sot....sa spun cuvantul 'magic'????????????????Eu una l-am anuntat ca a castigat 'razboiul':nu-l mai bat la cap sa faca nimic!.Cum atata timp am fost singura,fie ,fie cu Mariuca mica si le faceam pe toate,ca asta era,asa o sa fac si de acum.ptr.mine el nu mai exista in casa din acest punct de vedere,ajutorul.De ce sa-mi bat gura de pomana,eu sa ma enervez,el sa zica ca-s cicalitoare????Sa vedeti ce fata facuse cand ii spuneam ca nu exista in casa ptr.mine.Drept urmare va primi in fiecare seara un spate intors sub nasul lui!.Deci fetelor,deocamdata nu ma treceti pe listuta de 2008
In rest suntem bine,adica Mariuca mai tuseste dar e spre vindecare cred,eu inca rau,tusesc de moooor,desi iau pastile cu pumnul.
Pupici

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Fata de ziua de ieri, acuma suntem somnoroase sau ce? ca nu prea scrie lumea pe aici.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Salutare tuturor!
Miria, vad ca in mare masura ai primit raspunsuri la intrebarile tale. Onitza si-a facut temele sirguincios.
1.Am o colega de profesie inginer, a lucrat in alt domeniu (industrie), dar s-a redus postul. A facut modulul pedagogic, s-a angajat ca prof. de Ed. tehnologica, a lucrat 2 ani dupa care si-a dat defu.De la absolvirea facultatii trecusera 7 ani cu totul.Cei 5 ani sunt valabili, numai daca lucrezi la catedra, efectiv.
2.Din culise:"Banul este ochiul Dracului!"Cu bani si relatii se rezolva multe in inv. Anul trecut la noi in jud.(numele nefiind precizat) un post de titular a fost 4000 de euro.Pt. mine cam mult, pt ca banii acestia nu-i scoti repede din salariu.
3.Cel mai simplu,daca are modulul, mergi la I.S.J. si anume la cel care se ocupa cu miscarea personalului did.Sau mai poti cauta pe net, daca te intereseaza doar perioadele de depunere a dosarelor (termenul este 18-28 mai) si toate celelalte:validare dosar, lista posturilor, programa,...

Fetelor, e luna plina de nu dormiti noapte?

Parca vad ca incepe M. cu delegatiile si va insotesc!!! Cand e acasa nu ma lasa sa-mi pierd noptile, ca zice el:Mami, vezi de ce slabesti si te doare capul!"
Am tot citit despre sotzii vostri si mi-am zis ca ar trebiu sa ma laud si eu.Fetelor, sotul meu face orice:spala geamuri, aspira,chiar si calca,...nu gateste-ca nu stie, dar in rest ma ajuta f. mult.Cand vreun prieten de fam.i zice ca-i "fraier" eu le raspund:"La starea civila ni s-a spus ca avem drepturi egale, asa ca si responsabilitatile sunt egale!" Nu vi se pare corect???
Sincer, am un sot de nota zece si ma bucur in fiecare clipa ca el mi-a fost ursit.

Diana este bine.Azi n-a iesit inca afara ca la noi este f. frig si bate-un vant mey...Sper sa vina si la noi caldura ca m-am saturat de hainelea astea groase.

Mergi la inceput

ochi_verzi..tu chiar vrei sa ma enervezi???????Glumesc,sper ca stii de gluma,dar sa expui tu asa un sot de nota 10 intre atatea care se vaita de ai lor????

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET

Mergi la inceput

andreap,sotul meu are o mama si doua surori care nu-l prea ajutau cu spalat, calcatul,...si altele, asa ca n-a avut ce face si a invatat sa faca si pe "femeia".
Cel mai tare a fost cad eram la Timisoara cu Ralu si trebuia sa venim acasa.A facut el curatenie de Pasti si m-a sunat sa ma intrebuie cum sa calce perdeaua ca se cam incurca in ea (avea cam 7m.).Pana la urma s-a descurcat si nu avea cute.

Mergi la inceput

Sti cum este?! Am avut in viata atatea obstacole de trecut, dar ma bucur ca am o casnicie reusita si o dulceata care ne umple sufletul de bucurii.

Mergi la inceput

Inseamna ca esti o fericita..si sotul meu a are 1 mama si o sora...degeaba.dar nu vreau sa credeti ca sunt nefericita..sunt doar suparata pe indolenta lui.Probabil ca o sa-mi treaca si asta,ca asa sunt eu,iertatoare
Va doresc o seara minunata

Poze 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

OCHI-VERZI... FELICITARI PT SOTZ...
Azi noapte NU am fost posesoare de sotz acasa care sa nu ma lase la calculator,,, de asta am fost prezenta...

ANDREA... cred ca o nevasta ca tine ar avea nev al meu sotz... care pe langa altele trecute cu vederea sa ii intoarca seara spatele...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,aprilie 06, dec 06-ian 07, fev 07,mart 07
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cassandra spune:

Buna ziua mamici dragi, nu v-am mai vazut/citit de mult si imi era taaaare dor sa mai vad ce faceti voi si prichindeii vostri. Timpul asta ma omoara efectiv, in timpul saptamanii abia am timp sa respir iar in we suntem la parinti pt a mai petrece timp cu Dragos (a trebuit sa il ducem acolo pt ca acasa nu am cu cine sa il las). Tanjeste dupa noi, nici nu prea mai vrea sa doarma la pranz pt ca probabil a inteles ca plecam dupa ce adoarme el. Dar dupa o zi ii trece.Astept cu nerabdare vacanta de Paste ca sa il pot aduce o saptamana acasa.
Am citit in diagonala ce s-a mai scris si ma bucur sa vad ca Paxela are deja ingerasul de fetita pe care si l-a dorit (sanatate multa, sa creasca mare si frumoasa) iar Dama se pregateste si ea pt bb 2 (sarcina usoara si bebic cuminte).
Felis, imi pare rau sa te vad asa de pesimista. Tu esti un exemplu de forta, curaj, tarie de caracter, daruire, sacrificiu. Sa dea Domnul sa treci cu bine peste toate incercarile si Mihaita sa creasca mare si sanatos.
O salutam pe ochi_verzi si o imbratisam pe Diana dulcica.
Referitor la intrebarile despre invatamant, si eu lucrez in domeniu de 5 ani (3 efectiv pt ca doi ani am fost in CIC). Ca sa poti profesa intr-adevar e nevoie de modulul psiho-pedagogic pe care il poti urma in timpul facultatii. dar el se poate face si dupa aceea contra cost la Departamentul pentru pregatirea personalului didactic.e nevoie sa profesezi cel putin un an (eu cel putin asa am facut) si apoi te poti inscrie la def. In anul scolar respectiv sunt programate inspectiile si apoi in august examenul.
In rest ma bucur sa va regasesc la fel de vorbarete si de dragute, iar pe piticii bolnaviori ii pupm si le uram sanatate multa..

Mergi la inceput